Asicimmmm cnm ya bu sabahtan bu yana sancım ve ağrım çok bu normalmiiiiiiiiiii???
Sen bilirsinnnnnnn
selam canimm nasilsin?daha kücük bebisin kiss daha cikar annesi
gecmis olsun canim benimde oluyordu baslarda canim ya doktor hep normal dedi rahim büyüyormus
belkide benim ikiz ondan ama burdaki arkadaslarinda oluyodu agrisi normaldede duymustum normal diye kanaman yoksa korkma canim ama yinede icin rahat etmezse dinlen biraz yada doktoruna danis olmazmi?
Asicimmmm cnm ya bu sabahtan bu yana sancım ve ağrım çok bu normalmiiiiiiiiiii???
Sen bilirsinnnnnnn
canım korkma bendede çok fazlaydı ağrı.adet olacakmışım gibi geliyordu.sonra zamanla geçiyor.benim geçti sayılır.ara sıra ağrım oluyor.kanama olursa tehlikeliymiş
biran önce çıksa sonra hemen doğsa ne iyi olur.muhteşem yüzyılda hürrem 1 haftada doğuruyorya onun gibi olsak
benimde mide bulantılarım arttı.doğru düzgün birşey yiyemiyorum
allah korusun cnmm kanamam yok çok şükürrr. Adet günüm de ki değerim 170. 6 beta hcg snce nasıll??? Labaratuarcı bana biraz düşük dedi adaesıla yada dr iyi demiş değerlerimiz yakınn offff
sağol cnm cımm teşekkürlerr yaaa!!!piskopat bir labaratuarcıya karşılaştık bu güzel habere eşim daha sevinemedi bileee!ben diyo doktordan sonra sana kocaaman sarılacağımmm. Bu değer düşükmüş ?? Ada esıla doktora gitmiş doktor iyi demişşş aynı adet günlerimiz de aynı ıııııııııııııı eşim anca doktordan sonra rahatlayacakk
aynı şeyi banada yapmıştı doktor.benim 19 nisanda adet olmam gerekiyordu ben 20 sinde test yaptırdım 185 çıktı.doktor direk değerin çok düşük herşeye hazırlıklı ol dedi.çok şükür iyi şimdi bebişim.pazartesi kalp atışlarını duymaya gideceğim.
bende hamile kalmak istiyorum:)))))))))))))
benim kociş gelecek birazdan.o yüzden çıkıyorum şimdilik.fırsat bulursam geri gelirim
slm kizlarrrrrrrrrrrr,ben geldimmmmmmm:80::80::80:
selam canim nasilsin?ya tvde sarma yiyolardi canim istedi simdi
iyiyim canim tsk.edeirm,sen nasilsin...
ayyy canim yaaaa bakma o an canin cektimi yiyemedinmi elinle kicini sivazla ve avucunu yalaaaabana oyle dediler komsularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaparim ayol yarin kendime iyiyiz cok sükür bebek yagi bebek sütü aldim bugün dustan sonra kullandim sen dedinya karnim kasiniyo diye o iste catlama belirtisiymis
hadi yaaaaa ondanmi o kadar kasiniyorrrrr...
ayyy bende de bebek yagi var kullaniyim o zaman..
nette baktim canim öyleymis kullan ne olacak
ben birazda yanliz birakacagim seni esim geliyormus canim
tamam canim sen esinle ilgilen gorusuruz canim:81::81:
herkese iyi aksamlar kizlar kendinize iyi bakin olurmu Nissam bebisimize iyi bak:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?