Benim esim o kadar beklermitrde bakariz diyor hemen heralde kizceler bunlar sakliyolar kendilerini yada 1 kiz bi erkek ee senin bebis ne alemde iyimi??
iyi geceler kızlar
evet kocaman olmuş bebişim.artık fasulye olmaktan çıkmış :) bebek olma yolunda ilerliyor.. dün kalp atışlarınıda gördük.artık hamiş olduğumun farkına vardım
evet canım ya çok çabuk büyüyorlar.maaşallah diyelim :)
tabi ya tr bakarsiniz,izin de cikmis nasil olsaaaa...
o zamana kadar gosterriler kendileriniii
valla ne guzel olurdu ikisini bir arada cikariverirsiniz,biri kiz bir erkeeeee
rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin kizlar...
rabbim isteyen herkesede nasip etsinnnn
iyi geceler kızlar
Benim esim o kadar beklermitrde bakariz diyor hemen heralde kizceler bunlar sakliyolar kendilerini yada 1 kiz bi erkek ee senin bebis ne alemde iyimi??
Saglikli olsunda önemlisi o iste büyüyolar canim Cok mutluyum aileme kavusacagim bugün bana karnimdan bakti ilk defa daha bi güzel gördüm bebisleri biri hareketli digerine göre
hosgeldin canim aramiza,nasilsinnn:80::80::80:
benimkide iyi galiba terminmiz yarindi ama cumaya erteledik,yarin gidemiyoruz isimiz var...
bakalim cuma gunu bende bebisimi gorucemmmmm
iyidir insallah canim bende ölüyodum meraktan ama iyiylermis iste insanin ici rahat ediyo
hayirli haberlerini yazarsin bizede bizde alisveris felan yapicaz ama esimde gündüze gecti aksamda gec cikiyor biliyosun kauflar kapali oluyo bakalim bi ara hallatcez
oyle canim az kaldi ailelerimize kavusmamiza canimmmmmmm
bekleyin biz geliyoruz turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy yer teyzesi onlari,hareketli olan kesin kizdirrrrrrkizlar oyle olurrrr
erkekler himbil olurrrmus
hoşbuldum iyiyim sen nasılsın
sen cok yasa emi güldürdün beni gene
insan ne kadar seviniyor yahu sanki 1 hafta gecmeyecek gitmeyince inanmayacagim Insallah saglikli bi sekilde gider geliriz senin bebisin cinsiyetinide gec söyler bunlar sende baktir trde merak ederim ben
ins.canim...
canim hareketlerini hissetmeye basladinmi sen...
ayyy evet aksam kauflar kapali oluyor,en sevmedigim yonu buranin kardesim acin iste belirli bir saate kadar...
frayli oldugu gun cikarsiniz sizde canim.,....
bende basliyim artik hazirliklara
asıfırarı yakaladım
Bu hafta frei yok canim esimin calisacak kimse yokmus oda sabahtan felan ise gitmem öyle bakarim diyor cok bisey almicam zaten bilindik seyler cikolata seker tarzi cok yük almicam yanima ordan getircem bebek esyalarini felan battaniye zibin takimi ne bilim kundak gibi
daha hissetmedim canim sadece pit pitlari görüyorum hissediyorum hareketleri 18 haftada baslarmis ilk anne adaylarinda ise 20.haftada basliyomus canim
kiz varya hele bir gidim tadini cikaricam doya doyaaaa....
kiz hergun takvime bakiyom gun sayiyiom gecmiyordaaaaa
ins.canim kazasiz belasiz gidip gelelimdeeee
evet aynen oyleeee,tr.baktiracam bendeeeeeee
Sende ay sonu gidiyodun herlade yanlismi hatirliyorum ben ??
icimizi bozmayalim biz insallah bisey olmaz annem simdiden hazirliklara baslamis ablamla beraber ne seviniyolar bi görsen herlade 90 kiloyla geri gelirim ben hee bu arada 76dim ya ben 3 klo almisim 1 ayda 79 olmusum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?