ahh inşallahh ama hiç öle gelmiyor bana
aynen bende heray ümit ve hüsran alışkanlık yaptı
bide progestan kullanıyorum yan etkileri aynı hamile gibi hissettiriyor
slmmmmm ben geldim cadı azcık bekle hamiş olacan sende sadece azcık sabret bebegim yawwww
öyle tabi ümidimi kesmiyorum hiçbirimizde kesmeyelim zaten
ama benim beklemediğim an şimdi degil malesef halada içten içe bekliyorum
Hosgeldin sende nasilsin bakalim gelisme varmi??
ne olsun kendi kendimi dinleyip duruyorum işte paranoyaga bağladım
sen de ne var ne yok sende pek dışarı çıkmıyorsun dimi benim gibi bugün biraz dolaşalım diye çıktım resmen hamlamışım belim koptu gelince bide magazanın birinde eşimle ayrı taklıyoduk o erkek reyonunda bende kendimi hamile reyonunda buldum ne tatlı şeyler var şimdi eskisi gibi değil spor hamile kıyafetleri var sonra eşim beni yakalıdı onlara bakarken bozuldum tabi biraz
slmmmmm ben geldim cadı azcık bekle hamiş olacan sende sadece azcık sabret bebegim yawwww
slm kızlar yine benn :)
hoşbulduk canım gelişme var hayatımda ilk kez saati saatine gelen reglim gelmedi 3.günde bitti ama idrarda çıkmadı kesin hamileyimde diyemiyorum ama ilk kezde gecikti artık yarın test yaptıracam ay işte bu yüzden uyuyamadım askım hemencecik uyudu sen nasılsın
Hosgeldin sende nasilsin bakalim gelisme varmi??
slm kızlar yine benn :)
saatler geçip sabah olmuyorki kızlar uykumda kaçtı hayal kuruom heycanlanıyorum kucagıma alıyorum yedirip içiriyorum offf sora ya hamiş degilsem diye üzülüyorum
hosgeldin kiss nasilsin ??
Hadi bakalim insallah güzel haberler verirsin bize kan testinde cikar kesin ayy ne heyecanli
saatler geçip sabah olmuyorki kızlar uykumda kaçtı hayal kuruom heycanlanıyorum kucagıma alıyorum yedirip içiriyorum offf sora ya hamiş degilsem diye üzülüyorum
ahh canım benim sabah olsunda bir hayırlı haberinş alacaz inşallah seninde
biricik kızçem seninde tahlile gidecen günü hatırlıyorum hatta baharla aynı gün yaptırmıştınız değilmi
gel tabi ya bebişim yokken topik bize emanet hepimizin topiği burası ben gelipte kimseyi göremeyince üzülüyorum
iyiyyim canım sağol sen nasıl oldun ?
kiz dur ne yaptin hemen bilemeyizki bi test yap bakalim ne olacak hayirlisini dile
ahh canım benim sabah olsunda bir hayırlı haberinş alacaz inşallah seninde
biricik kızçem seninde tahlile gidecen günü hatırlıyorum hatta baharla aynı gün yaptırmıştınız değilmi
siteye çok sık giriyorum ama genelde kimse yok
tatlımmm inşşş hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
hey gidi günler eskiden bizim topik hiç boş kalmazdı ama bu ara biraz durgunuz
herkesin farklı bir telaşı var çünkü
ama fırsat buldukça yine giriyoruz
siteye çok sık giriyorum ama genelde kimse yok
tatlımmm inşşş hamişsindir hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım saolasın allhım sabah olsun nolurrrr sora hastaneye gidiyim kuzumun olduğunu ögreneyim eve gelip ayakkabılarına sarılıp ağlayım sora pc den hoşgeldin melek şarkısını açıp oynayım ama hala ağlayım sorada güzelce yeyip içiyim yavrum güçlü kuvvetli olsun diye amiiiinnnnnn
sorma bende hamileyim ya sanki gözümü hemen hamile kyafetlerine diktim sevserde yediriyor içiriyor ne yapalım işte kıss biricik sen hamiş olmadan önce benim gibi umutsuzmuydun bak senin umutsuzluğun bana umut olacak. lafa bak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?