icim rahatladi yani en azindan bi günlük giyebilirim esim demezmi altina badi giy
deli ya iste son care arkadasti o da sagolsun cok aramis bulmus
ya yabanci olsa neyse kaynim olunca insana bi tuhaf bakiyolar yarabbim bari degse diycem
ay nasın adam erkek aklıyla okadar düşünmüş ama annelerimize sorsan onlarda aynısını diyebilirler :))))
kizcem burdamisin ?? sen neler yaptin bakalim iyisin insallahh
benimki kiskanc kizcem hayatta öyle acik seylere tahammülü yok yani gerci evlenince kapandim ben
ama sikayetim yok acikcasi alistim zaten dünde sadece dansa kaldirdi beni bide hafif oynamaya bebisler var diye korktu
hayatımın en miskin günlerini ve dönemini geçiriyorum bugün pazar zannettim test yapacam diye dün akşam çok gergindin sabaha karşı anladım bugünün pazar olmadığını :)
topiktete artık kimse olmuyor kendi kendime bakıp çıkıyorum
aman kızçem dikkat et oynama sakın göbüş falan atıyım deme haaa otur hanım hanımcık
ne komik kadinsin sen ya bende öyle zannediyodum esim uyardi
topiktekiler havalardanmi sudanmi ne anlamadim yani bende giremeyirum bazen demekki herkesin kendine göre problemi var su dügün falan bitsinde görüsürüz sik sik
hayirlisi neyse o olsun bi bakmisin yarin bebisin seninle
aynen benimde eşim uyardı daha doğrusu uyandırdı :)
tabi herkesin kendine göre işi problemleri vardır mutlaka
bende yarın negatifi görürüsem karaları bağlarım haberin ola ha nerde napıyor diye merak etmeyin
ben dayanam gelip burda zırlarım
haa asıl yeni bir hamiş haberi öğrendimm dün tesadüfen belki kendi söler diye yazmadım ama şoktan çıkamamış anlaşılan hala .hani bizim kayyum var hatırlıyosundur.o şimdi hamile :)))))
abartmiyorumki kizcem bakarsin yarin hic görünmem ortada zaten kinada sinir oldum giciklik olsun azicik gelin hanim pek bi soguk ya kendi ailesine sicak ama bilemiyorum artik zaten dün esimde tartisti kinadan sonra el öpülürya hani bu hanimefendi kendi tarafinda kim var yok öpü felan burda esim bide daha büyük abileri var zavalli kaynanami getiremediler zaten esimde dedi onlar insanda büyükte biz neyiz diye sinirlendi haliyle
öylemi cok sasirdim ve sevindim görüyosun ya ALLAH büyük bacim
sende dur simdi daha simdiden baglamisin karalari yani yapma etme cözümse tabi yap
insallah hayirli haberler alirsin sabredeceksin iste bak görüyosun sende RABBIM ol deyince oluyor
kizcem benim simdi cikmam gerek yemek hazirliycam fikirlerin icin tesekkür ederim
moralini bozma herzman bi umut vardir unutma görüsmek üzere:79::79::79:
Selam kizceler yine kimseler yok in cin top oynuyor topikte
evet in sen cin ben oluyoruz bu durumda
nerdesin bakim sen az daha dükani kapatip gidiyodum kizcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?