Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

acaip belim agriyor ya bugün carsaflari felan degistirdim yatak odasinda esimde bana kizdi niye tek yapiyomusum hem calisiyor vakti yok hemde kiziyo bende duramiyorum ne yapim

acaip belim agriyor ya bugün carsaflari felan degistirdim yatak odasinda esimde bana kizdi niye tek yapiyomusum hem calisiyor vakti yok hemde kiziyo bende duramiyorum ne yapim

kendini fazla yorma canimm
aynen bende gecen gun yikadim esim takti carsaflari

gelde durrr,insan duramiyor yerindeeee

Son düzenleme:
Adaesila nerelere kayboldun yahu sen???
burdayım kızçem bende daha elti yok ya kendimi ekisk hissettim olsada bir çekiştirsem onu daha benim kayın küçük o evlenene kadar ebnde elti degil 2. kaynana olur ancak ama bendede evlere şenlik bir görümce var olmazsa veriyim olamayana
ee haklı adam ama sende haklısın dostum :)

Yorma canım kendini malum 3 canlısınnn misli misli kendine dikkat etmen gerekli !

varsın çarşaların kirlensinnn yorma kendiniiiiiii !

kendini fazla yorma canimm
aynen bende gecen gun yikadim esim takti carsaflari

gelde durrr,insan duramiyor yerindeeee

kadinsin sonucta hem biliyosun burda havalarin sagi solu belli degilki
ben battaniye vardi onuda yikardimda cesaret edemedim esim beni camdan atardi o zaman

simdilik tek gelinsin yani...

aman canim ben almiyimmmm

benimki dünyalara bedel canim almiyim yani adam hakli olsaydi kendi düsünürdü o bilir benim huyumu
biz cekistirmedik kizcem kimseyi zati dolanma ortada deli dana gibi gir aramiza

benimki dünyalara bedel canim almiyim yani adam hakli olsaydi kendi düsünürdü o bilir benim huyumu
biz cekistirmedik kizcem kimseyi zati dolanma ortada deli dana gibi gir aramiza

olsun kızcem senin eltin benim eltim sayılır sen çekiştirme ben senin yerine sayarım ona zaten birsürü şey dedim bile ona sen kafanı takma ona biraz gülelim diye konuştuk bitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…