Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

kızlar bugün dr gittim ben buay ilaç kullanmadan yumurta takibi yaptırıyorum adetim 9. günü yumurtam 10mm olmuş pazartesi tekrar gidicem sizce nekaradar daha büyüyebilirki birde dr erkeklik hormonumun yüksek oldugu için döllenmeye engel oldugunu söyledi ufffffff ne yapmalıyım

kızlar kanda test yaptırdım 0.0 çıktı :) onceden 0.100 yazıyordu sımdı ıyıce dibe vurmusum anlaşılan. adet gunumu bır gun gecer gecmez test yaptırdım. sizce erkenmı yaptırdım ? umut dünyası işte

slm kızlaaar.

nasılsınızz?

ya benim son adetim 21 nisanda oldu? acaba 21 mayısta falan adet olur muyum? adetlerim düzensiz hep. bu ay olsun istemiyorum ama hamilelik için değil. 19 mayısta 4 günlük bir tatil var ve ben onu istanbula giderek değerlendirmek istiyorum eğer adet olursam yine eskişehire gitmek zorunda kalıcam.
adetin 2. günü dr.a gitmem gerekecek.

umarım bu düzensizlik bu ay benim işime yarar. böyle diyince de inadına zamanında oluyor ya....

canım inş. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

hormonlarım normal miş prolaktin 1 birim yksek haftaya gene gideceğim yumurtalarıma bakcak.. dişimi çektirdim 5 dkiş attılar yarabbi kabir azabı dedikleri kadar var bu nasıl şiddetli br agrıma sancımadır yaa... suratımşişti zaten morardıda günde 4 apronax içiyorum 550 mama tık demiyor yaaa... ağlaya ağlaya yatıyorum evde.. umarım bir an önce geçer canımdan can gidiyor sanki
inşallah iyi haberle gelirsin

geçmiş olsun canım diş ağrısı kadar berbat birşey yoktur galiba

kızlar adetimin 9.günü kontrole gtiim yumurtam 10mm olmuştu inşallah 3 güne kadar daha çok büyür incir kürü işeyarar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 14 haftalık
Bahar1212 hamile 13 haftalık
Nissam hamile 12 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Semser_88 13 Nisan. Beklemede
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Epsilonsigma hamile 5 haftalık
Beklemede hamile 5 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Bianka 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
zseda06 10 Mayıs. Beklemede
Kayyum 10 Mayıs. Beklemede
Utkueslem 10 Mayıs. Beklemede
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
AdaESILA Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede

Aramıza hoşgeldin canım.....:79::80:

Anlattığın tarihlere göre adetlerin düzenli canım....

Düzenli adet 28 günde bir olur....Buna göre şubat ayı 28 çektiğinden martta aynı tarihte olursun ama mart 31 gün olduğu için tarihe göre bakarsan 3 gün önce olmuşun gibi gelir....

Adet gününü ilk adet gününden itibaren 28 gün sayarak belirle.....
Eğer hepsinde 28 olmuyorsa o zaman düzensizdir canım.....
28 günde bir adet oluyorsan da büyük ihtimal 14. gün yumurtlama günündür canım....

geçmiş olsun hormonlaron iyi olmasına sevindim bak geçen ay tanıdk biri vardı onunda çocuk olmuyordu dedimki ya senin prolaktin e bie baktırsana 38 çıkmış dostinex vermiş kullanırekn korunmana gerek yok demiş beni aradı yine bir aydır kullanıyordu dedimki git bir baktır belki düşmüştür boşyere içme dedim neyse gidiyor baktırıyorki hamile daha adeti de geçmemişti kız beni arayıp dua ediyor bende o günlerde tesadüfen okumuştum bu hormondan dolayı hamile kalamayn çokmuş diye herşeyde bir hayır vardır kıza vesile oldum farkında olmadan.ama seninki 1 birimse önemli değil ama arada tek ona baktır derim devamlı değişen bir hormonmuş

kızlar bende pkoluyum buay ilaç kulanmıyorum yumurta takibi yapılıyor adetin9. günü 10mm di pazartesi tekrar gidicem sizce daha nekadar büyür incir kürü yapıyorum bide

inşallah benimde pazar günü yaptırmam gerek.peki senin pazartesi kaçıncı günün? enim pazar 12. günüm dr ozaman baktır dedi zaten 14. gün adet olunur sanırım

benim pazartesi günü 12.günü olucak, inş. değerlerimiz yüksek çıkarda buraya yazar birbirimizinkiyle kıyaslarız,bu arada sürekli yatıp dinlenen varmı ? sıcak suyla yıkanmak etkilyomuş ılık yıkanın diyolarlar ama ben ılık suda üşüyorum o yüzden yaz kış sıcak yıkanırım ((

sağolcnm.. doktor adetinden dolayı 1 birin yükselmiş olabilir dedi.. haftaya tekrar gideceğim bakalım ozaman tedaviye başlayacak ne olur ne biter bilmiyorumartık..

kızlar bende pkoluyum buay ilaç kulanmıyorum yumurta takibi yapılıyor adetin9. günü 10mm di pazartesi tekrar gidicem sizce daha nekadar büyür incir kürü yapıyorum bide

bu ay hap mı kullandın yoksa iğnemi? bide adetin kaçıncı günü başladın benim 12.günü aşılama yapılmıştıda o yüzden diyorum kaç yumurtam var... incir kürünü bende kullanmıştım bide agünde bi fincan hayıtve civan perçemi içmiştim...

canım buay ilaç kulanmadım incir kürü bide bal çörekotu tarçın kulandım 9.günü 10mm oldu pazarteside bakılacak büyürmüdiye bekliyorum............

kızlar adetimin 9.günü kontrole gtiim yumurtam 10mm olmuştu inşallah 3 güne kadar daha çok büyür incir kürü işeyarar.......
işte bundan sonrası önemli keşke bende doğal takip yaptırsaydım merak ediyorum nasıl olcak tekrar gittiğinde yazarsan sevinirim

inşllah peki senin çatlatma iğneni ne zaman oldun ben 26 sında ama bir gün sonradan sayıyorum kafam karıştı nasıl saysamki doktor pazar dedi kaçıncu gün oluyor anlamadım erken geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…