hosgeldin canim nasilsin?
teşekkürler cnm ben iyiyim sadece bu arada çok yoğunum.ama her girdiğimde sizler yoksunuz şimdide kims yokkkkkkkkkk!!!!
Sen nasılsın bu aradaaaa
Ben geldim kızlar....:79::80:
hosgeldınız nerde kaldınız ya ozlettınız valla
ewet canım ya dogum cantamı 7. ayda hazırladım ne olur ne olmaz dıe.ewet cnm ya sorma valla gıttıkce yaklasıyor napım ıste bende badana + temızlıge kalktım bende bu hafta canım cok sıkıldı yapamıyorum dıe.mılletın gozune bakıyorum yapsın dıe onlarda sallana sallana yaptılar ıste allaha cok sukur.yarında ustalar gelıcek bakalım ısı yalıtımı dosemek ıcın 4. kattayım yazın sıcak kısın cok soguk oluyo bebıs olana kadar oda cıksın aradan dedık bakalım hayırlısı.heryerım darma dagan ıste nolsun.hım anladım canım odevlerını tamamladın hayırlısı olsun kacıncı sınıfa gıdıyosun bebısım
ewet gecen oyle zannetmıstım cnm ya ama ogretmen oldugunu gercekten bılmıyordum.ewet ıs yapamıyorum işte mıllete yapsın dıe bakıyosun ya.bende yapmadan duramıyorum baskasının yaptıgını da fazla begenmıyorum cnm ya ama muhtacım ıste
Olsun canım takma kafana olur gider....
Hayırlısıyla doğumunu yap,bebeğin bi kaç aylık olsun ondan sonra yaparsın yavaş yavaş.....
Canım ben çıkıyorum,çok uykum geldi....
Kendine ve bebişe iyi bak....
İyi geceler.....:79::80::79::80::79::79::80:
selam kızlar
ben dün yine adet oldum malesef 22 mayıs yeni tarihim
Hayirlisi olsun canim bi dahaki aya nasip olur insallahh düzeltim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?