Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

slm kızlar kk yı gezerken buldum burayıı..bende bebek ozlemı cekıyorummm 27 yasındayım.4 yıl olcak evlılıgım 2 yıldırda korunmuyoruz benım ve esımın bır sorunu yok cok sukur 2010 da hazıran ayında 2 aylık bebgımın kalp atısı durdu ve kurtaj oldum ve suanda allahtan kısmetımı beklıyorum nezaman hamıle kalmcam dıye ısteyen herkeze en hızlısından bebek nasıp etsın ınşlh

Canim hosgeldin insallah bize güzel haberler verirsin en kisa zamanda

selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu sonra istemedik 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor bende artık sizlerdenim

selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu sonra istemedik 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor bende artık sizlerdenim

Canim benim hosgeldin aramiza insallah en kisa zamanda sende olursun. Bizde bekliyoruz bakalim güzel haberler vermeyi de almayida sizlerden. 3-4 ay fazla degil endiselenme yakinda verirsin bize güzel haberlerini insallah

ben 1.5 yıllık evliyim ocak 25 de 5+5 haftalık bebegimi düsürdüm doktor ara yok hemen hamile kalabilirsin dedi ben hepinize dua ediyorum sizde esirgemeyin dualarınızda bencil olmayın allah bencil olanları sevmez:)

Hosgeldiniz canlarim giderek kalabaliklasiyoruz insallar böle kalabalik hamislerimizde olucak. Öncelikle düsük yasayan arakadasalrima cok gecmis olsun diliyorum. Allah cok büyük ve bi gün hepimizin yüzünü güldürcek. Hayirli zamanda hayirlisini versin bize insallah Allah 'im

Hoşgeldin canım aramıza.....:79: Geçmiş olsun canım.....

Sen de hoşgeldin aramıza,geçmiş olsun canım....
ben 1.5 yıllık evliyim ocak 25 de 5+5 haftalık bebegimi düsürdüm doktor ara yok hemen hamile kalabilirsin dedi ben hepinize dua ediyorum sizde esirgemeyin dualarınızda bencil olmayın allah bencil olanları sevmez:)

Sen de hoşgeldin,sana da geçmiş olsun canım.....

selam bende geldimmm

Sen de hoşgeldin canım.....

İnşaallah bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin,tez zamanda Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.....

arkadaşlar hamile kalmak için doktor kontrolunde olan var mı? ne yaapılıyor bilgisi olan varmı birde ümraniyede bildiği iyi bir doktor var mı

Bizim 1 sene oldu canım,senin?

benim hikayem biraz karışık 2,5 kıllık evliyim 1 yıl korunduk sonra korunmadığımz ilk ay hamile kaldım 11 haftalıkken kalbi durdu sonra bir müddet istemdik zaten görevim dolayısı ile eşimden ayrı idim şimdi 3 aydır istiyoruz olmuyor ben mutlaka 2-3 hamile kalmak istiyorum çünkü doğum izni ile eşimin yanına 4-5 ay erken gelicem işte oyüzden acele ediyorum canım

Adetin düzenli mi?Düzenli ise büyük ihtimal 14.gün yumurtlama günündür,o günleri değerlendir...
canım adetim düzenli bazen 1-2 gün gecikiyor ama ben yumurtlama günümü hissediyorum çok fazla kasık ağrım ve akıntım oluyor bu güne kadar da hiç şaşmadı hep hissettiğim günden 14 gün sonra adet oldum o günleri iyi değeerlendiriyorum ama olmuyor iştee

Hayırlısı inşaallah en kısa zamanda olur canım....

Bu arada çok özel değilse işten dolayı neden ayrısınız ki,eş durumu tayini yapamadığına göre özel sektörde mi çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…