Ben de 1 yıldır istiyorum canım,hayırlısı İnşaallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz....
ins cnm artik bunaldim etraftaki sorulardan bide annem habire sormazmi biktiiiim:95:
Kızlar hiç parmakla gebelik testi duydunuz mu yada yaptınız mı?Dün burda topikleri gezerken öyle bişey okudum,adetten 2-3 gün önce elleri güzelce yıkayıp vajinaya sokuyorlarmış,eğer parmağa top gibi bişey gelirse hamilelik yokmuş (rahim aşağı indiği için),eğer boşluksa,parmağa bişey gelmiyorsa hamilelik varmış.(rahim aşağı sarkmadığı için).
daha birde karbonatla ve limonla olanını da duydum :)
Karbonatla ve limonla nasıl yapılıyormuş ki?
merhaba kızlar.bizde 3 aydır deniyoruz.bu 4.ayımız.bakalım inşallah bu ay olacak gibi bi his var içimde ama hayırlısı.ayın 18 ini bekliyorum bakalım.
olsa ne güzel olur ya...hayal kurmadanda yapamıyorum
Merhaba kizlar bende geldim araniza bizde yeni korunmayi biraktik. Allah ne zaman hayrini verirse artik
Insallah yüzümüz en kisa zamanda güler. Bu topikten bol bolhaberleri aliriz :86:
Hoş geldin......:79:İnşaallah canım.....
Folik asite başladın mı?
evt canim basladim benim doktorum biraz dogalliktan yanaymis ama genede istedim ben verdi oda günde 5 mikro gram 4 ay kullancakmisim sonra o 6 ay daha gidermis vücutta birikiyomus
Folbiol mu verdi?Markası ne?
valla öle bisey ama aksam eve gidince bakayim markasina yazarim ben sana
bende daha denemeye başlamadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başlamıitı. 6 aydır kullanıyorum.
Kızlar hiç parmakla gebelik testi duydunuz mu yada yaptınız mı?Dün burda topikleri gezerken öyle bişey okudum,adetten 2-3 gün önce elleri güzelce yıkayıp vajinaya sokuyorlarmış,eğer parmağa top gibi bişey gelirse hamilelik yokmuş (rahim aşağı indiği için),eğer boşluksa,parmağa bişey gelmiyorsa hamilelik varmış.(rahim aşağı sarkmadığı için).
Bana doktor folbiol vermişti onu kullanıyordum,sonra bi keresinde eczacıya sordum folicplus'ı önerdi onda takviye kalsiyum ve D vitamini de var diye,ondan da aldım şimdi bazen ondan bazen ondan içiyorum....
Bebek kararını mı yeni aldınız,yeni mi evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?