ALLAH büyük valla benim doktor kesmisti son anda ücüz yada dördüzden korktu kadin
onlar senin yumoslarina bagli cano ama insallah cogul olur seninde ALLAH gönlüne göre versin
evet burdada pahali canim kutusu 380 euro 10 tane var icinde ben en azindan 1 sene kullandim diyim sayisini hatirlamiyorum inanki ama süzgec gibi olduydu karnim esim üzülürdü bakamazdi ben yaparken bide ayni yere denk geliyodu varya neyseki RABBIM ol deyince oldu
inşallah yeterki olsun. sende bir sene uğraşmışın ben daha yeni başladım bakalım daha neelr yaşayıp görecez zorlu bir süreç maddi madevi olarakta biraz yıpranılıyor sanırım şimdilik moralim çok iyi ilk ay ya :) neden pahalı bu iğneler bu kadar Allaha çok şükür durumumuz iyi de alabiliyoz ya iyi olmayan ne yapsın devlet karşılamalı ama karşılamıyor
doktor banada dedi çogul gebelik oluyor bilgin olsun dedi dahada heveslendirdi beni :)
iğneyi kendin yapacan deyince korkmuştum ama çok basitmiş tabiki sürekli kullanınca süzgeç gibi olur ozaman zor işte
çok tatlı bu kızçe ya :))Ben hep acikiyorum hep acim hep
Evet canım belki de birer vesile....
Bi yerden başlamak lazım....
Ben de napacağımı şaşırdım ya....
Bazen sıkılıyorum,kafaya takmayacağım diyorum.....
Uğraşmayacağım diyorum....
Ama bazen de bi yerden başlamak lazım diyorum...
Evet canım belki de birer vesile....
Bi yerden başlamak lazım....
Ben de napacağımı şaşırdım ya....
Bazen sıkılıyorum,kafaya takmayacağım diyorum.....
Uğraşmayacağım diyorum....
Ama bazen de bi yerden başlamak lazım diyorum...
çok tatlı bu kızçe ya :))
haaa cinsiyeti belli oldumu kızçem
hep içimden kızçelerim diyesim geliyor sana :)
Sende öylesin kizcemistedigini söyle isterseniz adimi söyleyin biricik benim adimm
yok daha belli degil normalde 14 yada 16inci haftada belli olurmus ama burdaki doktorlar 20.ci
haftada söylüyolarmis belki benimki yarin söyler insallah olmassa bekleris yani izin alacam türkiyeye gelmek icin cok cemkirmiyim kadina
ama gecen Aysucumla konusmustuk oda kizceler demek istedi ben bayada nazlandim ya süphelenmiyor degilim yani:44::44:hakikaten kizceler olabilir esimde tutturmus iddaya girelim diyo bana deli
Hosgeldin sekerim kolay degl ama yakinda topige sigmam heralde gecen ay 77dim bakalim
yarinki rakam ne ??:18:
KIloyu hicc umursama canimmm... Bebeklerin saglikli sihhatli kucagina gelsin, gerisi kolay.. verirsin...
Herkeste ayni olmazki canim tedavi süreci benim sorunlarim daha farkliydi ben normal adet göremiyordum en büyük problem oydu bende gözün korkmasin yani
ignelerde horman ignesi ondan sanirim biraz yipranma olacak tabiki ama insallah sonucu hayirli olur
bu ignelerde evet cogul riski oluyor korkma sen fazla kullanmassin eminim
kisa sürede müjde alacagiz senden
evet cAnım seni çok ii anlayabiliyorum. bende sıkılıyorum çünkü. bi de şu sorunun bende olması gerilimimi biraz daha arttırıyor.
ama yılmamamız gerekior sanırım. sen bence seni güzelce dinleyen, senin moralini düzeltecek ii bir dr bularak işe başlayabilirsin. dr u sevince gerisi gelior bence.
bir dr senin umutlarını yok etmiş, diğer bir dr tekrar umut olabilir bence. ben bile ilk adetimden beri kadın doğum drlarına gidiorum. hep düzensizdi. evlenmeden önce bazısı alttan muayene istedi, kızdım gitmedim. kimi ilaç verdi gönderdi. evlendim gittim dr a. mecbur o çatala yattım. rahim ağzında yara var. dondurduk. sonra adet olmadım yine başak bi dr.a gittim. fazla folikül var dedi. şu anki dr. gittim yine kist var dedi ameliyat. ameliyat olmadan önce başak bir dr adanıştım.aynısı nı dedi. ameliyat oldum.
işte her dr farklı. farklı yöntemleri var. allahtan seçme şansımız var. bence sende bu şansı değerlendi.
