kızlar bişey danışacağım size hamile kalmadan önce kadın doğumdan muayene olmak istiyorum. ilk muayene için özel doktoramı gideyim yoksa devlet hastanesinden herhangi bi doktoramı gideyim
çok teşekkür ediyorum cevabın için bende öyle düşünüyorum tek bi doktorum olsun sürekli ona gidip geleyimcanım bence tavsiye edilen bir dr a git. gerçi bu durum kişiden kişiye değişio ama. huyunu suyunu öğrenirsin. ilk gider gitmez seni her şeyden soğutmasın.
kızlar çöpteki testim 2. çizgiyi göstermiş
Evet canım ya yoktun ne zamandır....
Hayırlı olsun yeni evin.....
Bitirdin mi yerleşebildin mi?
slm kızlar uzun zamandır denk gelemiyoruz sizlerle ama müsait oldukça takip ediyorum,çok zor günler geçirdim kızlar grip oldum ateşlendim ve hafta sonuna geldiği için doktorumada gidemedim o iki günü anlatamam herkes korkuttu beni bebeğe bişeyler olmuştur diye ateşlenmemen lazım diye buz gibi çarşafların altına yattım ateşim yükselmesin diye annemde eşimde başımda nerdeyse ağlama durumuna geldiler allah kimseye göstermesin neyse pazar gecesi 3 tane devlet hastanesi gezdim hiç biri kabul etmedi gebelere hiç birşey uygulamıyoruz deyip postaladılar anlamadım ben bu memelekette hamileler hastalanınca ölüyormu ???
neyse pazartesi kendi doktoruma gittik hemen bebeğim çok iyi şükürler olsun
hatta koca bi bebek olmuş yüzü burnu dudakları hepsi belli elllerini havaya savurup duruyor 11+4günlük olmuş maşallahhatta accık pipiyi bile gösterdi ama doktor kesin konuşmak istemedi bi dahaki gelişinizde kesin söylerim dedi
neyse ikili test yapıldı haftaya sonuçlarını öğrenicem yine yazarım sonuçlarını böyle işte kızlar artık insanların söylediklerini hiç umursamıcam o kadar korkuttularki beni ben ağladıkça ateşim yükseldi boşu boşuna bir allahın kuluda korkma hiç bişey olmaz demedi annem ve eşimde benimle birlikte harap oldular benden tavsiye siz siz olun kimseyi takmayın güzel düşünün güzel olsun herşey hamileykende kendinize dikkat edin çok zor ilaç kullanmadan iyileşmek neyse öpüyorum hepinizi yine görüşürüz inşallah kızlar :79:
kızlar testi yaptım hemde iki tane.ilki bozuk çıktı çizgi mizgi hiç çıkmadı.ikincide ise tek çizgi ama dikkatli bakınca ikinci çizgide görünüyordu aslında( kasıklarımdaki ağrı halen devam ediyo ve hala kırmızılar yok.birde korkuyorum adet gecikmesi başka şeyin habercisi mi diye.stres de yapmadım aslında ..uffff bilmiyorum ya yarında olmazsam birdaha test yaparım artık
çok saol canım iki kere taşınıcaz bu sene ilki buydu :) yeni ev yaptırıyoruz o bitince burdan da taşınıcaz çok zor taşınmak hallettim çok şükür ama bende bittim
Ayyy canım çok zor ya....
Fazla da yerleşme o zaman....
ayyyy kızlar ben yazdığımı zannediyorum ya kusura bakmayın...son regl : 19 mart
kayınvalidemle oturuyorum ben evim bitene kadar tek yerleştirdiğim yazlık kıyafetlerim oldu çeyizlerim bile kutularında kullandığım tek şey ütü ve masası
asıl taşınmam yeni evime olcak inşallah yeni eve yeni bebekle girerim aminnnnnnnnnnnnn
ya kızlar bişi sorucam ben ortalama 30 günde bir regli oluyorum benim yumurtlama günüm 14. günü değildir dimi acaba kaçıncı günü ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?