Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

inşallah yeterki olsun. sende bir sene uğraşmışın ben daha yeni başladım bakalım daha neelr yaşayıp görecez zorlu bir süreç maddi madevi olarakta biraz yıpranılıyor sanırım şimdilik moralim çok iyi ilk ay ya :) neden pahalı bu iğneler bu kadar Allaha çok şükür durumumuz iyi de alabiliyoz ya iyi olmayan ne yapsın devlet karşılamalı ama karşılamıyor
doktor banada dedi çogul gebelik oluyor bilgin olsun dedi dahada heveslendirdi beni :)
iğneyi kendin yapacan deyince korkmuştum ama çok basitmiş tabiki sürekli kullanınca süzgeç gibi olur ozaman zor işte

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 11 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Herkeste ayni olmazki canim tedavi süreci benim sorunlarim daha farkliydi ben normal adet göremiyordum en büyük problem oydu bende gözün korkmasin yani
ignelerde horman ignesi ondan sanirim biraz yipranma olacak tabiki ama insallah sonucu hayirli olur
bu ignelerde evet cogul riski oluyor korkma sen fazla kullanmassin eminim
kisa sürede müjde alacagiz senden

Ben hep acikiyorum hep acim hep
çok tatlı bu kızçe ya :))
haaa cinsiyeti belli oldumu kızçem
hep içimden kızçelerim diyesim geliyor sana :)

sonuçta başlayınca kaybedecek bişey yok hatta ben okadar rahatladımki ilk defa bu ayki adetim saancısız oldu tabi bunda rahim filminde etkisi varmış çünkü rahim agzım çok darmış biraz açılma olur rahatlarsın adet zamanı demişti gerçektende ilk defa sancı çekmedim

evet cAnım seni çok ii anlayabiliyorum. bende sıkılıyorum çünkü. bi de şu sorunun bende olması gerilimimi biraz daha arttırıyor.

ama yılmamamız gerekior sanırım. sen bence seni güzelce dinleyen, senin moralini düzeltecek ii bir dr bularak işe başlayabilirsin. dr u sevince gerisi gelior bence.

bir dr senin umutlarını yok etmiş, diğer bir dr tekrar umut olabilir bence. ben bile ilk adetimden beri kadın doğum drlarına gidiorum. hep düzensizdi. evlenmeden önce bazısı alttan muayene istedi, kızdım gitmedim. kimi ilaç verdi gönderdi. evlendim gittim dr a. mecbur o çatala yattım. rahim ağzında yara var. dondurduk. sonra adet olmadım yine başak bi dr.a gittim. fazla folikül var dedi. şu anki dr. gittim yine kist var dedi ameliyat. ameliyat olmadan önce başak bir dr adanıştım.aynısı nı dedi. ameliyat oldum.

işte her dr farklı. farklı yöntemleri var. allahtan seçme şansımız var. bence sende bu şansı değerlendi.

baya uzun oldu galiba:)

inşallah kızçem dua ediyorum tefriciye okuyorum devamlı
eşim memlekte gitmeyelim dedi şimdi orda sorup duracaklar benim canımı sıkıyorlar eşimden beklemediğim destediği görmekte çok şaşırıyor beni ilaçlarını dakikası dakikasına içiyor ürelogoda gitmez zannediyordum gitti sagolsun onun destegi herşeye bedel.olmazsa üzülme canım Allah bizi bu dünyada eksik bırakıyorsa öbür dünyada yararlanırız diyor hatta evlatlık bile alırız diyor.benim eşim çok ince birisi degil bunları düşünesi çok şaşırtıyor beni aynı zamandada duygulandırıyor dahada çok seviyorum onu :)

Açıklayıcı anlatmışsın iyi olmuş....

Bana doktor şikayetin ne dedi,ben de çocuk istiyoruz olmuyor dedim....

Eşimin spermiyogramını söyleyince de öyle dedi işte....

Beni araştırmaya bile gerek görmedi....

Direk tüp bebeğe gidin dedi....

Bi yandan da diyorum haklı mı ki?

Vakit boşa kaybetmemek adına....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 11 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Ayy ne kadar sirinsiniz öyle siz yahuALLAH agzinizin tadini bozmasin yuvanizda inasallahh

ne güzel destek olmaniz birbirinize Insallah bide bebis gelir daha mutlu olursunuz canim benim

benimkide sagolsun destek olmustu bana moraline iyi geliyor iste insanin demi

tüp bebek için belli şartlar gerekmiyor mu?

hem erkeğin hem kadının gerekli testlerden geçmiş olması?
belli bir süre tedavi olması?
en az üç kez aşılama?

vs...

yanlış biliyo olabilirim ama.

bebişim eşin de gidiyormu üreloğa bak burda erkek infertibilesi bölümünde neler okudum 2 milyondan 76 milyona başlığı altında degerlerin tümümnün sıfıra yakın olanı bile tedavilerle beslenme şekliyle ne güzel sonuç elde etmişler kaan aydosu duydunmu ankarada ünlü bir doktor dedim ya eşim prooxed plus kullanıyor diye o doktor özelikle bunu şiddetle tavisye ediyor spermi sıfıra yakın olanlarda bile en geç 6 aya sonuç alan varmış hareket morfolojidede faydasını görenler var okudukça araştırdıça öğreniyoruz başımıza geldikçe beslenmede çok önemli erkek için ben neler yapıyorum görsen eşime :))))

Evet canım doğru biliyorsun...

O da bana tüp bebek merkezine git dedi işte....

Ben istiyordum ki öncelikle yumurta takibim yapılsın.....

Ona göre çatlama iğnesi falan olurum....

Söylediği gün ilişki falan....

O direk tüp bebek merkezine yönlendiriyor beni....

ewet belli şartları var devlet birazını karşılasın istiyorsan özellikle yaş evlilişk süresi tedavi aşamaları
en 3 yıllık evli olunmasını biliyorum

Kizlar ben kaciyorum gözlerim kapaniyor artik ALLAH"a emanet olun canlarim
herkese hayirli geceler görüsmek üzere:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…