canım bei çıkar ben regl oldum 5 nisanda : ((((
Canım moralını bozma en azından yumurtaların var bakk bu ay obur ay kalırsın ınsallah hamıle stres yapma sen uzulme.. bak bende yumurta bıle olusmuyo 0 yanı.. oyuzden senın umıdın var benım artık oda yok..
Bugün doktora gittim yine ve ultrasonla bişey gördüler hamile olabilirsin dediler.. sonra bi tane idrar testi yaptırdılar ve 2 çizgi çıktı hamilesin dediler yarında kan tahlili yapılacak insallah hamileyim yarını iple çekiyorum..dualrınızı bekliyorum.. Allahım her isteyene nasip eder inşallah..
Iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!nerelerdesinizzzzzzzz!!
selam canim nasilsin?
ben iyiyim cnm sen nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!
Bugün doktora gittim yine ve ultrasonla bişey gördüler hamile olabilirsin dediler.. sonra bi tane idrar testi yaptırdılar ve 2 çizgi çıktı hamilesin dediler yarında kan tahlili yapılacak insallah hamileyim yarını iple çekiyorum..dualrınızı bekliyorum.. Allahım her isteyene nasip eder inşallah..
kızlar ıyı geceler:))biraz alakasız olabılır ama bu saat sızden baskasına soramam
ovülasyon testi kullanan varmı yada bilgisi olan
ben bu ay kullandım gecen cmt ve pz çift cizgiyi gördüm ve garanti olsun diye hala hergun yapıyorum.pzt salı carsamba ve persembe ıkıncı çizgi hep sılıktı fakat bugun kopkoyu cıktı şimdi by ne yaaaaa dedim haliyle.kaç kere yumurtlanır yaw?????????yada hamilelik belirtisi olabilirmi ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın(
kızlar ıyı geceler:))biraz alakasız olabılır ama bu saat sızden baskasına soramam
ovülasyon testi kullanan varmı yada bilgisi olan
ben bu ay kullandım gecen cmt ve pz çift cizgiyi gördüm ve garanti olsun diye hala hergun yapıyorum.pzt salı carsamba ve persembe ıkıncı çizgi hep sılıktı fakat bugun kopkoyu cıktı şimdi by ne yaaaaa dedim haliyle.kaç kere yumurtlanır yaw?????????yada hamilelik belirtisi olabilirmi ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın(
biricik kızçem nasılsınız ? aşağıda degilsin ama online sın gelince görürürsün nasılsa:)
Selam kizcem iyiy sayiliriz iste uyku tutmadi sen nasilsin canim?
kızçem hani benim agrım olmadı diye korkmuştumya çatlatma iğnesinden sonra doktor olmaması daha iyi dedi birde bugün baktı çatlamayan yumoş yok yani kist riskim çok kalmadı içim rahatladı en azında baya korkmuştum.hem kist olsa 1 ay tedaviye ara vermek gerekecekmiş zaman kaybı olacaktı.tabi benim bu aydan umudum olmayınca hemen öbür ayı düşünmeye başladım
progestan içiyorum 9 gün sonra kanda bakacakmış ama hiç içimden gelmiyor
çünkü çatlatma iğnesinden sonra pek degerlendiremedik benimkinin yüzünden doktorada demedim kadın dicekki ben okadar uğraştım işin basit yanı size kaldı diye.benim uykucu kocamın yüzünden kavga ettik üstelik doktorun dediği saatte çalışma olmadı anlıcanız şimdi gülüyümmü ağlayımmı bilmiyorum
şimdi barıştım eşimle ama çok kızmıştım ben 2 aydır uğraşıyorum herşeyi ben çekiyorum adam işin en zevkli kısmında yaptı yapacagını sinirden gülüyorum
ama dediği saatin dışında oldu bişeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?