Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

benim 1. aşılamamdı o, bu ay ara verdi doktorum, çünkü geriden gelen çatlamamış bir yumurta görmüş, beklemek istemiş, bu ay hiçbir ilaç almıyorum, eğer kendiliğinden olmazsa mayıs siklusunda bir deneme daha olacak aşılama. yine klomen kullanacakmış, eğer o da olmazsa iğne ile yumurtlatma yapacakmış ve 3. şılamyı da yapıp sonra tüpe geçecekmiş.. aslında benim yumurtam 20 mm oldu ve rahim içi kalınlığı da yeterli seviye idi ama benim eşimde morfoloji bozukluğu çıktı, belki ondan mı bilemiyorum, yani yine tedavi görünüyor bana. ama devam edeceğim ben gücüm yettiği yere kadar. çünkü çok bozuldum adet görünce, çok heveslenmişim farkında olmadan. psikolojim çökene kadar devam diyeceğim ama inşallah gerek kalmaz, artık olur..

spor yapıyorsun değil mi hamileler için olandan, doğum için çok önemliymiş, senin ikizler bir de düzenli yapmak gerekiyordur herhalde.. yorulman da çok normal tabii, ama sonuç güzel olsun, hayırlısı olsun :))

Biliyosun burda arkadaslarimiz var asilama yapan hamile kalan yada halen asilama yolunda ilerleyen
sen pes etme canim her zaman bir umut vardir diye söylerim hep emek olmadan yemek olmuyor derler ya spor yapiyorum desem yalan olur ama sik sik yürümeye calisiyorum
elimden geldigi kadariyla iste

inşaallahh asıcim,
okuğudum kadarıyla ikizlere gebeymişsin,,
rabbim sağlıcakla kucağını almayı nasip etsin canım birde rahatlık bir gebelik geçirmeyi..

Evet canim ikizler gelecek insallah Darisi insallah sizlerin basina ALLAH olmayan herkese versin
suanlik pek sikintim yok yorgunum ve uyku problemi var aksam yattim yine uykum geldi

evet, devam asicim, hayırlısı ise allah nasip eder zaten.. ama sen sporu ihmal etme yine de canım, yürüyüş de gerçi en önemli spor ama bir de doğumun rahat olması için özel egzersiz programları falan var, onları da biliyorsundur sanırım..

eslemcim, özgür vardı geçen sefer onunla tkip etmiştik aynı zamanları, inşallah yine bu kez üçümüz birden hayırlı haber alırız, bizden sonra bekleyen arkadaşlar da eklenir... :)))

inşaallah güzelim ağzından bal damlıyor,bu ay her ay olduğu gibi ümitliyim soğn kürünüde uyguluyorum,faydasını gören çok insan olmuş inşaallah bende görürüm..hep beraberce hayırlu haberlerimizi yayınlarız siteye :)

inşaallahhh maşaallah tatlım

hamilelerin duası abul olurmuş bizlerede dua et tatlım

Her zaman dua ediyorum canim gercekten yatarken bile yine söylüyorum insallah en kisa zamanda sizde bebislerinize kavusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…