Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

selam kızlar, nerelerdesiniz, nasılsınız? ben kilo vermeye başladım yardımı olur gebeliğe diye, doktorum önerdi, diyet ve sporla şimdiden 2 kilo verdim, gerçi 2 kilo denemez, adet öncesi bir şişkinlik de kiloyu fazla çıkarabilir ama, pes etmek yok, doktoruma tekrar gidene kadar en az 8 kilo hedef koydum kendime... bünyem hızlı kilo alıp veren cinsten, o yüzden bekliyorum bakalım.. yalnız dedim, iyi iştah varmış kızım sende, şimdiki porsiyonlarla öncekilerimi kıyaslıyorum da... altın çilek mi ne ondan alayım dedi, doktorum izin vermedi anomali oluşabilir diye.. benden haberler böyle şu an, şimdilik kafamdan çıkardım, bu ay normal deneme (inşallah tutar), tutmazsa önümüzdeki ay aşılama tekrar... hayırlısı..

sizlerden ne haberler var? özgür nerelerde, ne oldu hamilelik, adet geldi mi? bebişim senden ne haberler var?

Arkadaşlar artık her geldiğimde sizler yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz!!!!canlarım sizlerle konuşmayı özledimmmmmmmmmmmmmmm.

Bebişim bu arada benim beklenmeyen günümmmm!!!! 10 mayıs cnmmm.

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 10 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Kayyum 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Screamaway 15 Nisan. Beklemede
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs.. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

benim de işten dolayı diyet reçetesine uyma şansım yok maalesef... bir kere kafanda bu kez tamam demen gerekli, kaç aylardır rahatsızım bu kilodan ama hep laftaymış meğer, be defa tamam dedim, o yüzden daha rahat çekiliyor... :)))

sabah kahvaltımdan tereyağ ve reçeli çıkardım, ekmeği azalttım ama zeytin, peynir ve site mutlaka yer variyorum, arada yumurta.. bunlar iş yerinde olduğu için hani standart ama sen evde ayarlayabilirsin tabii, ben kalkamıyorum erken.. öğlen bayağı yağlı ballı yemek var, salata ve çorba, ana yemek de ekmeksiz ve bir porsiyon olarak yiyorum, ve sürekli su ile birlikte, yani bir çeşidi yerken atıyorum 1 bardak su ile birlikte. arada bir iki tane meyve yemekde fayda var, seviyorsan yoğurt, ben sevmiyorum sade olarak. nesfiti de eve 6-7 gibi ulaşıyorum, gelir gelmez hemen bir kase sütle birlikte, sonrasında sadece 1-2 meyve ve çay ama şekeri azaltılmış olarak yaptım ben şu ana dek ama sağlıklı mı dengeli mi bilemiyorum, sen kendi bünyen tanırsın ona göre kendin ayarla bence, şu diyet bu diyet yok olmuyor öyle.... ve tatlım, egzersiz yap bacak, basen için, 20 dak yapsan bile farkeder mutlaka yatmadan önce...
yani aşılama falan çektiğim şeyleri düşündüm, bu yöntem çok daha kolay diyet ve egzersiz, acıkınca onu düşünüyorum.. bir de 1-2 günde zaten mide alışıyor diyete, acıkma hissi zalıyor zaten.. nesfiti denemeni tavsiye ederim ama ne olursa olsun vitamin, kalsiyum proteini eksik etme, biz gebelik planlıyoruz ne de olsa....

saol canımm bende bayadır dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile uyamıyorum sabah bende kalkmaıyorum kepekli poğca yiyorum öğlen ii yiyorummm akşam da eşim geç geliyo yaıorum yemekleri 9da yiyip yatıroyum ondan veremiyorum nesfit alıyım bende akşamları onu yiyim yeşil çay içiyim meyvede yiyemiyorum ben öğlende çorba yemek ekmeksiz ve kola yerine su içiçem pazartesi başlıyım bakalım nolcak :):)
bu arda ben hasta olmadım bugün günümdü bel ağrılaarım arttı nolcak acaba yaa bu ay çalışmadım çok 2 kere falan ilişki olmuştur

Selam pek kimseler yok bu günlerde Aysucum yok digerleride yok nedense kilo vermek herzaman iyidir saglik acisindan bile ama ben kimbilir kac oldum

Ben söyledim benim mazeretim belli yazılı okuyorum ben bu hafta söylemiştim....

Ben olmayınca bu topikte niye sohbet dönemiyor anlamış değilim.....:44:

Kız hem ben sana ne dedim ben olmayınca cetvel sende.....

Bebisimmm, beni listeden silebilirsin... Kirmizilari gordum....

hayırlısı canım, lütfen üzülme, ben de salı günü gördüm şimdi geçti... ama bebiş silmiyor, yeni tarih yazıyor, ben de 10.unu bekliyormuşum, valla bu kız yazmasa hesaplamamıştım :))) inşallah gelecek bebeğin, geç olsun güç olmasın, sağlıklı sıhhatli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…