Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ye kızçem ye 3 kişilik ne bulursan ye
kilo aldınmı bakıyım sen
karnın çıktımı bide

Karnim cikti kizcem sivri oldu sanirim evet
martta 77dim nisanda bidaha tartti doktor 76 cikti bakalim bide 2 hafta sonra bakacak sonuc ne
ama az ama sik yiyorum sanirim kilo almadim ben normalde kilom iyiydi zaten ne bulursak yiyoruz kizcem

Karnim cikti kizcem sivri oldu sanirim evet
martta 77dim nisanda bidaha tartti doktor 76 cikti bakalim bide 2 hafta sonra bakacak sonuc ne
ama az ama sik yiyorum sanirim kilo almadim ben normalde kilom iyiydi zaten ne bulursak yiyoruz kizcem

ikizler sivri olur hele birazdaha büyüsünlerde gör ama doğunca çok tatlı olacak onlar
ya hamilelik çok yakışıyor herkese çok sempatik görünüyorlar

ikizler sivri olur hele birazdaha büyüsünlerde gör ama doğunca çok tatlı olacak onlar
ya hamilelik çok yakışıyor herkese çok sempatik görünüyorlar

Allah sanada versin kizcem insallah en yakin zamanda herkesin bebisi olur

saglikla dogarlar insallah tabi erken olmamak kaydiyla büyüsünler azicik demi

Allah sanada versin kizcem insallah en yakin zamanda herkesin bebisi olur

saglikla dogarlar insallah tabi erken olmamak kaydiyla büyüsünler azicik demi

aminnn kızcem 1 hafta sonra kanda bakacak dr ama hiç içimden gelmiyor gitmek koca bir negatifi görmek için mi gidecem diyorum
sen progestron kullandınmı

aminnn kızcem 1 hafta sonra kanda bakacak dr ama hiç içimden gelmiyor gitmek koca bir negatifi görmek için mi gidecem diyorum
sen progestron kullandınmı

olurmu canim öyle sey bende öyle gittiydim doktora bilemessin ki
belkide bebisin seninle simdi
ALLAH büyük rabbim ol derse olur canim ben kullanmadim maalesef hayirlisini dile hertürlüsüne alistir kendini ama yari yari düsün bu arada kac yasindydin kizcem?sakincasi yoksa

yok canım niye olsunki 84 doğumluyum 27 sayılır tam olmasada 6 ay sonra tam olacak ama sen ?

progestron rahimi kalınlaştırıp tutunmayı kolaylaştırmk içine verdi ama yan etkileri çok
çatlatma iğnesinden sonra agrın olur demişti akisne hiç olmadı 2 gündür tıpkı adet sancısı gib agrım var ama uzun sürmüyor acaba rahim kalınlaştığı içinmi bişey var ama anlamadım
kan testine gidecem ama hiç umudum yok hiç belirtimde yok zaten hem daha kaç gün olduki döllenme tüpün içinde oluyor rahime tutunması 5 gün sürüyormuş benimde bugün 5 gün bitti daha

ayyyyy hamilesindir inşaallahh canım :)

bende heray hamileymişim gibi ümitleniyorum ama sonrada hüsrana uğruyorummmm her seferinde bundan sonra böyle yapmicam diyorum ama olmuyor her ay yenileniyor :)) bu ay fazla çalışamadık ama gene o hamilemiyim düşüncesi var içimde umarım öyledir

ayyyyy hamilesindir inşaallahh canım :)
ahh inşallahh ama hiç öle gelmiyor bana

aynen bende heray ümit ve hüsran alışkanlık yaptı
bide progestan kullanıyorum yan etkileri aynı hamile gibi hissettiriyor

ahh inşallahh ama hiç öle gelmiyor bana

aynen bende heray ümit ve hüsran alışkanlık yaptı
bide progestan kullanıyorum yan etkileri aynı hamile gibi hissettiriyor

iyi aksamlar kizcem nasilsin bugün?dün net koptu benim kaldim ortada yani

benim yasim 24 canim neyse simdi esime bakayim azicik kendisi nezle olmus cok yaklasmadan ilgileneyim yine gelirim iyi aksamlar

iyi aksamlar kizcem nasilsin bugün?dün net koptu benim kaldim ortada yani

benim yasim 24 canim neyse simdi esime bakayim azicik kendisi nezle olmus cok yaklasmadan ilgileneyim yine gelirim iyi aksamlar

anladım kızçem zaten geç olmuştu uyuyakaldığını zannettim bende :)

bebisim ben dün gece regl oldum yani bu ay hamile kalamadim kismet bir dahaki aya insaAllah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirli zamanda hayirli kilsin insaAllah...AMIN

bebisim ben dün gece regl oldum yani bu ay hamile kalamadim kismet bir dahaki aya insaAllah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirli zamanda hayirli kilsin insaAllah...AMIN
aminnnn hepimizinde hakkında hayırlısı olsun
Kizcem gelmisin niye ses etmiyon bakim?

kızcem özelde mesaj falan vardı onlara baktım ondan daha yeni girebildim buraya
eşim pc yi ele geçirmişti onu kovdum yataga hadi git yat yarın iş var diye kandırdım onu sonrada pcnin başına kuruldum :)

eşim pc yi ele geçirmişti onu kovdum yataga hadi git yat yarın iş var diye kandırdım onu sonrada pcnin başına kuruldum :)[/QUOTE]

iyi yapmisin canim zaten anca onlar yatarsa pc bize geciyo ee ne var ne yok?

eşim pc yi ele geçirmişti onu kovdum yataga hadi git yat yarın iş var diye kandırdım onu sonrada pcnin başına kuruldum :)

iyi yapmisin canim zaten anca onlar yatarsa pc bize geciyo ee ne var ne yok?[/QUOTE]

ne olsun kendi kendimi dinleyip duruyorum işte paranoyaga bağladım
sen de ne var ne yok sende pek dışarı çıkmıyorsun dimi benim gibi bugün biraz dolaşalım diye çıktım resmen hamlamışım belim koptu gelince bide magazanın birinde eşimle ayrı taklıyoduk o erkek reyonunda bende kendimi hamile reyonunda buldum ne tatlı şeyler var şimdi eskisi gibi değil spor hamile kıyafetleri var sonra eşim beni yakalıdı onlara bakarken bozuldum tabi biraz

iyi yapmisin canim zaten anca onlar yatarsa pc bize geciyo ee ne var ne yok?

ne olsun kendi kendimi dinleyip duruyorum işte paranoyaga bağladım
sen de ne var ne yok sende pek dışarı çıkmıyorsun dimi benim gibi bugün biraz dolaşalım diye çıktım resmen hamlamışım belim koptu gelince bide magazanın birinde eşimle ayrı taklıyoduk o erkek reyonunda bende kendimi hamile reyonunda buldum ne tatlı şeyler var şimdi eskisi gibi değil spor hamile kıyafetleri var sonra eşim beni yakalıdı onlara bakarken bozuldum tabi biraz [/QUOTE]

güldürdün benide ayol ben cikiyorumda yürüyüs icin ancak esim gündüz calisiyor beraber cikamiyoruzkidaha bak bu hafta kaynimin dügünü var ne kinaya bisiy aldim ne dügüne neyle gitcem bilmem yani zamanda kalmadi geceliklee takilirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…