evet 8 yıldır evli olunca ve bunca zaman tedavi olunca artık tecrübeli oluyosun.ama çok zaman kaybettiğimi düşünüyorum keşke çok daha erken deneseydim tüpbebeği.ama vardır bundada bi hayr bakalım :)
canm sana tvsiyem fazla ilaç kullanmakla zaman kaybetme gerçekten hem sen hem eşin yıpranıyosunuz.hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak.fazla ilaç kullanmak kilo yapıyo , sonuç alamayınca ister istemez üzülüyosun eğer gerekiyosa drekt tüpbebeğe geçş yap derim ben ...
fatmasahcım hangi aşılamada hangi ilaçları kullanmıştın hatırlıyormusun isimlerini
4-5 gün yeterli benim için.benim daha hiç günüm geçmedi bile geçse soluğu dr alacam hemen bir gün bile yeterli :)
üstelik dış geebelikte yaşamışın gitmende fayda var
ilk ilaç tedavisi oldum glukofaj ve klomen le olmadısonra aşılamada puregon ( iğne göbekten) kullandım 2 kez aşılama yaptırdım amaaaa yine olmadı tatlım malesef
ben 26 yaşınadayım banada olur bekle dediler ama sonuç ortada.bende polikistik over sendromu da var onunda etkisi var tabi bebiş olmamasında
ben,bebek kararı aldıktan hemen sonra kontrol amaçlı doktora gittim.
bana sadece smear testi yaptı ve bir yıl normal yolla olmasını beklememi söyledi..o zaman 21 yaşındaydım...
ben aslında doktora,genel kontrollerim yapılsın.
eşim de,ben de bir sorun var mı bakılsın,zaman kaybı yaşamayalım diye bilinçli bir iş yaptım:doktora gittim,fakat doktor beni geri yolladı !
hep yanlış yönlendiren doktorların yüzündn bizim bu sıkıntılarımız !
kesinlikle haklısın 8 yıl boyunca her 6 ayda bir dr değştirmek zorunda kalıyordum gidiyosun ilaç veriyo 3 ay kullan gel gt gel git gel sonuç alamadım bunca zaman şimdide tüpbebek denicem bakalım acıbadem hastanesinde inş iyi olur kilo vermem gerekiyo onun için uğraşıyorum
kilo vermeye çalışırken sakın sağlığına zarar verme dikkat et zayıf düşmesin bünyen...
ilaçlar ben de kilo yapmadı,aksine ben stres yaptıkça kilo verdim...49 kiloyum.
benimde tam tersi kilo aldım...şimdi vermeye çalışıyorum.
cnm ben yatıyorum artık yarın görüşürüz artık sık sık yazcam byyyyyyy
nereye kayboldun ?
:))))) toikten topiğe geziyorum yararlı bişeyler bulabilirmiyim diye okuyup duruyorum
iyi,gez bakalım :))))))
ben de çıkıyım ozaman ...hadi iyi geceler canım...yardımların için tekrar tekrar çokkk teşekkürlerrr...:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?