bu ay tekrar aşılama tedavisine başlamıştık,çarşamba günü çatlatma iğnesi olucak ve ay dr çift aşılama yapıcak.. bu ay 2 adet gelişen yumurtam var, ama ciddiye aldığı 1 yumurta var sanırım ekranda hep bi tanesini ölçüyor,,bilmiyorum :93: doktor çatlatma iğnesinden 4 saat sonra diğeride ertesi günü dedi ama bana saçma gibi geldi nette araştırdım iğneden 24 saat sonra ilk aşılama bide 48 saat sonra 2. aşılama yazıyor.... bu durumu ilk defa yaşıcam 36.saat net çatlama sanırım... 2. aşılamayı tam 36. saatte yaptırmıştık tutmuştu ama o zamanda 3-4 tane yumurtam vardı ama kalp atışları olmadı aldırdık :85: artık bu ay hayırlısı... çevre yeterinde konuşmaya başladı.. insanların sözleri çok batıyor... dr da hamilelerigörüp imreniyorum kendimi hayal etmeye çalışıyorum... rabbim hayırlısıyla isteyen herkeze nasip etsin :106:
Selam kizlar maalesef biraz ayri kalacagim sizden dün cok kötü bi gün yasadim ates ve kusma problemim vardi esim aksam acile götürdü beni hastanede sabahladim ama cok sükr bebisleriyiler herhangi bi problem yok 2 sise serum yedim gözlerim acildi ama daha sik dinlenmem lazim suara
bilmiyorum bu ara cok dogru beslenemedim sanirim
dün cok iyi bi ders oldu bana neyse herkes kendine cok iyi baksin görüsmek üzere
ben geldiiiiiiiiiiiiim.
yarın rahim filmi için dr.a gidiyorum. bakalım başıma neler gelcek? :)
Selam kizlar maalesef biraz ayri kalacagim sizden dün cok kötü bi gün yasadim ates ve kusma problemim vardi esim aksam acile götürdü beni hastanede sabahladim ama cok sükr bebisleriyiler herhangi bi problem yok 2 sise serum yedim gözlerim acildi ama daha sik dinlenmem lazim suara
dün cok iyi bi ders oldu bana neyse herkes kendine cok iyi baksin görüsmek üzere
hakkında hayırlısı olsun tatlım,,fazla kasma kendini
teşekkür ederim canım tavsiyen için. ister istemez kasılır insan heralde ama elimden geldiğince rahat olmaya çalışıcam bakalım. bazıları çok acıyo diyo bazıları acımıyo diyo, dr.um 5 dklık bişi merak etme adet sancısı gibi diyo bakalım...
selam kızlar uzun zamandır girmedim topiğe kafam dağılsın diye az önce test yaptım ince ve açık pembe ikinci çizgi çıktı adet günüm yarın bu ne şimdi
selam kızlar uzun zamandır girmedim topiğe kafam dağılsın diye az önce test yaptım ince ve açık pembe ikinci çizgi çıktı adet günüm yarın bu ne şimdi
yaaçok geçmiş olsun tatlım,,boğazına ve kendine daha çok dikkat et,,en yakın zamanda toparlanırsın inşaallahh görüşürüs cnm
çok çok geçmiş olsun canım.
biricikcim geçmiş olsun dikkat et kendine tabi bide ikizler öle oluyormuş normalin iki katı yaşyorsun sen herşeyi normalinde iki katı dikkatli olmalısın
aysucum selam verim dedim kimse yok doğal olarak bu saatte.tabi bende stres tavan yaptıda bugün çatlatma iğnemi oldum çünkü doktor işini yapıp olayı bize pasladı :)
ama benim bugün moral sıfıra indi daha ultrasyon masasındayken başladım ağlamaya :)doktor herşey yolunda niye böyle yapıyosun diye baya bir teselli etti tedaviyi olumsuz etkiliyosun dedi banahalbuki son günlerde çok rahattım bide geçen ayda korunmuştuk bana iyi gelmişti.
çok sayıda yumurtam var boy boy en az 12 tane ama doktor 2 tanesini hedefledi 18 mm lik ikiside.yumurtalarım fazla tepki vermiş az doz kullanmama rağmen bu çok iyi bişey degilmiş eger hepsi çatlamazsa ki büyük ihtimal çatlamıyormuş öbür ay bana kist olarak geri dönecekmiş biraz ona moralim bozuldu tabi tedaviyede 1 ay ara veriliyormuş.Allahım hakkımızda hayırlısını versin.
kızçeler öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?