baya uzun oldu galiba:)
inşallah kızçem dua ediyorum tefriciye okuyorum devamlı
eşim memlekte gitmeyelim dedi şimdi orda sorup duracaklar benim canımı sıkıyorlar eşimden beklemediğim destediği görmekte çok şaşırıyor beni ilaçlarını dakikası dakikasına içiyor ürelogoda gitmez zannediyordum gitti sagolsun onun destegi herşeye bedel.olmazsa üzülme canım Allah bizi bu dünyada eksik bırakıyorsa öbür dünyada yararlanırız diyor hatta evlatlık bile alırız diyor.benim eşim çok ince birisi degil bunları düşünesi çok şaşırtıyor beni aynı zamandada duygulandırıyor dahada çok seviyorum onu :)
çok tatlı bu kızçe ya :))
haaa cinsiyeti belli oldumu kızçem
hep içimden kızçelerim diyesim geliyor sana :)
Sende öylesin kizcemistedigini söyle isterseniz adimi söyleyin biricik benim adimm
yok daha belli degil normalde 14 yada 16inci haftada belli olurmus ama burdaki doktorlar 20.ci
haftada söylüyolarmis belki benimki yarin söyler insallah olmassa bekleris yani izin alacam türkiyeye gelmek icin cok cemkirmiyim kadina
ama gecen Aysucumla konusmustuk oda kizceler demek istedi ben bayada nazlandim ya süphelenmiyor degilim yani:44::44:hakikaten kizceler olabilir esimde tutturmus iddaya girelim diyo bana deli
tabiki önce saglılı olsunlar ama hangisini istiyorsan gönlüne göre versin
kızında erkeginde sevimliliği bir başka ikiside birbirinden tatlı oluyorlar melek bunlar ya benim arkadaşında bebeği 1 aylık oldu birgün gitmesem özlüyorum valla düşünki kendi çeocuğun hatta çocukların nasıl olur daha onu ararken onun için Allaha dua ederken bile heyecanlanıyorum
Açıklayıcı anlatmışsın iyi olmuş....
Bana doktor şikayetin ne dedi,ben de çocuk istiyoruz olmuyor dedim....
Eşimin spermiyogramını söyleyince de öyle dedi işte....
Beni araştırmaya bile gerek görmedi....
Direk tüp bebeğe gidin dedi....
Bi yandan da diyorum haklı mı ki?
Vakit boşa kaybetmemek adına....
tabiki önce saglılı olsunlar ama hangisini istiyorsan gönlüne göre versin
kızında erkeginde sevimliliği bir başka ikiside birbirinden tatlı oluyorlar melek bunlar ya benim arkadaşında bebeği 1 aylık oldu birgün gitmesem özlüyorum valla düşünki kendi çeocuğun hatta çocukların nasıl olur daha onu ararken onun için Allaha dua ederken bile heyecanlanıyorum
Bizde öyle düsünüyoruz canim ayrimcilik yok
Seninkilerde gelicek yakinda bakalim yada seninki diyelim
söylerken bile heyecan oluyor insanda
Açıklayıcı anlatmışsın iyi olmuş....
Bana doktor şikayetin ne dedi,ben de çocuk istiyoruz olmuyor dedim....
Eşimin spermiyogramını söyleyince de öyle dedi işte....
Beni araştırmaya bile gerek görmedi....
Direk tüp bebeğe gidin dedi....
Bi yandan da diyorum haklı mı ki?
Vakit boşa kaybetmemek adına....
tüp bebek için belli şartlar gerekmiyor mu?
hem erkeğin hem kadının gerekli testlerden geçmiş olması?
belli bir süre tedavi olması?
en az üç kez aşılama?
vs...
yanlış biliyo olabilirim ama.
tüp bebek için belli şartlar gerekmiyor mu?
hem erkeğin hem kadının gerekli testlerden geçmiş olması?
belli bir süre tedavi olması?
en az üç kez aşılama?
vs...
yanlış biliyo olabilirim ama.
sonu güzel olsun da herşeye katlanırımBizde öyle düsünüyoruz canim ayrimcilik yok
Seninkilerde gelicek yakinda bakalim yada seninki diyelim
söylerken bile heyecan oluyor insanda
sende saglıla al bebişlerini kucagına
cinsiyetleri belli olsunda onlara isim önerisi yaparız :)
Evet canım doğru biliyorsun...
O da bana tüp bebek merkezine git dedi işte....
Ben istiyordum ki öncelikle yumurta takibim yapılsın.....
Ona göre çatlama iğnesi falan olurum....
Söylediği gün ilişki falan....
O direk tüp bebek merkezine yönlendiriyor beni....
canım bence senin düşüncen doğru olan
sen güzel bir doktor bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?