Selam kızlar bende bebiş istiyorum kasım ayından beri deniyoruz ama her ay hüsranBu ay soğan kürünü deniyorum bakalım faydasını görürüz inşaallah
Benide listenize eklerseniz sevirim..
Beklenen adet tarihim 10 mayıs
Hayirlisi olsun canim aramiza hosgeldin sogan kürü hakkinda bilgim yok ama insallah ise yarar
benim 1. aşılamamdı o, bu ay ara verdi doktorum, çünkü geriden gelen çatlamamış bir yumurta görmüş, beklemek istemiş, bu ay hiçbir ilaç almıyorum, eğer kendiliğinden olmazsa mayıs siklusunda bir deneme daha olacak aşılama. yine klomen kullanacakmış, eğer o da olmazsa iğne ile yumurtlatma yapacakmış ve 3. şılamyı da yapıp sonra tüpe geçecekmiş.. aslında benim yumurtam 20 mm oldu ve rahim içi kalınlığı da yeterli seviye idi ama benim eşimde morfoloji bozukluğu çıktı, belki ondan mı bilemiyorum, yani yine tedavi görünüyor bana. ama devam edeceğim ben gücüm yettiği yere kadar. çünkü çok bozuldum adet görünce, çok heveslenmişim farkında olmadan. psikolojim çökene kadar devam diyeceğim ama inşallah gerek kalmaz, artık olur..
spor yapıyorsun değil mi hamileler için olandan, doğum için çok önemliymiş, senin ikizler bir de düzenli yapmak gerekiyordur herhalde.. yorulman da çok normal tabii, ama sonuç güzel olsun, hayırlısı olsun :))
merhaba :)) benim de 10 mayıs hayırlısı ile ama ben bu ay tedaviye ara verdim, beklemiyorum yani, inşallah senin de güzel haberlerini duyarız..
inşaallahh asıcim,
okuğudum kadarıyla ikizlere gebeymişsin,,
rabbim sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin canım birde rahatlık bir gebelik geçirmeyi..
Evet canim ikizler gelecek insallah Darisi insallah sizlerin basina ALLAH olmayan herkese versin
suanlik pek sikintim yok yorgunum ve uyku problemi var aksam yattim yine uykum geldi
amin ecmain canım inşaallah
kaç aylık oldu ?
Suan 13 haftalik olduk canim Insallah kucagima almakta nasip olur hayirlisiyla
evet, devam asicim, hayırlısı ise allah nasip eder zaten.. ama sen sporu ihmal etme yine de canım, yürüyüş de gerçi en önemli spor ama bir de doğumun rahat olması için özel egzersiz programları falan var, onları da biliyorsundur sanırım..
eslemcim, özgür vardı geçen sefer onunla tkip etmiştik aynı zamanları, inşallah yine bu kez üçümüz birden hayırlı haber alırız, bizden sonra bekleyen arkadaşlar da eklenir... :)))
inşaallahhh maşaallah tatlım
hamilelerin duası abul olurmuş bizlerede dua et tatlım
evet, devam asicim, hayırlısı ise allah nasip eder zaten.. ama sen sporu ihmal etme yine de canım, yürüyüş de gerçi en önemli spor ama bir de doğumun rahat olması için özel egzersiz programları falan var, onları da biliyorsundur sanırım..
Ahh canim biliyorumda uykudan vaktin oluyormu desene banadoktorum dogumu erken olabilir dedi normalde kasim 1de gelmeleri gerek ama ikizler erken geliyomus yaramazlik yapip gelmezlerse bakicaz arada yapmaya calisiyorumda cabuk yorulunca brakiyorum iste ne yapayim
Her zaman dua ediyorum canim gercekten yatarken bile yine söylüyorum insallah en kisa zamanda sizde bebislerinize kavusun
Ahh canim biliyorumda uykudan vaktin oluyormu desene banadoktorum dogumu erken olabilir dedi normalde kasim 1de gelmeleri gerek ama ikizler erken geliyomus yaramazlik yapip gelmezlerse bakicaz arada yapmaya calisiyorumda cabuk yorulunca brakiyorum iste ne yapayim
Allah razı olsun canım,,rabbim kolay doğum ve bebişlerini sağlıcakl kucağını almayı nasip etsin.
