başka bir dr a gittin mi ya da düşünüyor musun?
iyiyim canım ne olsun bakalım başladık bir ucundan sonunu rabbim hayır etsinAyyyy canım hoşgeldin....:79::80:
Nasılsın ne var ne yok?
canım ben daha hiç başlamadım. adet olmayı bekliyodum o da saolsun anca gelebildi. adetin 2. günü dr.a gitcem o zaman her şey belli olcak. yumurtlama sorunum var benim.
senden bilgi alim ben. nasıl başladı tedavin?
Canım dedim ya ilk defa bi kadın doğumcuya gittim...
O hastanedeki diğer doktorlara da sormak aklıma gelmedi....
Bilemiyorum ya....
Kadın eşinin sperm hareketliliği azmış sen daha ne sebep arıyon ki dedi bana....
Sen ilk gittiğinde ne yapmıştı doktorun?
Istermisin seninde ücüz olsunolurmu olur kizcem
Benim yumurta gelisiricim menogon du catlatma ignesi aklimda degil ama seninkinden degil canim
ben yurtdisindayim ilaclar farkli ama insallah bu ilaclar ise yaracak diye düsünüyorum ben
adet olan kisilerde daha az oluyo tedavi ve daha kesin sonuc veriyor benim ikincide tutmustu
insallah darisi basina artik
iyiyim canım ne olsun bakalım başladık bir ucundan sonunu rabbim hayır etsin
sende yazılılarla uğraşıyormuşun Allah kolaylık versin sanada
benim mayıs atamasınıda seçimden dolayı ertelediler sinir oldum
bak anlatayım ozaman sana bende geçen ay birden karar verdim doktora gitmeye
adetimin 3. günü hormon testi yaptı vajinal munae etti ayrıca
sonra adetin 7.günü rahim filmi istedi (ki her doktor rahim filmini baştan istemiyor ama benimkinin prensibiymiş tüplerde tıkanıklık varsa önce onu halletmek için yoksa boşa kürek çekeriz dedi)
Allaha çok şükür ki hiçbir sorun çıkmadı
bu arada eşimdende spermiyogram istedi onunda sperm sayısı 71 milyon çıktı diğer degerleride iyi eşime istersen ürelogumuzada görün dedi ürelogta degerlerin normal demiş takviyesiz çocuk sahibi olabilirsiniz demiş ancak benim ısrarımla takviye istedik o da proxeed plus + evicap verdi sperm sayı ve kalitesini artırmak için ayrıca keçiboynuzu ve pekmezini tüketiyoruz.
bugünde tekrar adetimin 2. günü yumurtala takibine başladık
yumurta geliştirici olarak gonal f 450 verdi çatlatıcıda ovitrelle
bugün oldım ilk dozumu göbekten kendim yapıyorum
bundan sonrasını bende bilmiyorum :)
seni dr un kim canım ya :) aynı cümleleri benim drumda söyldi. adet bitiminde bende rahim filmi çektircem boşa kürek çekmemk için:)
dra sabahtan mı gidiyorsun? hormon testi aç karna mı yapılıo? bişi demedi bana ben deokul olduğu için öğleden sonra gidicem de
o kadar çok isterimki üçüz :))) eşime diyorum ömrümüz komedi gibi geçer diye.eşimde 1 taneyi buldukta 3 kaldı diyor.menagon türkiyede yaygın kullanılıyor sanırım onada pahalıymış benimkininde tanesi 360 lira 3 tane verdi göçeltti bizi :)
seni dr un kim canım ya :) aynı cümleleri benim drumda söyldi. adet bitiminde bende rahim filmi çektircem boşa kürek çekmemk için:)
dra sabahtan mı gidiyorsun? hormon testi aç karna mı yapılıo? bişi demedi bana ben deokul olduğu için öğleden sonra gidicem de
inanmıyorum belkide yan yana geldik :))) aysın akçaya gidiyorum sen ?
ayrıca hormon testi için aç tok farketiyor bende genelde öğleden sonra gidiyorum
iyiyim canım ne olsun bakalım başladık bir ucundan sonunu rabbim hayır etsin
sende yazılılarla uğraşıyormuşun Allah kolaylık versin sanada
benim mayıs atamasınıda seçimden dolayı ertelediler sinir oldum
Ne bileyim canım yaa....
İlk defa gittim bi kadın doğumcuya o da böyle çıktı.....
İnsan bi ilgilenir di mi....
Ne bileyim ilk gidildiğinde neye bakılıyor ama en azından bi ultrasonla bakılıyordur heralde....
Sağol canım yaa....
Ataman için hayırlısı olsun canım ya....
Tam tedaviye başladın atanıp başka yere gitsen doktorun takip edemeyecekti belki de.....
Hayırlısı olsun canım,üzülme....
Belki de müjdeli haberler aradarda gelir....:81:
Ben hep acikiyorum hep acim hep
bebişim ayyy bak ben bunu hiç düşünmedim ddoğru ya herşeyde bir hayır vardır bende üzülüyorudm ertelendi diye inşallah canım hepimizinde sıra sıra verelim müjdelerimizi
sonuçta rabbim verecekse verecek vermeyecekse yapacak bişey yok bunu aklımızdan çıkarmadan elimizden geleni yapmamız gerek.belki bizede bu yolla nasip edecek tedavi iğne ilaç sadece rabbimin kıldığı birer vesile
Ben hep acikiyorum hep acim hep
eee.. ikizlere hamile olmak kolay degil....:13::13::13:
Evet canım belki de birer vesile....
Bi yerden başlamak lazım....
Ben de napacağımı şaşırdım ya....
Bazen sıkılıyorum,kafaya takmayacağım diyorum.....
Uğraşmayacağım diyorum....
Ama bazen de bi yerden başlamak lazım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?