yine kimse yokmu fikrinize ihtiyacim var suanda yardim edin
kızçem ne oldu hayırdır
ahh kizcem sorma basima geleni yaayarin dügün var kaynimin kiyafet aldim tabi normal alamadim göbegim oldugu icin abiye aldim hamile giyimden askili model tabi ben türbanliyim bu arada üstüne bolero alirim dedim yok anam bulamadim elbisenin rengi gri basörtümü felan aldimm ama kararsizim nasil giycem en iyise ben sana elbiseyi göstereyim
kizcem resimi yüklemiyor ya dosya büyük diye baska bi teknik deniyim ben
kızçem güzelmiş güle güle giy
bolero var ya orda ama sanırım o önceden vardı sen yenimi bulamadın ama en kötü ihtimal elinde bitane var .birde eşarpın hangi renk
oldu kizcem biri sade bide arkadasa söylemistim siyah bolero bulmus
tamam şimdi anladım siyah sonuçta herşeyle giyilir saten zaten abiyeye uyumlu bundan sonra asıl önemli olan eşarpın güzel kapatılması[/QUOT
esarbi yapabilirim canim olmasada oldu artik baska imkanim kalmadi zaten uzak bi yerden aldik kiyafeti zaten yarin heryer kapali burda normal giyim olaydi ugrasmazdim ne güzel kinada sorun yoktu siyah kumas giydim siyah badi bide üstüne kolsuz tunik giydim beyaz hos olmustu
yok kizcem elbisede yoktuda arkadasim aldi bugün onu sagolsun saten parlak siyah hemde ince basörtü hafif koyu gri desenli ama uyuyor elbiseye siyah olarak ayakkabi var bonem var bide bolero iste en azindan siyahi cogalttim
tamam şimdi anladım siyah sonuçta herşeyle giyilir saten zaten abiyeye uyumlu bundan sonra asıl önemli olan eşarpın güzel kapatılması[/QUOT
esarbi yapabilirim canim olmasada oldu artik baska imkanim kalmadi zaten uzak bi yerden aldik kiyafeti zaten yarin heryer kapali burda normal giyim olaydi ugrasmazdim ne güzel kinada sorun yoktu siyah kumas giydim siyah badi bide üstüne kolsuz tunik giydim beyaz hos olmustu
oldu oldu bu iş hadi rahatla artık
tamam oldu işte
bende siyahı çoğaltki boleroyla bütünlük sağlasın dicektim
gözümde canlandırdım da tamam oldu bu iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?