Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

herkese selammm nasılsınızz görüşmeyelii.. gece mersin yolcusuyum inşallah......

ben daha dun ogrendim hamile oldugumu 1 yildir bu ani bekliyorum kendihesaplamalarima gore 4 hafta 2 gunluk melegim ama asilama ile kaldim doktor nasil hesaplar bilmiyorum yurt disindan yaziyorum sonuclarim 63.4 asilamadan 15 gun sonra ki sonuc bu doktordan esim almis sonucu oo cok iyi demis 1 gun gecikmeye ama bana dusuk gibi geliyo birde 634 diemi algilamaliyim 63.4 diemi yoksa ikiside aynimi cok endiseliyim sali doktor randavum var gunler gecmek bilmiyo bide utrogestan kullaniyorum acaba nekadar kullancam daha onu bilgisi olan varmi doktorum 2 hafta demisti ama sanki biraksam adet olcakmisim gibi hissediyorum birakamiyoroum :s yardim edin nolur rahatlatin icimi

hoşgeldin canım bende perşembe öğrendim hamile olduğumu.benimde 2 günlük gecikmeyle 185 çıkmıştı
doktor düşük demişti ama araştırdım normalmiş senine normal o yüzden.bir günlük gecikmeyle 634 çıkmaz galiba çoğul gebelikler öyle çıkıyormuş .bu arada o dediğin ilacı bilmiyorum ben

ilgilendigin icin saol cnm benim seninde hayirli olsun benim cogul olma ihtimali yuksek gende var iki ablamda tutmadi bende tutmasi yuksek annemin doktoru demis biz kucukkene 3 kizindan biri cogul gebelik yasicak die bide asilamayla kaldim olabilir yani ama doktor 1 gunluk gecikmeyle baya yuksek demis ama gozume az geliyo senin doktor randavun nezzaman kac haftaliksin

kendi hesaplamalarıma göre 5 haftalık oldu bugün.daha asıl doktoruma gitmedim perşembe gittiğim doktor daha bişey görünmez dedi.o yüzden haftaya gideceğim.

iyi canım, sağol... sağlığın yerindedir inşallah, senin ufaklık geldi diye hatırlıyorum, değil mi? Allah hayırlısyla kucağına almak nasip etsin :)))

iyi canım, sağol... sağlığın yerindedir inşallah, senin ufaklık geldi diye hatırlıyorum, değil mi? Allah hayırlısyla kucağına almak nasip etsin :)))

Sevindim iyi olmana evet canim benim ufakliklar geldi ikizler canim benimkiler amin insallah
Allah olmayanlara versin insallah

oyyyy, kıyamam, ikizler demek, çok sevindim.. maşallah maşallah aşılama yada tüp mü? Allah şimdiden sana güç kuvvet gelsin bu bıdıkların peşine yetişmek için az ayaklanıp yürüsünler :)))) cinsiyetleri ne zaman belli olacak?

Sagol teyzesi yok canim normal tedavi diyorlar buna doktorlar Ben yumurta gelistirici kullandim canim bide catlatma ignesi bilemiyorum zorlanicam tabiki suan bile halsiz ve sürekli uyku halindeyim
cinsiyetler bellli degil canim daha 13 haftalik bide yurtdisindayim sanirim burda 20.haftada söylüyolar canim tabi saglikli olmasi önemli

en önemlisi sağlık tabii ki, Allaha emanet olun, ama ne değişiktir ikiz beklemek de değil mi:))) ben de aşılama yaptırmıştım, klomen-ovitrelle kullanarak, doktor o zaman çoğul olma ihtimalinin arttığını söylemişti, senin ki normal yolla tabii, hauırlısı ama ben o zaman korkmuştum ikiz olursa nasıl bakcam, işim de çok ağır ve yorucu diye, bakamam ben tek olsun demiştim de doktor da gülmüştü, sanki sipariş veriyorum allahım, acemilik işte, önce bir taneyi yap da sen değil mi :))))))

bol bol dinlen o zaman tatlım, herşeyi ertele, minikler de uyusun büyüsünler bir an önce annesi :)))

çok çok tebrik ederim........ darısı isteyen herkesin başına...

Hayirlisi olsun canim Rabbim ol deyince oluyor iste bana daha fazada olabilir demisti ben ayirmadim sahsen benimde 2.catlatma ignesinde tuttu canim 1.bucuk yil tedavi gördüm iste en sonunda oldu sikayetci degilim tabiki sadece hemen yoruluyorum cabuk acikiyorum canim hic olmadik seyler istiyor zaten genelde yatiyorum bisey yapsamda kisa sürüyor ne bilim tatli bi heyecan ALLAH herkese nasip etsin canim
sen tekrar tedavi görüyomusun yoksa arami verdin?

Selam kızlar bende bebiş istiyorum kasım ayından beri deniyoruz ama her ay hüsran Bu ay soğan kürünü deniyorum bakalım faydasını görürüz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…