oylemi dersin....
ins.canimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...faz-etmeyecekseniz-bakin-37.html#post19244046 kızlar topik acaip ilginç ve çok kalabalık
tabi ki canim endise etme sen
bugün biraz baktim ben canim tahammül edemedim acikcasi zaten cikacagim uykum geldi
ins.canimmmm
sana iyi geceler,kendinize iyi bakin,gorusmek uzere canimmm
Sagol tatlim sana hayirli geceler bebisede iyi bak kendinede görüsürüz:79::79::79:
slm kızlar çok özledim sizlerle muhabbeti giremiyorum pek artık bi yandan evde değişiklikler yapıyoruz bi yandanda finallerim yaklaştı ders çalışıyorum çok yoruluyorum ve çok uyuyorum öyle işte neyse yinede gelişmeler oldukça yazıyorum iyice kopmiyim diye bebişimin cinsiyetini öğrendik
küçücük bi pipi gördük
eşim sevinçten havalara uçtu
ultrasondan pipisinin resmini bile verdi doktor
120 gr olmuş minnoşum,çok hareketliydi bi görseniz doktor hissetmeye başladığında yandın sen dedi futbolcu gibi maşallah
çatlaklar olmasın diye badem ve kakao yağı kullanmaya başladım,3lü test yapıldı yarın sonuçlarımı alıcam hayırlısı inşallah herşey iyi gider bir ay sonrada renkli doppler yapılacak iç organlarına bakılacakmış böyle işte herşey yolunda çok şükür allah herkese nasip etsin .....
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr NERELERDESİNİZZZZZZZZZZ!!
Saglik olsun canim siz iyi olunda cok sevindim iyi oldugunuza bebisinde büyümüs masallahh
artik oglusun diyelimdaha bizimkiler göstermediler bakalim haftaya ögrencez artik insallah saglikla dogururuz bebisleri
iyi akşamlar canım....
Sen nerelerdesin kız?
Bişey yazıyon cevap bile vermeden çıkıyon sonra....
sağol cnm sağol,sizde iyisinizdir umarım girdikçe okuyorum haberlerini
inşallah haftaya gösterirler minişler ama bildiğim kadarıyla kızlar geç gösteriyo cnm hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş hepsi evlat allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam arkadaşlar.Kimse yok ama neyse gelince okursunuz.
Uzunzamandır giremiyorum.Geçmişi de okuyamadım ama tabloya göz attım hamişler çuğalmış çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
Bu arada ben hala adet olmadım satım 12nisandı.Zaten olmaz da piko çıktı yine...
Olsada artık eskisi gibi istemiyorum.Allah olmayanlara versin.
Son iki haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Eşimle ayrıyız.Yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.
Başka bir memlekette ablamın yanındayım şu an.İş arıyorum çocuk da var ne yapacağımı bilmiyorum.
okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Belki ailemin desteği olsa bu kadar zorlanmam ama malesef destek çıkan da yok.Haksız gördüklerinden değilde yük olacağımdan dır veya da benim sorumluluğumu alamak istemiyorlardır.Bilemiyorum
tek bildiğim şey çoook ama çoook yalnızım.En yakın arkadaşım da evlendi başka bir memlekette....
Offff çoook yalnızım arkadaşlar çoooook:
selam arkadaşlar.Kimse yok ama neyse gelince okursunuz.
Uzunzamandır giremiyorum.Geçmişi de okuyamadım ama tabloya göz attım hamişler çuğalmış çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
Bu arada ben hala adet olmadım satım 12nisandı.Zaten olmaz da piko çıktı yine...
Olsada artık eskisi gibi istemiyorum.Allah olmayanlara versin.
Son iki haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Eşimle ayrıyız.Yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.
Başka bir memlekette ablamın yanındayım şu an.İş arıyorum çocuk da var ne yapacağımı bilmiyorum.
okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
Belki ailemin desteği olsa bu kadar zorlanmam ama malesef destek çıkan da yok.Haksız gördüklerinden değilde yük olacağımdan dır veya da benim sorumluluğumu alamak istemiyorlardır.Bilemiyorum
tek bildiğim şey çoook ama çoook yalnızım.En yakın arkadaşım da evlendi başka bir memlekette....
Offff çoook yalnızım arkadaşlar çoooook:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?