Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar biliyomusunuz benım cocugum olmayabılır. bugun doktora gıttım bende yumurtlama 0 mıs ve yarınkı test sonucuna gore yıne 0 sa kotu dedı doktor moralım cok bozuldu.. yumurta yok bebekte yok anlayacagınız..

Canım moralını bozma en azından yumurtaların var bakk bu ay obur ay kalırsın ınsallah hamıle stres yapma sen uzulme.. bak bende yumurta bıle olusmuyo 0 yanı.. oyuzden senın umıdın var benım artık oda yok..

selam kızlar;

şu rahim filmini sağ sağlim atlattım geldim. çok acımadı. yoğun bir gaz sancısı gibiydi geldi geçti. kendimi kasmadığımı düşünmeme rağmen öyle bi kasmışım ki bu sabah uyandığımda bacaklarım acıyordu:)

selam kizlar vakit buldukca yazmaya calisiyorum kismetse pazar gunu boyacilar gliyor sonra mutfak dolaplar sonra laminantlar falan halsizlikde cabasi kendimi yormasamda yinede insan cok halsiz oluyor iyiyiz cok sukur...

asicim canim beslenme cok ama cok dikkat et istersen sana benim yaptigim liste var onu yazayim sana mutlaka yapmak zorundasin arti birde sninkisi cogul gebelik daha da dikkatli olmak zorundasin bebekler buyudukce dahada cok agrilar verbilir sana iyide beslenmeleri icin seninde cok iyi beslenlen lazim sakin ihmal etme anliyprtum tiskiniyorsun mutfaha giremiyorsun ama hep mesvsimnede gore yemekde zorundasin insallah birdaha boyle seyler yasamazsin cok gecmis olsun tatlim kendine iyi bak..sen iyi beslenki bebislerde iyi ve saglikli olsunlar demir vitameini beyin gelisimi icin cok onemli biliyorsun sakin ihmel etme bunu...

kizlar sizleri cok ozledim kusura baklmayain giremeiyoum sik sik site islerden dolayi insallah atlatikdan sonra gelecem birde o arada dugunler falan gitmesemde olmuyor artik bir seyler yapamaya calisiyoruz kendinize iyi bakin allaha emnaet olun

güzel arkadaşım her ay yumurtlama yapmıyabilirsinnnnnnnn!!!!bunu biliyormuydunnnnnnnnnn?????????

güzel arkadaşım her ay yumurtlama yapmıyabilirsinnnnnnnn!!!!bunu biliyormuydunnnnnnnnnn?????????

ama ben 3 aydır yaptırıyorum ılac kullanıorum hhep yok hep yok..bugun yıne yaptırdım test yarın sonuc bellı olucak..doktora dedım eger yıne 0 olursa ılerleyen tedavı ne olur? oda dedıkı 0 olursa kotu demektır.. senı unıversıteye sevk ederım orda bakarlar tabı bakarlarsa dedı ..

geçmiş olsun canım.Allah büyük hiç belli olmaz neyin ne olacağı.üzme kendini..

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 13 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 4 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende 2 gün önce kan tahlili yaptırdım beta hcg 5.3 cıktı benimde ve adetim 15 gün gecikti hala da olmadım.. acaba hamilelik varmıdır ne yapamam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olur mu? o kadar çok istiyorum ki psikolojik mi bilmiyorum ama hamile gibi hissetmeye başladım..:)) olmazsa çok üzülecem.. :85:

15 gün geciktiyse betahcg çok yüksek çıkmalıydı eğer hamileysen.benim 1 gün gecikmeyla 185 çıkmıştı ve bu hergün katlanarak artmalıymış.doktorun ne dedi peki

Ben rusyada yasıyorum ve dillerini bilmiyorum az türkçe bilen bi hemsire var onla anlaşmaya çalısıyorum... doktora bugün gittim fakat bunlarda ultrason baska biyerde çekilip tekrar muane ediyorlar yarın ultrason cekilecek sonra mayıs 12 de tekrar doktora gidecem o kadar uzun bir zaman yani yarın belli olur mu bilmiyorum ama doktoru beklersem çok var.. tekrar kan test mi yapsam bilmiyorum acaba yükselme olur mu? bi fark olur mu?

Selam canim iyi olmana cok sevindim simdilik iyiyim canim yemege daha cok zaman ayiriyorum
iyiyiz cok sükür ALLAH yasatmasin bi daha
valla sende evi yeniden yaptin aman dikkat et sende canim bebisler önemli biliyosun bizi uyariyolar hemen bizde seni özledik valla en kisa zamanda islerini bitir gelde iki lafin belini kiralim:79::79::79:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 6 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 6 haftalık
Tuanafunda hamile 5 haftalık
Sevser 5 Nisan. Beklemede
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 4 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 4 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Lalecim niye üzüyosun kendini her doktorun bakis acisi farkli
söyledigi seylerde dahil bendede yumurtlama olmuyodu neler yaptim sende yapki umudun
hayalin gercek olsun asla vazgecme üniversiteye git ordaki doktorara danis görün aglamk care degilki

15 gün geciktiyse betahcg çok yüksek çıkmalıydı eğer hamileysen.benim 1 gün gecikmeyla 185 çıkmıştı ve bu hergün katlanarak artmalıymış.doktorun ne dedi peki

Ben rusyada yasıyorum ve dillerini bilmiyorum az türkçe bilen bi hemsire var onla anlaşmaya çalısıyorum... doktora bugün gittim fakat bunlarda ultrason baska biyerde çekilip tekrar muane ediyorlar yarın ultrason cekilecek sonra mayıs 12 de tekrar doktora gidecem o kadar uzun bir zaman yani yarın belli olur mu bilmiyorum ama doktoru beklersem çok var.. tekrar kan test mi yapsam bilmiyorum acaba yükselme olur mu? bi fark olur mu?

Adetin gecmesine ragmen hcg az bence ama olabilrde bilemessin gec döllenmede olabiliyor
sen bi kacgün sonra tekrar bi kan testi yaptir bence stres yapmadan

Adetin gecmesine ragmen hcg az bence ama olabilrde bilemessin gec döllenmede olabiliyor
sen bi kacgün sonra tekrar bi kan testi yaptir bence stres yapmadan

peki öyle yapayım en iyisi.. birşey daha soracam kusura bakmayın rahatsız ediyorum size de ama bilgim olmadıgı için soruyorum.. eger hiç hamilelik olmasada böyle hcg deger cıkıyor mu?

canım bei çıkar ben regl oldum 5 nisanda : ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…