evet şişiyor :) ben kurtajdan sonra korunmadım halen şişti yanılttı beni ...ama normal şartlarda rahim şişyor ve hamilelik ilerledikçe kocamannnnnnnnnn oluyormus
Bende hic arastirmadim doktor verdi kullanmaya basladim hemen bide yaninada ara sira suda eriyen vitamin tabletlerinden iciyorum icinde magnezyum b vitaminleri falan var.Ama aksam bakayim icinde neler var girebilirsem internete yazarim.
Bebiskarari daha yeni aslinda ben hep istiyodum ama annem olsun esim olsun azcik evliligin tadini cikaralim dedi ondan onlarin dedigini yaptim ama pismanim keske bastan beri korunmasaydik diyorum simdi kimbilir ne zaman olcak ee yasda 27 oldu 2 yildir evliyiz bizde canim bakalim Allah en kisa zamanda en hayirlisini verir insallah
Bu test doğru diyorsun yani.....
Tamam canım akşam girebilirsen yazarsın.Benim de 1 sene oldu korunmadığımız halde,ne bileyim Türk filmlerinde hemen kalırlar ya ona aldanıyoruz hep heralde....hayırlısıyla İnşaallah Allah'ım hepimize en kısa zamanda nasip etsin İnşaallah.....
aynenn :) biirde regl gunune 1 hafta kala acaiip akıntı oluyor sümüksü bii sekilde ...ama işte kurtaj sonrası 40 gun gecmeden hiç bişey anlayamıyorsun ....dediim gibi beni cok yanılttı gogus ucu kenarındakı kabarcıklar .kahverengi akıntı,rahmın kabarmısı ...normal sartlarda bunlar belirtiler gögsün şişmesi agrıması herkesde olmuyor galiba bende anormal bii şişkinlik agrı olmamıstı biiide cok pozitif oluyrsn pammık gibiruh halin...anlatıyorum ama sen daha önce gebelik yasamısmıydı kusura bakma..
kuzey35 kürtajın için geçmiş olsun.Şimdi ne zamandır bebek istiyorsun?
cnm biz evleneli 6 ay oldu 4.ayda denedik oldu ama maalesef 3 ocakta kalbi durdu kurtaj oldum 1 hafta sonrada denemelere devam ettik olmadı simdide 20 sınden beri damla damla ince pedi kirletecek kadar kanama oluyor ne regl gibi ne regl anlayamadım sıkldım bitsede normale donsem kurtajdan hemen sonrada folik asit içmeye basladım boyle cnm işte
Tamam canım çok geçmiş olsun,üzüldüm....İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder....
Hamileliğinde yaşadığın belirtilerden bişey sormak istiyorum,benim akıntımda devamlı olur mesela,adet bitince başlar,aet oluncaya kadar devam eder,hamilelik akıntısının farkını anlatabilir misin canım?Çoğu kişi benim gibi değil akıntılarının artmasından anlıyorlar mesela,senin nasıldı ondan sordum?
Tamam canım akşam girebilirsen yazarsın.Benim de 1 sene oldu korunmadığımız halde,ne bileyim Türk filmlerinde hemen kalırlar ya ona aldanıyoruz hep heralde....hayırlısıyla İnşaallah Allah'ım hepimize en kısa zamanda nasip etsin İnşaallah.....
simdi 3 döneme ayrılıyor ya bende yasadıgımı paylasıyorum yalnız yanlıs anlasılmasın ilk 10 gunden sonra 2.dönemde yumurtlma oncesi ya da gununde akıntı oluyor ama bu 2-3 gun belki daha kısa suruyo ama 3.dönemde reglime 1 hafta kala 4-5 gun suren surekli rahmimde ıslak oldugunu hisseder ve beyaz akıntılı bi durum yasadım
Canım benimkinin markası Folseaure-ratiopharm 5 mg bakalım Alla en kısa zamanda nasıp eder inşallah
Aramızda bugünlerde beklenmeyen adet tarihi olup,idrar testi yapıp,çift çizgiyi gören arkadaşlar olursa :81: (İnşaallah çok olur....) onlardan burada yaşadıkları hamilelik belirtilerini paylaşmalarını istiyorum...Bazen bu belirtileri okuyup okuyup psikolojik olarak yaşasam da yine de merak etmeden duramıyorum işte....
Bende hic arastirmadim doktor verdi kullanmaya basladim hemen bide yaninada ara sira suda eriyen vitamin tabletlerinden iciyorum icinde magnezyum b vitaminleri falan var.Ama aksam bakayim icinde neler var girebilirsem internete yazarim.
Bebiskarari daha yeni aslinda ben hep istiyodum ama annem olsun esim olsun azcik evliligin tadini cikaralim dedi ondan onlarin dedigini yaptim ama pismanim keske bastan beri korunmasaydik diyorum simdi kimbilir ne zaman olcak ee yasda 27 oldu 2 yildir evliyiz bizde canim bakalim Allah en kisa zamanda en hayirlisini verir insallah
KIzlar ben simdilik cikiyorum aksam girebilirsek görüsürüz gene cok öptüm sizleri byee
sen ne zamandan beri istiyosun bebeisi aborjinos benim ben 4 yillik evliyim benimde esim istemiyodu bastan simdi 1 yildir istiyoruz ama olmuyo allahin takdiri ne yapalim allah tez zamanda yuzumuzu guldurur ins hepimizin
biz daha bu ay bıraktık canım korunmayı inşallah fazla beklemeyiz. Allah yüzümüzü güldürür en kısa zamanda inşallah
Sen hangisini kullanıyorsun canım?
Günaydin herkeseyeni güne yeni hamislerle baslamak dilegiylee..
canım benim kullandığım folikplus olması lazım.şimdi yanımda yokta.bide geç yazıyorum cevapları.nete giremedim dünde.kusura bakma.
kızlar bide benim bu ay 2 veya 3 ü tam bilemiyorum yumurtlama günümdü.2 gündür özellikle sol kasığımda acayip bir ağrı var.halende devam ediyor.yürürken falanda ağrıyor.yumurtlama gününde bu şekilde ağrısı olan oluyormu.bide 2- 3 gün devam edermi diye soracaktım.yoksa benmi takıntı yatım acaba...
Günaydin herkeseyeni güne yeni hamislerle baslamak dilegiylee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?