Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

allah yardımcın olsun canım. bu ay umarım umutların boşa çıkmaz...

Selam kizlar maalesef biraz ayri kalacagim sizden dün cok kötü bi gün yasadim ates ve kusma problemim vardi esim aksam acile götürdü beni hastanede sabahladim ama cok sükr bebisler iyiler herhangi bi problem yok 2 sise serum yedim gözlerim acildi ama daha sik dinlenmem lazim suara
bilmiyorum bu ara cok dogru beslenemedim sanirim
dün cok iyi bi ders oldu bana neyse herkes kendine cok iyi baksin görüsmek üzere

Son düzenleme:

yaa çok geçmiş olsun tatlım,,boğazına ve kendine daha çok dikkat et,,en yakın zamanda toparlanırsın inşaallahh görüşürüs cnm

çok çok geçmiş olsun canım.

hakkında hayırlısı olsun tatlım,,fazla kasma kendini

teşekkür ederim canım tavsiyen için. ister istemez kasılır insan heralde ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıcam bakalım. bazıları çok acıyo diyo bazıları acımıyo diyo, dr.um 5 dklık bişi merak etme adet sancısı gibi diyo bakalım...

biricikcim geçmiş olsun dikkat et kendine tabi bide ikizler öle oluyormuş normalin iki katı yaşyorsun sen herşeyi normalinde iki katı dikkatli olmalısın

aysucum selam verim dedim kimse yok doğal olarak bu saatte.tabi bende stres tavan yaptıda bugün çatlatma iğnemi oldum çünkü doktor işini yapıp olayı bize pasladı :)
ama benim bugün moral sıfıra indi daha ultrasyon masasındayken başladım ağlamaya :)doktor herşey yolunda niye böyle yapıyosun diye baya bir teselli etti tedaviyi olumsuz etkiliyosun dedi bana halbuki son günlerde çok rahattım bide geçen ayda korunmuştuk bana iyi gelmişti.
çok sayıda yumurtam var boy boy en az 12 tane ama doktor 2 tanesini hedefledi 18 mm lik ikiside.yumurtalarım fazla tepki vermiş az doz kullanmama rağmen bu çok iyi bişey degilmiş eger hepsi çatlamazsa ki büyük ihtimal çatlamıyormuş öbür ay bana kist olarak geri dönecekmiş biraz ona moralim bozuldu tabi tedaviyede 1 ay ara veriliyormuş.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.
kızçeler öpüyorum hepinizi.

aslında evet dediğin gibi ,, acı, kişiye göre değişir diye düşünüyorum..çünkü kendini hazırlamayan ve kasan insan dolayısıyle ister istemez o acıyı hisseder fakat aksini düşünürsen ve beynine o sinyalleri verip hazırlamış olursan kendini acı falan hissetmezsin diye düşünüyorum ve de ben hep bu metodu uyguluyorum motive ediyorum kendimi gerçi rahim filmi hiç çektirmedim bilemiyorum ama demem o ki rahat ol kim ne derse desin kendini motive et tatlım,,çevrenden gelen olumsuzluklara karşı kulağın hep tıkalı olsun..geçmiş olsun tekrardan ,, inşaallahh bir problem çıkmaz duacınım..

selam kızlar uzun zamandır girmedim topiğe kafam dağılsın diye az önce test yaptım ince ve açık pembe ikinci çizgi çıktı adet günüm yarın bu ne şimdi

selam kızlar uzun zamandır girmedim topiğe kafam dağılsın diye az önce test yaptım ince ve açık pembe ikinci çizgi çıktı adet günüm yarın bu ne şimdi

canım bende adet günü yaptım ikinci çizgi çok zor görünüyordu hatta ben görmek istiyorum diye görüyorum diye düşünmüştüm.ama gerçekten hamileymişim.adet gününü bekle ve kan testi yaptır bence

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 13 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 4 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

selam nasılsınız?? gene kimsecikler yok muuu???* neden topik bomboşş hiç muhabbet edemiyoruz.. bebişimm sen napıyorsun??

yaa çok geçmiş olsun tatlım,,boğazına ve kendine daha çok dikkat et,,en yakın zamanda toparlanırsın inşaallahh görüşürüs cnm

çok çok geçmiş olsun canım.

biricikcim geçmiş olsun dikkat et kendine tabi bide ikizler öle oluyormuş normalin iki katı yaşyorsun sen herşeyi normalinde iki katı dikkatli olmalısın

Selam arkadaslar hepinize tesekkür ederim cok sükür iyiyim simdilik
sagolun ilgilendiginiz icin Daha dikkatli davraniyorum umarim herkes iyidir görüsmek üzere:79::79::79:

Selam kizcem ayy niye üzülüyon bakim sen kendine gel bakalim calismalara basla sen
zamanin bosa gitmesin insallah bu sefer tutacak yeterki bos birakma ALLAH büyük öyle bos yerede
üzme kendini Sansin bol olsun canim

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 4 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Selam kızlar ben geldim arkadaşımın düğününü yaptım geldim.Nasılsınız bakalım herkezler iyimi.Hamişler de çuğalmış.Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…