Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sende bozma moralini bir sürü kişi tanıyorum yumurtaması olmayıpta tedaviyle hamile kalan
hatta belki çoğumuzun her ay yumurtlaması olmuyordur bilemeyiz ki
ben düzenli adet görülünce yumurtalama oluyor zannediyordum ama öyle degilmiş ancak takiple anlaşılıyormuş bu.senin sıfır dediğin hangi deger acaba onu yazabilirmisin hormon testi sonucundamı bunu söyledi yoksa 3 aydır takipmi yaptırıyorsun?
birde inanki çok yumurtalamada hiç yumurtalamamak kadar kötüymüş ohss sendormuna yakalanma olasığını takip ediyor doktor.vücud okadar yumurtayı atamayınca ya kist oluyor yada yumurtalar iyice büyüyormuş çatlamayıncada iç organlarda su toplama oluyormuş
anlıcan en iyisi bir tane yumurtlamak doğal olanı bu

Bugün doktora gittim yine ve ultrasonla bişey gördüler hamile olabilirsin dediler.. sonra bi tane idrar testi yaptırdılar ve 2 çizgi çıktı hamilesin dediler yarında kan tahlili yapılacak insallah hamileyim yarını iple çekiyorum..dualrınızı bekliyorum.. Allahım her isteyene nasip eder inşallah..

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 12 haftalık
Nissam hamile 11 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Peri_m 16 Nisan. Beklemede
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Ayyıldızım 25 Nisan. Beklemede
Daml 27 Nisan. Beklemede
Beklemede 29 Nisan. Beklemede
Haskena 2 Mayıs. Beklemede
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Lagrima 3 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
AdaESILA Beklemede
Asliyan Beklemede

Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaallah canım.....

ah ne güzel anne oluyorsun demekki şimdiden çok tebrik ederim

kızlar ıyı geceler:))biraz alakasız olabılır ama bu saat sızden baskasına soramam
ovülasyon testi kullanan varmı yada bilgisi olan
ben bu ay kullandım gecen cmt ve pz çift cizgiyi gördüm ve garanti olsun diye hala hergun yapıyorum.pzt salı carsamba ve persembe ıkıncı çizgi hep sılıktı fakat bugun kopkoyu cıktı şimdi by ne yaaaaa dedim haliyle.kaç kere yumurtlanır yaw?????????yada hamilelik belirtisi olabilirmi ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın(

Üzgünüm hic bilgim yok benim maalesef

en koyu çıktığı günün ertesi günü çatlama oluyormuş
yani koyu çıkıtğı günü ve bir gün sonrayı iyi degerlendirmek lazım

biricik kızçem nasılsınız ? aşağıda degilsin ama online sın gelince görürürsün nasılsa:)

kızçem hani benim agrım olmadı diye korkmuştumya çatlatma iğnesinden sonra doktor olmaması daha iyi dedi birde bugün baktı çatlamayan yumoş yok yani kist riskim çok kalmadı içim rahatladı en azında baya korkmuştum.hem kist olsa 1 ay tedaviye ara vermek gerekecekmiş zaman kaybı olacaktı.tabi benim bu aydan umudum olmayınca hemen öbür ayı düşünmeye başladım
progestan içiyorum 9 gün sonra kanda bakacakmış ama hiç içimden gelmiyor
çünkü çatlatma iğnesinden sonra pek degerlendiremedik benimkinin yüzünden doktorada demedim kadın dicekki ben okadar uğraştım işin basit yanı size kaldı diye.benim uykucu kocamın yüzünden kavga ettik üstelik doktorun dediği saatte çalışma olmadı anlıcanız şimdi gülüyümmü ağlayımmı bilmiyorum
şimdi barıştım eşimle ama çok kızmıştım ben 2 aydır uğraşıyorum herşeyi ben çekiyorum adam işin en zevkli kısmında yaptı yapacagını sinirden gülüyorum
ama dediği saatin dışında oldu bişeyler :)

Hayirlisi olsun kizcem olsun benim icin umut hic tükemez sükür et herksein sorunu dersi baska
iste herseyde bi hayir vardir derler az daha sabredecen iste ALLAH yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…