kızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye
kızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye
ewet ewet iyi fikirmiş gerçekten :) hımmm demek biberon bende alıyım olmazsa birine hediye ederimyap yapp insan ayrı bir haz alıyor :)) kendimi adetaa hamiş havasına sokuyorummmhatta ve hattaa biberon bile aldım
bana başından beri kızçeler yolda gibi geliyorhadi bakalımmm ama nedense bana kız mış gibi geliyo :)
ah yerim ben onun isimlerini çok güzel bencedekiz::: ece su
erkek::: emir yagizzz
bakalim artikkk
valla canim benim yanlarim agriyor sanki bicak sapliyorlarrr...
bebek buyudukce karin agrisi ve sikismasi yapiyorrr....
canim dualarimiz sizinleeeeeeeeee
sagol canım bende kendimle birlikte herkese dua ediyom
haber ver bizede emiiikızlar ben uyuyom uykum geldi çok şükür inşallah yarın güzel haberlerle gelirim evime ve hemen yazarım sizede bana dua edin yokdada rabbim kalbime sabır versin inşallah diye
ayy ne kadar güzel bi haber bu ya ee ne zaman yolculuk hayirlisiyla benimkide izin verirse gerci korkacak bisi yok dedi gecen ay ama bakalim 25inde ucmayi düsünüyoruz
insallah iyi haberler verirsin canim bize ne olursa olsun üzülme herseyde bi hayir vardir iyi geceler
ewet ewet iyi fikirmiş gerçekten :) hımmm demek biberon bende alıyım olmazsa birine hediye ederim
ah yerim ben onun isimlerini çok güzel bencede
sagol canım bende kendimle birlikte herkese dua ediyom
bana başından beri kızçeler yolda gibi geliyor
herkes kizceler dedi valla artik bendemi kizlarim desem ne
bende biberon almistim kizlar evime eltimin kizi gelince o kulladi verdim gitti benim eltim onu bile kiskandi o zaman hamile bile degildim ya
doktor 12.haftadan sonra korkulacak bisey yok dedi.hersey yolundaysa...
hayirlisiyla bu ayin sonunda 30 da gidiyorummmm
seninkide izin verir ins.canim
saolun canlarım benim allaha emanet oluuuuuuunnnnnnn.....
bana başından beri kızçeler yolda gibi geliyor
bende biberon almistim kizlar evime eltimin kizi gelince o kulladi verdim gitti benim eltim onu bile kiskandi o zaman hamile bile degildim ya
ayy ne kadar güzel ya yine aramiz cok degil senle sanki kendim gidiyomus kadar sevindim
senin adina canim insallah sorunsuz bi sekilde gider gelirsin bebisnle beraber
Nedir bu eltilerden çektiğimiz((( daha güzelleri bebişlerinin olur inşaallahhh kuzum :)
ay tsk.ederimmm
ins.canimmmmmmm...
aramzda yine pek bisey yokkk,ins.seninde sorunsuz olur canim
ay o ne kıskanç bir karıymış öle düşman başınabana başından beri kızçeler yolda gibi geliyor
ahh bacim hic sorma benimki bi alamanyaya bedel valla ben iyisinde kötüsünde degilimki tatlim kücük bi esya dahi olsa istemez yani huyu pis iste fitne fesat derler ya o cinsten
ahh bacim hic sorma benimki bi alamanyaya bedel valla ben iyisinde kötüsünde degilimki tatlim kücük bi esya dahi olsa istemez yani huyu pis iste fitne fesat derler ya o cinsten
ay o ne kıskanç bir karıymış öle düşman başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?