Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar bişey danışacağım size hamile kalmadan önce kadın doğumdan muayene olmak istiyorum. ilk muayene için özel doktoramı gideyim yoksa devlet hastanesinden herhangi bi doktoramı gideyim

canım bence tavsiye edilen bir dr a git. gerçi bu durum kişiden kişiye değişio ama. huyunu suyunu öğrenirsin. ilk gider gitmez seni her şeyden soğutmasın.

ya ben çıldırmak üzereyim. 2 nisan olmam gereken adet hala olmuyor. farlutal kullandım. bitti. 4. günüm bugün ama kahverengi leke var başka bişi yok. kahverengi lekede her zaman yok. offff ya beklersin adet gelmez, beklemezsin hemen gelir. be ne ya?
tam tedavi olcaz die hevesleniyorum, bu kırmızılar her şeyi bozuyor.

farlutal kullanıp böle bişi başına gelen var mı?

canım bence tavsiye edilen bir dr a git. gerçi bu durum kişiden kişiye değişio ama. huyunu suyunu öğrenirsin. ilk gider gitmez seni her şeyden soğutmasın.
çok teşekkür ediyorum cevabın için bende öyle düşünüyorum tek bi doktorum olsun sürekli ona gidip geleyim

selam kızlar sizlere hoşçakalın diyorum bu siteye veda ediyorum ,sebebi ise doktorum bebeğin olmasını istiyorsan aklından çıkarcaksın çok düşündüğün için ,yumurtam gellişmiyormuş stresden uzak durmamı söyledi .ve araştırmalarıma göre gerçekten herkes aklından çıkardıkları an hamile kalıyorlarmış .ve özellikle pcolu bayanlara sesleniyorum sizlerde lütfen aklınızdan çıkarın ben spora felan yazılcam, ilişkiye bile istediğimiz için girin çocuk için değil RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİN .eğer bu yöntemle hamile kalırsam muhakkakki buraya yazarım hoşçakalın

Evet canım ya yoktun ne zamandır....

Hayırlı olsun yeni evin.....

Bitirdin mi yerleşebildin mi?

çok saol canım iki kere taşınıcaz bu sene ilki buydu :) yeni ev yaptırıyoruz o bitince burdan da taşınıcaz çok zor taşınmak hallettim çok şükür ama bende bittim

slm kızlar uzun zamandır denk gelemiyoruz sizlerle ama müsait oldukça takip ediyorum,çok zor günler geçirdim kızlar grip oldum ateşlendim ve hafta sonuna geldiği için doktorumada gidemedim o iki günü anlatamam herkes korkuttu beni bebeğe bişeyler olmuştur diye ateşlenmemen lazım diye buz gibi çarşafların altına yattım ateşim yükselmesin diye annemde eşimde başımda nerdeyse ağlama durumuna geldiler allah kimseye göstermesin neyse pazar gecesi 3 tane devlet hastanesi gezdim hiç biri kabul etmedi gebelere hiç birşey uygulamıyoruz deyip postaladılar anlamadım ben bu memelekette hamileler hastalanınca ölüyormu ???
neyse pazartesi kendi doktoruma gittik hemen bebeğim çok iyi şükürler olsun
hatta koca bi bebek olmuş yüzü burnu dudakları hepsi belli elllerini havaya savurup duruyor 11+4günlük olmuş maşallahhatta accık pipiyi bile gösterdi ama doktor kesin konuşmak istemedi bi dahaki gelişinizde kesin söylerim dedi
neyse ikili test yapıldı haftaya sonuçlarını öğrenicem yine yazarım sonuçlarını böyle işte kızlar artık insanların söylediklerini hiç umursamıcam o kadar korkuttularki beni ben ağladıkça ateşim yükseldi boşu boşuna bir allahın kuluda korkma hiç bişey olmaz demedi annem ve eşimde benimle birlikte harap oldular benden tavsiye siz siz olun kimseyi takmayın güzel düşünün güzel olsun herşey hamileykende kendinize dikkat edin çok zor ilaç kullanmadan iyileşmek neyse öpüyorum hepinizi yine görüşürüz inşallah kızlar :79:

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım....

Bebişin iyi olmasına sevindim....

Maaşallah....

Kendine ve bebişine iyi bak....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 12 haftalık
Bahar1212 hamile 11 haftalık
Nissam hamile 9 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma 17 Nisan. Beklemede
Hakem 20 Nisan. Beklemede
Gyaman 20 Nisan. Beklemede
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

kızlar çöpteki testim 2. çizgiyi göstermiş

Canım hemen bi kan testi yaptır bence....

Ayyy canım çok zor ya....

Fazla da yerleşme o zaman....

kayınvalidemle oturuyorum ben evim bitene kadar tek yerleştirdiğim yazlık kıyafetlerim oldu çeyizlerim bile kutularında kullandığım tek şey ütü ve masası
asıl taşınmam yeni evime olcak inşallah yeni eve yeni bebekle girerim aminnnnnnnnnnnnn

ayyyy kızlar ben yazdığımı zannediyorum ya kusura bakmayın...son regl : 19 mart

Canım buna göre BAT'ın 28,29,30 olabiliyor dediğine göre en kötü ihtimal 18 Nisan....

15 Nisanda yaptırdığına göre çıkması lazımdı.

Geç döllenme ihtimalini düşünürsek bugün bi kan testi yaptır varsa mutlaka çıkar artık canım.....

Canım hevesini al o zaman iyice yerleş.....

Boşver toplarsın sonra yine.....

İnşaallah canım.....

ya kızlar bişi sorucam ben ortalama 30 günde bir regli oluyorum benim yumurtlama günüm 14. günü değildir dimi acaba kaçıncı günü ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…