Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

sansina artikkk,

ordan gelince hem cinsiyetlerde belli olur ona gore alinir hersey...

ay ne guzel seyler var tr,dee....

ayyy biran once hissetsek bebislerimizin kiprasmalariniii

olmazmi ya hersey orda oda olur canim zaten bizimle bebislerimiz tadini cikaralim hamile olmanin bi daha gelmez bu firsat neler istiyo canim bi bilsen
iyice acgözlü oldum ben yaa

hosgeldin canim,nasilsinnn:81::81:

olmazmi ya hersey orda oda olur canim zaten bizimle bebislerimiz tadini cikaralim hamile olmanin bi daha gelmez bu firsat neler istiyo canim bi bilsen
iyice acgözlü oldum ben yaa

valla oyle oluyormus kiz ben kendimi oyle saniyordum meger yalniz degilmisimmm

acgozlu olmusuz,alllah gozumuzu doyursun dur bakalimmm

evet canim ay sonunda gidiyorum....

ayyyy ayyyy ne guzelll....

gelirken yuklerimiz agir olucak canim...

ayyy ben daha hic kilo almadimmmm:18::18::18:
Öylemi ben zaten pekte zayif degildim yani hamile kalmadan önce ama sende ilerde alirsin canim korkma yada trde mutlaka alirsin

canım sen 3 kişilik kilo alıyorsun normal bence

Normali bi yana benim cok istahim acildi canim ya neler neler yiyom hep acim zaten bilmiyorum doguma kac kilo ile giderim

Selaam hosgeldin aramiza

bencede canim ahklisinnnnn

bebek basina 1 kilo,birde annneee

valla takmiyorum artik ne yapayim dogumdan sonra bi kosusturma alacak beni zaten biliyosunuz arada veririm artik

hosgeldin canim,nasilsinnn:81::81:

valla oyle oluyormus kiz ben kendimi oyle saniyordum meger yalniz degilmisimmm

acgozlu olmusuz,alllah gozumuzu doyursun dur bakalimmm

aslinda bizim istegimiz degilki canim ben televizyonda bisey görsem canim istiyor yani o derece
artik yazda geldi istedgimizi bulur yeriz trde

haklsin canim dogumdan sonra kendi kendine gider,...

aynen turkiyede hersey bir baskaaaa,turkiye biz yokken kendine bayram ediyordusimdi turkiye bile bizden ilallah edecek vallaaa

gormemisler nerden geldilerrrrrrr diyeee

epsilonsigma üzülme daha vaktin var o haftalarda bende pek yemezdim ama simdi istahim acildi

merak etme bebis büyüdükce canin da ceker ymekte yersin bu arada
kizlar göbüsler ne alemde??

cok normal canim benim bile yeni yeni istahim yerine gelmeye basladi....

benim gun oluyordu hic birsey yemedigim oluyorduuu

gecer canim,gecerrrr

bende sırf midemi bastırsın diye yiyorum.sevdiğim şeyler hiç aklıma gelmiyor bile.galiba ilerde çok arayacağım bu günleri

Son düzenleme:
haklsin canim dogumdan sonra kendi kendine gider,...

aynen turkiyede hersey bir baskaaaa,turkiye biz yokken kendine bayram ediyordusimdi turkiye bile bizden ilallah edecek vallaaa

gormemisler nerden geldilerrrrrrr diyeee

haklisin canim görgüsüz demesinlerde bize mesela bende derdim halamlar felan gelirdi hep giyecek felan alirardi ben derdim orda yokmu diye ayni olmuyor iste
demekki yasamak gerekliymis
cok sükür en azindan gidebilecez o bile yeter bana

slm kızlar.. bende hamile kalmak istiyorum inşallah. regli günüm yarın ve ben çok heycanlıyım ne olur dua edin yaaaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…