Ben geldim kızlar....:79::80:
tühh ya senide kaçırdım kıl payı kime el atsam kuruttum bugün :)
Kizlar bi türlü rast gelemiyoruz kimi erken geliyor kimi gec ben zaten uyuyom habire
insallah görüsürüz :79::79::79:
ewet ya kızçem öyle oldu son günlerde tam sen online dın ben açtığımda sönüverdi ışığın karşılaşamadık bende uyumaya başladım hayret ediyorum kendime
EE kizcem artik yanliz degilsinki tabi uyuyup dinlencen yani ama gelde azicik iki lafin belini kiralim yine yanliz kaldim iyimi
kızçem deli gibi bu saatte uyanıyorum
he ya bende özledim iki lafın belini kırsak ne iyi olur
sende zaten gideceksin az kaldı
olsun sen git ailene doy gel
nasılsa biz hep buralardayız
bu uyku sendromu devamlı olacakmı acaba seninde hala var acaba ne zaman geçer .bide ısınmadan spor yaparsında bir gün sonra hamlıktan heryerin ağrır ya aynen öyle heryerim ağrıyor öyle halsizimki
kızçem deli gibi bu saatte uyanıyorum
he ya bende özledim iki lafın belini kırsak ne iyi olur
sende zaten gideceksin az kaldı
olsun sen git ailene doy gel
nasılsa biz hep buralardayız
bu uyku sendromu devamlı olacakmı acaba seninde hala var acaba ne zaman geçer .bide ısınmadan spor yaparsında bir gün sonra hamlıktan heryerin ağrır ya aynen öyle heryerim ağrıyor öyle halsizimki
cnmmmmmmmmmmmmm bak kızmaya başlıyorumm güzel arkadaşımmmm laaaa sohbet edemiyorummm. Normal saatlerde girsendeeeeeeeee sohbet etsek diyorummm cnm cımmmmmmmmmmmmmm.. Ne dersinnnn yoldaşımmmmm. Mercimeğinn nasılll benimm kasıklarım hep ağrıyoo cnm cım yaaaaSenii
Biraz gezindim topiklerde artık çıkıyorum....
Görüşürüz....:79::80:
slm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:80::80::80:
Hosgeldiniz kizlar Aysucum nasilsin ??kiss özledik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?