Her zaman dua ediyorum canim gercekten yatarken bile yine söylüyorum insallah en kisa zamanda sizde bebislerinize kavusun
Allah razı olsun canım,,rabbim kolay doğum ve bebişlerini sağlıcakl kucağını almayı nasip etsin.
insallah canim cümlemize insallah en önemlisi sizin icin sabirli olup pes etmemeniz canim
Sizden de müjdeli haberler alacagiz insallah
kıyamam yaaa, annelik nasıl birşey böyle, şaşılası.. ben ki canım baldan tatlı, hastaneye adım atmak nerde, iğne görsem bayılırım, 1 ay için de ne dişim kaldı tedaviden geçmedik, bir çekim bir dolgu, ne ilacım ne iğnem, gıkım çıkmadı... sen de işte bak içinde iki can daha taşıyorsun, yorgunluğu, ağırlığı apayrı, ve 9. ayı da göreceksin, daha ağır olacak muhtemelen ama nasıl mutlu nasıl da heyecanla bahsediyorsun, ben yazdıklarından alıyorum duygunu, işte annelik bu olsa gerek daha doğmadan yapılan fedakarlıklar....duygulandırdın beni akşam akşam valla, bu bıdıklar hayırlı evlat olsunlar inşallah, sağlıklı sıhhatli.. erken gelirlerse de artık hoşgelsinler diyeceğiz, büyüyünce biraz popolara iki pıt pıt yaparsın, geçer bütün yorgunlukların :))) iki de ısırık alsan işte eder 4
kıyamam yaaa, annelik nasıl birşey böyle, şaşılası.. ben ki canım baldan tatlı, hastaneye adım atmak nerde, iğne görsem bayılırım, 1 ay için de ne dişim kaldı tedaviden geçmedik, bir çekim bir dolgu, ne ilacım ne iğnem, gıkım çıkmadı... sen de işte bak içinde iki can daha taşıyorsun, yorgunluğu, ağırlığı apayrı, ve 9. ayı da göreceksin, daha ağır olacak muhtemelen ama nasıl mutlu nasıl da heyecanla bahsediyorsun, ben yazdıklarından alıyorum duygunu, işte annelik bu olsa gerek daha doğmadan yapılan fedakarlıklar....duygulandırdın beni akşam akşam valla, bu bıdıklar hayırlı evlat olsunlar inşallah, sağlıklı sıhhatli.. erken gelirlerse de artık hoşgelsinler diyeceğiz, büyüyünce biraz popolara iki pıt pıt yaparsın, geçer bütün yorgunlukların :))) iki de ısırık alsan işte eder 4
NE güzel anlatmış öyle,,okurken hem gülümsedim hemde duygulandım valla
ALLAH iyiligini versin kiss güldürdün benide igne görünce bayilirmi insan valla ben sayisini bilmiyorum kac tane kendime igne yaptim göbüsüme ALLAH sabrini veriyor canim hic merak etme sen ALLAH sizlerede tattirsin bu duyguyu gercekten tek duam bu yorgunluk felan tabiki olur ben takmiyorum bunlari zaten ama sizlerin pozitif olmasi lazim ben yasadim biliyorum hep esim destek olurdu iste cikmadik candan ümit kesilmiyor sabir isi birazda ne diyim ALLAH ne muradiniz varsa versin insallah
insallah canim cümlemize insallah en önemlisi sizin icin sabirli olup pes etmemeniz canim
Sizden de müjdeli haberler alacagiz insallah
İlk zamanlar çok stres yapıyordum niye olmuyo diye artık adet döngüm bile sapıtmıştı,,Allah biliyor ya daha yeni yeni toparladım kendimi gerçi arada bir gene geliyorlar ama ne yapayım...
Eş zamanlı çocuk kararı alıp gebe kalan arkadaşlarım şurda 3,4 ay sonra doğuracaklar ama ben hala gebe kalamadım..Biliyorum herşey nasip kısmet RAbbimin izniyle ama üzülüyorum yine de...
NEyseki eşim var o bana çok destek oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?