Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Asicimmmm cnm ya bu sabahtan bu yana sancım ve ağrım çok bu normalmiiiiiiiiiii???
Sen bilirsinnnnnnn

Gecmis olsun canim benimde oluyordu baslarda canim ya doktor hep normal dedi rahim büyüyormus

belkide benim ikiz ondan ama burdaki arkadaslarinda oluyodu agrisi normaldede duymustum normal diye kanaman yoksa korkma canim ama yinede icin rahat etmezse dinlen biraz yada doktoruna danis olmazmi?

allah korusun cnmm kanamam yok çok şükürrr. Adet günüm de ki değerim 170. 6 beta hcg snce nasıll??? Labaratuarcı bana biraz düşük dedi adaesıla yada dr iyi demiş değerlerimiz yakınn offff

canım korkma bendede çok fazlaydı ağrı.adet olacakmışım gibi geliyordu.sonra zamanla geçiyor.benim geçti sayılır.ara sıra ağrım oluyor.kanama olursa tehlikeliymiş

sağol cnm cımm teşekkürlerr yaaa!!!piskopat bir labaratuarcıya karşılaştık bu güzel habere eşim daha sevinemedi bileee!ben diyo doktordan sonra sana kocaaman sarılacağımmm. Bu değer düşükmüş ?? Ada esıla doktora gitmiş doktor iyi demişşş aynı adet günlerimiz de aynı ıııııııııııııı eşim anca doktordan sonra rahatlayacakk

biran önce çıksa sonra hemen doğsa ne iyi olur.muhteşem yüzyılda hürrem 1 haftada doğuruyorya onun gibi olsak
benimde mide bulantılarım arttı.doğru düzgün birşey yiyemiyorum

Sabirli ol annesi dur bakalim hürrem her hafta doguruyo ona bakarsak yandik
bu haftalarda baslar canim 1 yada 2 hafta icindegecer merak etme ac kalma yeter mutlaka yemek yemege calis

allah korusun cnmm kanamam yok çok şükürrr. Adet günüm de ki değerim 170. 6 beta hcg snce nasıll??? Labaratuarcı bana biraz düşük dedi adaesıla yada dr iyi demiş değerlerimiz yakınn offff

cok sükür korkma o zaman degerin bence gayet iyi insallah seninde adaesila,ninda bi sorunu olmayacak ALLAH büyük icin rahat olsun onun degeride senin degerinde iyi daha da artar onlar sadece sakin olmaya calis kendini kafani yorma eger zaten hamilelik baslangici olmasa negatif olurdu sonucun

aynı şeyi banada yapmıştı doktor.benim 19 nisanda adet olmam gerekiyordu ben 20 sinde test yaptırdım 185 çıktı.doktor direk değerin çok düşük herşeye hazırlıklı ol dedi.çok şükür iyi şimdi bebişim.pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim.

hayirlisiyla duyarsin insallah canim o zaman inanirsin seninle olduguna
bende saliya gidecegim insallah

bende hamile kalmak istiyorum:)))))))))))))

hosgeldin sende ALLAH sizede nasip etsin

iyiyim canim tsk.edeirm,sen nasilsin...

ayyy canim yaaaa bakma o an canin cektimi yiyemedinmi elinle kicini sivazla ve avucunu yalaaaabana oyle dediler komsularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaparim ayol yarin kendime iyiyiz cok sükür bebek yagi bebek sütü aldim bugün dustan sonra kullandim sen dedinya karnim kasiniyo diye o iste catlama belirtisiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…