Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Biliyorum canim isin zor tabi ne olsun iste bizde iyiyiz canim bildigin gibi bende arada girdim zaten

belki bakmissindir gecmise iste carsambaya yolcuyuz ALLAH nasip kismet ederse hazirlik felan yapiyoruz bebisler iyiler ama cinsiyetlerini göremedik canim

Hosgeldiniz kizlar Aysucum nasilsin ??kiss özledik valla
Nissam canim nasilsin bebis nasil?

Hoşgeldin canım,nasılsın?

Ne var ne yok,hamilelik nasıl gidiyor?

hosbulduk canim,iyiyim tsk.ederim .siz nasilsiniz kizlarrr...

bebisim gorunmuyorsun canim,ozlettin kendiniii

bebiste iyi gecen gun doktora gittik ya benim bebis cok hareketli cokkk teyzeleriiii

doktor tam emin degilim ama kiz olabilir dediiii

ayyy rabbim saglikli dogurmayi nasip etsinde ne olursa olsun...

Çarşamba Allah'ın izniyle burdasın yani....

Ayyy bebişler de ilk memleket yolculuğunu yapacaklar yani.....:81::81:

Hayırlısıyla gelin gidin İnşaallah....

Türkiye'de baktırırsın canım cinsiyetlerini de burda öğrenmiş olursun....

Hazırlıkların tamam mı?

Canım üstteki mesajmda yazdım bu aralar pek giremememin sebebini.....

İyi iyi maaşallah bebişe....

Hayırlısı canım,sağlıklı sıhhatli olsun da.....

kizlar bende allah nasip ederse pazartsei turkiyedeyimmmmmmmmmmmmmm

ayyyy cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkk

Bak sen kizce diyor hee doktor ne güzel saglikli olsun insallah bizde iyiyiz canim
ee hazirlik yaptinmi bakalim yolculuk icin?

Evet canim cok mutluyum zaten simdiden zaman gecmiyor ya yarisi hallettim daha yarin alisveris yapicam biraz zaten esim orda baktiririz diyo merakli sey
bakalim hayirlisiyla nasip etsin Rabbim

Bak sen kizce diyor hee doktor ne güzel saglikli olsun insallah bizde iyiyiz canim
ee hazirlik yaptinmi bakalim yolculuk icin?

evet kiz diyor,ama goreceksin ense karin ve kafa olculeini alacak ya o kadar hareketliki bakamiyorduk doktorrr

basladim hazirliklara...

senin bittimi hazirliklar canimmmm

evet kiz diyor,ama goreceksin ense karin ve kafa olculeini alacak ya o kadar hareketliki bakamiyorduk doktorrr

basladim hazirliklara...

senin bittimi hazirliklar canimmmm

Masallah canim masallah hep böyle olsun
yok daha bitmedi bize biseyler alicam daha ya esimin vakti yok bende cok yüklenmiyom kendime azar azar aliyom iste

bende hamile kalmak istiyorum hemde çok fazla rüyalarıma bıle gırmeye basladı ama denemelerımıze ragmen hala olmuyorr kafaya taka taka hıc olmayacakmıs gıbı gelıyorrr ALLAH hepize o güzel annelık duygusunu yasatsınn (insallah)

Hosgeldin canim ama böyle kafana takarak olmazki öncelikle sabir gerekli insallah yakinda bebisin seninle olur RABBIM olmayan herkese versin
bu arada doktora felan gittinmi ??

Masallah canim masallah hep böyle olsun
yok daha bitmedi bize biseyler alicam daha ya esimin vakti yok bende cok yüklenmiyom kendime azar azar aliyom iste

ins.canimmmm
tabi yaaa sende kendini fazla yorma,yegenlerimizideeee

ayyy nasil insan sevincle aliyor herseyiiiii

birde onun donusu var,o ani dusunmek bile istemiyorummmmm

hosgeldin canim aramiza....

cok takma kafana canim,o gelkecegi zamani bilir,biraz sabirli ol ve umudunu da hic yitirme canim...

rabbim en kisa zamanda bu guzel duyguyu sana ve diger isteyen tum arkadaslara nasip eder canimmm

kizlar bende allah nasip ederse pazartsei turkiyedeyimmmmmmmmmmmmmm

ayyyy cok mutluyum cokkkkkkkkkkkkk

Ayyy senin de az kalmış canım....

anladim canim...

firsat buldukca gelirsin sendeee

Evet canım fırsat buldukça 5 dakika da olsa girmeye çalışıyorum....

Evet canim cok mutluyum zaten simdiden zaman gecmiyor ya yarisi hallettim daha yarin alisveris yapicam biraz zaten esim orda baktiririz diyo merakli sey
bakalim hayirlisiyla nasip etsin Rabbim

Şimdi zaman geçmek bilmez buraya gelince de su gibi geçer......

Neler alıyorsun bakalım?

inşallah 30 ocakta evlendım ve o gunden berı korunmuyoruzz hatta cok komıktır ılk ay 2 gun gectı gunum heyecanla test aldım ama olmadı ılk gunden berı cokk ıstıyoruz yanı ruyalarıma bıle gırmeye basladı artıkk hayırlısıı ama nedensee tutmuyor yada bız beceremıyoruzz

Hoşgeldin canım aramıza.....:79::80:

Ne zamandır istiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…