evet ya baharla zaten pek aramizda yok kizcem insan acaip heyecan yapiyor bide ben cok beklediydim 2 tane test yapmistim yoktu enson biri silik cikmisti en neti hastanede cikmisti testin insallah sanada nasip olsun bu heyecan kizcem
siteye çok sık giriyorum ama genelde kimse yok
tatlımmm inşşş hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
hey gidi günler eskiden bizim topik hiç boş kalmazdı ama bu ara biraz durgunuz
herkesin farklı bir telaşı var çünkü
ama fırsat buldukça yine giriyoruz
canım bence bahar geldiya ondan millet eve sığamıyorki... gezmek istiyor ama benim gibi ilçede olusada balkonla idare ediyor hafta sonları merkezlerde geziyolardır
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım saolasın allhım sabah olsun nolurrrr sora hastaneye gidiyim kuzumun olduğunu ögreneyim eve gelip ayakkabılarına sarılıp ağlayım sora pc den hoşgeldin melek şarkısını açıp oynayım ama hala ağlayım sorada güzelce yeyip içiyim yavrum güçlü kuvvetli olsun diye amiiiinnnnnn
inşaallah güzelim yaa beni de heyecanlandırıyorsun :))
slm kizlar ,ben geldimmmmmmmm:81::81::81:
hoşgeldin canım :)
hosgeldin kiss nasilsin ??
iyiyyim canım sağol sen nasıl oldun ?
Cok sükür iyiyiz canim dinleniyorum sik sik iste sende ne var ne yok?
sorma bende hamileyim ya sanki gözümü hemen hamile kyafetlerine diktim sevserde yediriyor içiriyor ne yapalım işte kıss biricik sen hamiş olmadan önce benim gibi umutsuzmuydun bak senin umutsuzluğun bana umut olacak. lafa bak :)))
komikmisin ya sen kizcem
normalde basta evet cünkü bunu cok defa yazdim adet olamiyordum ben hap kullanmadan ve yumurtalarim cok zor gelisti ve 1.bucuk yil kendime igne yaptim hergün ama sonradan cesaret gelmeye basladi esiminde payi cok büyük tabisi bu iste moral cok önemli mesela en son hic kafaya takmadik esimleee sonra belirtiler cikmaya basladi ortaya emin olmak istedik ve bebisler gelmisti
ah kızcem ah benimde ayın 8 inde kanda baktırmam gerek ama
artık sende bıktın ama anlarsın bizi senin en erken belirtin neydi çünkü sende çatlatma iğnesi oldunya ondan soruyorum çünkü bu iğneninde etkileri var ondan anlayamıyorum hiç bişey
kiz adesilacigim hamilemisin kizzzzz
artık sende bıktın ama anlarsın bizi senin en erken belirtin neydi çünkü sende çatlatma iğnesi oldunya ondan soruyorum çünkü bu iğneninde etkileri var ondan anlayamıyorum hiç bişey
yok kuzum ya bu ay iğne tedavisi oldum çatlatma iğnesi oldum işte bu ayın 8 inde kanda bakacak dr da onu dedim yoksa hiç umudum yok
hosbulduk canim,nasilsinizz:80:
kiss nerdesin bakim sen bebisin nasil??
ayyyy inşallah haftaya oda hamiş olur sana allahmı söyletti ne ???
canim yaaa agrilarim felan oluyordu,kendimi iyi hissetmiyordum ondan giremiyordum..
biz iyiyiz canim..
sen bebislerimiz nasilll
ins.canim valla icimden gecti onun icin direk konuya atladimmm...
ayy rabbim isteyen herkese nasip eder insssssssssssssssss
canim yaaa agrilarim felan oluyordu,kendimi iyi hissetmiyordum ondan giremiyordum..
biz iyiyiz canim..
sen bebislerimiz nasilll
bizde iyiyiz canim bi ara hastaydik ama gecti aman sende dikkatli ol ne kadar oldu bebis?
biz iyiyiz canim..
sen bebislerimiz nasilll
ins.canim valla icimden gecti onun icin direk konuya atladimmm...
ayy rabbim isteyen herkese nasip eder insssssssssssssssss
bizde iyiyiz canim bi ara hastaydik ama gecti aman sende dikkatli ol ne kadar oldu bebis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?