evet aslında sabretmek gerekio. ama sabırsız bir insan olunca. bir de istediğim istediğim zaman da olmayınca o şeyden yavaşça soğumaya başlıyorumsanırım bu da öyle olmaya başlıyor.
yeni bir tedaviye geçmek sanırım enerjimi toplamama yardımcı olacak die düşünüyorum. bu da olmazsa bakcaz artık:)
Evet canim bakalim büyümüslermi nasillar randevum 14:30da canimdaha iyi sabah kalkamiyoum
senin isinde zor bi yerde canim ALLAH yardimcin olsun gercekten
Ben de bi özel hastanede doktorla görüştüm de ben yapamam tüp bebek merkezleri yapar dedi de ondan sordum canım....
Kadın pek iyi gelmedi bana çok soğuk....
İlk defa bi kadın doğumcuyla görüştüm....
O da böyle çıktı....
Zannetmiyorum ki sadece tüp bebek uzmanları yapsın bence belki o hastanedeki diğer kadın doğumculardan yapan vardır....
Hiç başkasına gidip sormak da aklıma gelmedi...
Muayene parası ödedim yani bi de....
Hiç bi yerime bakmadı ki....
Bunu sordum konuştuk çıktım yani....
bunu söyleyen doktormu?deseydin onuda bizde biliyoruz diye
Eşinin sperm hareketliliği azmış zaten sen niye daha sebep arıyon ki dedi bana...
ne enteresan doktorlar var isimleri doktor sadece aysucum peki sen direk olarak tüp bebek denesen
hem öyle daha cok sansin olmazmi sonucta orda kaliteli olan spermler kullaniliyor
asifirari kızçem büyütüyosun ikizleri 3 aylık olmuşlardır degilmi
Ben de bi özel hastanede doktorla görüştüm de ben yapamam tüp bebek merkezleri yapar dedi de ondan sordum canım....
Kadın pek iyi gelmedi bana çok soğuk....
İlk defa bi kadın doğumcuyla görüştüm....
O da böyle çıktı....
Zannetmiyorum ki sadece tüp bebek uzmanları yapsın bence belki o hastanedeki diğer kadın doğumculardan yapan vardır....
Hiç başkasına gidip sormak da aklıma gelmedi...
Muayene parası ödedim yani bi de....
Hiç bi yerime bakmadı ki....
Bunu sordum konuştuk çıktım yani....
Eşinin sperm hareketliliği azmış zaten sen niye daha sebep arıyon ki dedi bana....
kızçeler iyi akşamlar :)))))))
arwencim sen hangi aşamadasın tedavinin bende yaptırıyorumda onun için sordum bugün ilk iğnemi oldum
OO kizcem gelmis nerdesin bakim sen özlettin kendini he ya 3 aylik olduk yarin doktora gidiyoruz
sen neler yaptin canim tedavin nasil gidiyor gelismeler iyimi?
anladım canım. şimdi sen öyle diyince benim de kafam karıştı acaba başka bi tedavi mi olcak benimki?
adetin belli dönemleri çağırcam dedi. bazen de sabahtan çağırcam dedi. testler falan olcak dedi. yumurtalara bakcaz diyince bunu yumurta takibi olarak düşündüm ben. yanlış mı düşünüyorum?
bende özledim hepinizi :)
bugün ilk iğnemi oldum
gonal f 450 verdi 4 gün 75 lik olacam cuma yumurtalarımı degerlendirip dozajını ayarlıcak tekrar
çatlatma iğnesinide ovitrelle verdi
sen hangi yumurta geliştiriciyi kullanmıştın
bakalım ne olacak heyecanla ve duayla bekliyorum
Ben herzaman umut oldugundan yanayim sakin böyle deme esine felan bende tedavi gördüm inanki
haftanin 3günü yada her hafta hep doktorun yanindaydim
yani artik kanka olduykduk herkesle ama bak isteyince sabredince oluyor canim
bunu söyleyen doktormu?deseydin onuda bizde biliyoruz diye
ne enteresan doktorlar var isimleri doktor sadece aysucum peki sen direk olarak tüp bebek denesen
hem öyle daha cok sansin olmazmi sonucta orda kaliteli olan spermler kullaniliyor
Yok canım bence seninki normal bi doktor da bana denk gelen bi acayip....
evet canım haklısın. ben eskişehir de yaşasam pek bi sorun olmaz heralde. bilecikten dr. a gidiyoruz. okuldan izin almak zorunda kalıyorum bazen. eskişehire gidince kayınvalidemler orda. mecbur gittiğimizi söylüyoz. ondan sonra onlara dert anlat. ister istemez merak ediyorlar. tabi ben her şeyi anlatmıyorum. geçiştiriyorum biraz. çünkü bu konuları büyüklerele konuşmak beni çok gerio.
allah cümle isteyenlere sabır versin. seni ve tüm hamileleri de hayırlısıyla bebişlerine kavuşturmak nasip etsin
amin canim cümlemize insallah
bende sinir olurdum bide baskasina dert anlatmaktan sen gecistir bosver onlari
herkes merakli sorup sorusturuyorlar iste elinden geleni yapiyosun insallah derdi veren allah en kisa zamanda caresinide vericek emin ol
Ne bileyim canım yaa....
İlk defa gittim bi kadın doğumcuya o da böyle çıktı.....
İnsan bi ilgilenir di mi....
Ne bileyim ilk gidildiğinde neye bakılıyor ama en azından bi ultrasonla bakılıyordur heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?