slm kızlar kk yı gezerken buldum burayıı..bende bebek ozlemı cekıyorummm 27 yasındayım.4 yıl olcak evlılıgım 2 yıldırda korunmuyoruz benım ve esımın bır sorunu yok cok sukur 2010 da hazıran ayında 2 aylık bebgımın kalp atısı durdu ve kurtaj oldum ve suanda allahtan kısmetımı beklıyorum nezaman hamıle kalmcam dıye ısteyen herkeze en hızlısından bebek nasıp etsın ınşlh
selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu sonra istemedik 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor bende artık sizlerdenim
slm kızlar kk yı gezerken buldum burayıı..bende bebek ozlemı cekıyorummm 27 yasındayım.4 yıl olcak evlılıgım 2 yıldırda korunmuyoruz benım ve esımın bır sorunu yok cok sukur 2010 da hazıran ayında 2 aylık bebgımın kalp atısı durdu ve kurtaj oldum ve suanda allahtan kısmetımı beklıyorum nezaman hamıle kalmcam dıye ısteyen herkeze en hızlısından bebek nasıp etsın ınşlh
selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışları durdu sonra istemedik 3-4 aydır istiyoruz ama olmuyor bende artık sizlerdenim
ben 1.5 yıllık evliyim ocak 25 de 5+5 haftalık bebegimi düsürdüm doktor ara yok hemen hamile kalabilirsin dedi ben hepinize dua ediyorum sizde esirgemeyin dualarınızda bencil olmayın allah bencil olanları sevmez:)
selam bende geldimmm
arkadaşlar hamile kalmak için doktor kontrolunde olan var mı? ne yaapılıyor bilgisi olan varmı birde ümraniyede bildiği iyi bir doktor var mı
Ben doktor kontrolünde değilim canım ama sanırım ilk önce çeşitli hormon testleri yapılıyor.
kaç aydır bekliyorsun canım ben biraz acele ediyorum galiba
Bizim 1 sene oldu canım,senin?
canım adetim düzenli bazen 1-2 gün gecikiyor ama ben yumurtlama günümü hissediyorum çok fazla kasık ağrım ve akıntım oluyor bu güne kadar da hiç şaşmadı hep hissettiğim günden 14 gün sonra adet oldum o günleri iyi değeerlendiriyorum ama olmuyor işteeAdetin düzenli mi?Düzenli ise büyük ihtimal 14.gün yumurtlama günündür,o günleri değerlendir...
canım adetim düzenli bazen 1-2 gün gecikiyor ama ben yumurtlama günümü hissediyorum çok fazla kasık ağrım ve akıntım oluyor bu güne kadar da hiç şaşmadı hep hissettiğim günden 14 gün sonra adet oldum o günleri iyi değeerlendiriyorum ama olmuyor iştee
Hayırlısı inşaallah en kısa zamanda olur canım....
inşaallah canım Allah seninde yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?