herkes erken davrandığımı düşünüyor test konusunda,,
cuma gününe kadar olmaz isem şayet tekrarlıcam,,
artık varsa çıkar yoksa da doktora görüneceğim
dualarını eksik etme inşşş bebiş benimledir
Selam kizlar nasilsiniz??doktordan yeni geldik hersey yolundaymis cok sükür bugün daha detayli
gördüm bebisleri ellerini bile gördümyatiyolardi ama cinsiyetleri göremedik bebisler
göstermediler kendilerini ama hersey yolunda bu arada Türkiyeye gitmeme izin cikti 5 hafta ayri
kalacagiz sizlerden haftaya yarin TRde olacagim ALLAH nasip kismet ederse cok mutlu oldum bugün
ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu bu ara ikizlerim cift yumurta ikizleriymis
büyüsler azicik daha 15.4cm olmuslar cok tatliydi ikiside ALLAHIM SEN MELEKLERIMI KORU
insallah canim insallah bende cok isterim bekle bakalim kirmizilar gelmesse eger
umut var demektir insallah bebisin seninledir insallahhh
bende dün gördüm bebişimi 11mm olmuşSelam kizlar nasilsiniz??doktordan yeni geldik hersey yolundaymis cok sükür bugün daha detayli
gördüm bebisleri ellerini bile gördümyatiyolardi ama cinsiyetleri göremedik bebisler
göstermediler kendilerini ama hersey yolunda bu arada Türkiyeye gitmeme izin cikti 5 hafta ayri
kalacagiz sizlerden haftaya yarin TRde olacagim ALLAH nasip kismet ederse cok mutlu oldum bugün
büyüsler azicik daha 15.4cm olmuslar cok tatliydi ikiside ALLAHIM SEN MELEKLERIMI KORU
bende dün gördüm bebişimi 11mm olmuş
bu arada kızlar hemen göstermezmişkız olacak bebişler demekki
Tatlım TR izin çıkmasına çok sevindimmmm en kısa zamanda görüşeceksin nş ailenlee,,
Demekkkk göstermediler kendileriniiii ayyy yerim ben onları yaa,,,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnn bitanem,,
Bu arada demin hastalandım ben ya((( moralim bozuk ama birkaç güne kadar toparlanırımmm her ay alıştım artık (((
Bebişim günümü 17 haziran olarak değiştirebilirmisin??
ALLAH SAĞLICAKLA DEVAMINI NASİP ETSİN CNMMMMMMM!!!!!!!!!
CNM SEN TAM OLARAK KAÇ HAFTAIK KAÇ GÜNDE İSİNN!!!!!!!!HAMİLELİĞİNDE ŞUANNN
burdayımmm
Selam kizlar nasilsiniz??doktordan yeni geldik hersey yolundaymis cok sükür bugün daha detayli
Farketmisim canim yazdigini nasilsin bebisin nasil büyümüs mercimegin ne güzel
ay canim cok sevindim canim....ne guzel buyuyorlar bebisler...
canim 20.haftadan sonra net gorebilirsin cinsiyetini
aman mas. kizzzz
nasilda buyuyorlar dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?