Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

ahh inşallahh ama hiç öle gelmiyor bana

aynen bende heray ümit ve hüsran alışkanlık yaptı
bide progestan kullanıyorum yan etkileri aynı hamile gibi hissettiriyor

slmmmmm ben geldim cadı azcık bekle hamiş olacan sende sadece azcık sabret bebegim yawwww

Hosgeldin sende nasilsin bakalim gelisme varmi??

hoşbulduk canım gelişme var hayatımda ilk kez saati saatine gelen reglim gelmedi 3.günde bitti ama idrarda çıkmadı kesin hamileyimde diyemiyorum ama ilk kezde gecikti artık yarın test yaptıracam ay işte bu yüzden uyuyamadım askım hemencecik uyudu sen nasılsın

güldürdün benide ayol ben cikiyorumda yürüyüs icin ancak esim gündüz calisiyor beraber cikamiyoruzkidaha bak bu hafta kaynimin dügünü var ne kinaya bisiy aldim ne dügüne neyle gitcem bilmem yani zamanda kalmadi geceliklee takilirim artik[/QUOTE]
hemde hamileyken düğüne kıyafet bulamsı ne zor olur

slmmmmm ben geldim cadı azcık bekle hamiş olacan sende sadece azcık sabret bebegim yawwww

hoşgeldinnn yok ben hiç hamiş olamıcam gibi geliyor acaba olanlarada benim gibi geliyormuydu

slm kızlar yine benn :)

hosgeldin kiss nasilsin ??

Hadi bakalim insallah güzel haberler verirsin bize kan testinde cikar kesin ayy ne heyecanli

Hadi bakalim insallah güzel haberler verirsin bize kan testinde cikar kesin ayy ne heyecanli

ayyy sorma ne heycanı gııı sabır etmekten mahvoldum bugün gitcektim eşim izin alamadı bende onsuz gitmedim yarın gelince yazarım hemen zaten ama kayınvaldem manyak sevinecek varya çoktan hastalanıp abdestlendiğimi sanıyor

saatler geçip sabah olmuyorki kızlar uykumda kaçtı hayal kuruom heycanlanıyorum kucagıma alıyorum yedirip içiriyorum offf sora ya hamiş degilsem diye üzülüyorum

ahh canım benim sabah olsunda bir hayırlı haberinş alacaz inşallah seninde
biricik kızçem seninde tahlile gidecen günü hatırlıyorum hatta baharla aynı gün yaptırmıştınız değilmi

ahh canım benim sabah olsunda bir hayırlı haberinş alacaz inşallah seninde
biricik kızçem seninde tahlile gidecen günü hatırlıyorum hatta baharla aynı gün yaptırmıştınız değilmi

evet ya baharla zaten pek aramizda yok kizcem insan acaip heyecan yapiyor bide ben cok beklediydim 2 tane test yapmistim yoktu enson biri silik cikmisti en neti hastanede cikmisti testin insallah sanada nasip olsun bu heyecan kizcem

gel tabi ya bebişim yokken topik bize emanet hepimizin topiği burası ben gelipte kimseyi göremeyince üzülüyorum

siteye çok sık giriyorum ama genelde kimse yok

saatler geçip sabah olmuyorki kızlar uykumda kaçtı hayal kuruom heycanlanıyorum kucagıma alıyorum yedirip içiriyorum offf sora ya hamiş degilsem diye üzülüyorum

tatlımmm inşşş hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

iyiyyim canım sağol sen nasıl oldun ?

kiz dur ne yaptin hemen bilemeyizki bi test yap bakalim ne olacak hayirlisini dile

sorma bende hamileyim ya sanki gözümü hemen hamile kyafetlerine diktim sevserde yediriyor içiriyor ne yapalım işte kıss biricik sen hamiş olmadan önce benim gibi umutsuzmuydun bak senin umutsuzluğun bana umut olacak. lafa bak :)))

Valla canım bende sizdenim...Hatta nette bile bebek sitelerine girip türlü türlü şeylere bakıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…