Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

bu karma karışık yazılarımdan anlamak için çaba sarf ettin ve bana cevap verdin,çok teşekkür ederim
sana...
allah muradını versin

yazılarım:ruh halim !

slm arkadaşlar ne bende yeni katıldım aranıza 8 yıllık evliyim ancak çocuk olmadı tüpbebek denicem inş olur ALLAH bütün çocuk isteyenlere hayırlısını versin :)

slm arkadaşlar ne bende yeni katıldım aranıza 8 yıllık evliyim ancak çocuk olmadı tüpbebek denicem inş olur ALLAH bütün çocuk isteyenlere hayırlısını versin :)

aleyküm selam ... ben de buraya katılalı daha birkaç saat oluyor :)) ama yinede hoşgeldin...

tüp bebek hakkında hiçbir bilgim yok.allah yardımcın olsun,umarım hemencecik tutunur bebişin

aleyküm selam ... ben de buraya katılalı daha birkaç saat oluyor :)) ama yinede hoşgeldin...

tüp bebek hakkında hiçbir bilgim yok.allah yardımcın olsun,umarım hemencecik tutunur bebişin

Hoşbulduk canm bende ilk kez denicem tüpbebek umarım olur aşılama denedim ama olmad.son olarak bunu denicem bakalım kısmet herşey.

amin canım...

yarın olmazsa ,doktora gideyim mi, ne dersin ?

normalde gününde gecikmeler olurmu hiç yani düzenlimidir benimki saatini bile şaşmaz
eger düzenliyse git doktora zaten klomende kullanmışın en son ne zaman gittin dr a yumurtaların boyunu söylemedimi eger çok büüyürse kist yapıyormuş çünkü
yerinde olsam giderdim bu arada kan tahlilinide yaptırmak için zaten gitmen gerecekti gitmişken görünürsünde

Hoşbulduk canm bende ilk kez denicem tüpbebek umarım olur aşılama denedim ama olmad.son olarak bunu denicem bakalım kısmet herşey.

evet canım, bizlerden bu dünyaya insan gelecekse er yada geç olacaktır -kader-

inşallah güzel haberlerini alırız.

ben 3 kere klomen tedavisi gördüm;2 tanesi 9 ay önce,sonuç:dışgebelik.bu ay yine klomen kullandım bakalım bekliyorum.

eğer bu ayın 15nde yaptırdığım test doğru söylüyorsa sonucum yine hüsran...

ne kadar zamandr evlisin???

evet kısmet Allah yardımcın olsun.aşılamada olmuşun sen daha tecrübelisin

evet 8 yıldır evli olunca ve bunca zaman tedavi olunca artık tecrübeli oluyosun.ama çok zaman kaybettiğimi düşünüyorum keşke çok daha erken deneseydim tüpbebeği.ama vardır bundada bi hayr bakalım :)

günümde hiç gecikme olmaz,senin dedğin gibi 'saatini bile şaşmaz...

nisan 24 te gittim doktora rahime baktı kistik bir durum yok diyip klomeni yazdı,gün aşırı ilişki dedi.olmazsa adetin 3.günü gel dedi !
bunların dışında hiçbirşey demedi bana.

pazartesiye kadar beklemem çok mu olur (sanki ben de okadar sabır varda )

ben bekleyemezdim açıkçası giderdim

3 yıldır evliyim, 2 yıldır bebek istiyorum

canm sana tvsiyem fazla ilaç kullanmakla zaman kaybetme gerçekten hem sen hem eşin yıpranıyosunuz.hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak.fazla ilaç kullanmak kilo yapıyo , sonuç alamayınca ister istemez üzülüyosun eğer gerekiyosa drekt tüpbebeğe geçş yap derim ben ...

yani 4-5 gün beklemek için yeterli bir zaman diyorsun,öyle mi ?

eşimin de ödü kopuyor,tekrar dışgebelik olur diye !sürekli birşeyler soruyor...çok bunaldım,çokkk...

4-5 gün yeterli benim için.benim daha hiç günüm geçmedi bile geçse soluğu dr alacam hemen bir gün bile yeterli :)
üstelik dış geebelikte yaşamışın gitmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…