Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 16 haftalık
Bahar1212 hamile 15 haftalık
Nissam hamile 14 haftalık
Yorgungonul hamile 7 haftalık
Nalan86 hamile 7 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Tugbanur2008 hamile 8 haftalık
Tuanafunda hamile 7 haftalık
Rojda0819 hamile 6 haftalık
Epsilonsigma hamile 7 haftalık
Beklemede hamile 5 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 4 haftalık
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
AdaESILA hamile 4 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede

:nazar

slm kızlar çok özledim sizlerle muhabbeti giremiyorum pek artık bi yandan evde değişiklikler yapıyoruz bi yandanda finallerim yaklaştı ders çalışıyorum çok yoruluyorum ve çok uyuyorum öyle işte neyse yinede gelişmeler oldukça yazıyorum iyice kopmiyim diye bebişimin cinsiyetini öğrendik
küçücük bi pipi gördük
eşim sevinçten havalara uçtu
ultrasondan pipisinin resmini bile verdi doktor
120 gr olmuş minnoşum,çok hareketliydi bi görseniz doktor hissetmeye başladığında yandın sen dedi futbolcu gibi maşallah
çatlaklar olmasın diye badem ve kakao yağı kullanmaya başladım,3lü test yapıldı yarın sonuçlarımı alıcam hayırlısı inşallah herşey iyi gider bir ay sonrada renkli doppler yapılacak iç organlarına bakılacakmış böyle işte herşey yolunda çok şükür allah herkese nasip etsin .....

Bahar1212 hamile 16 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Kayyum hamile 4 haftalık

Saglik olsun canim siz iyi olunda cok sevindim iyi oldugunuza bebisinde büyümüs masallahh

artik oglusun diyelim daha bizimkiler göstermediler bakalim haftaya ögrencez artik insallah saglikla dogururuz bebisleri

Bahar1212 hamile 16 haftalık
Evanur hamile 7 haftalık
Fsane21 hamile 8 aylık
Kayyum hamile 4 haftalık

Saglik olsun canim siz iyi olunda cok sevindim iyi oldugunuza bebisinde büyümüs masallahh

artik oglusun diyelim daha bizimkiler göstermediler bakalim haftaya ögrencez artik insallah saglikla dogururuz bebisleri

sağol cnm sağol,sizde iyisinizdir umarım girdikçe okuyorum haberlerini
inşallah haftaya gösterirler minişler ama bildiğim kadarıyla kızlar geç gösteriyo cnm hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş hepsi evlat allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar.Kimse yok ama neyse gelince okursunuz.
Uzunzamandır giremiyorum.Geçmişi de okuyamadım ama tabloya göz attım hamişler çuğalmış çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.

Bu arada ben hala adet olmadım satım 12nisandı.Zaten olmaz da piko çıktı yine...
Olsada artık eskisi gibi istemiyorum.Allah olmayanlara versin.

Son iki haftadır çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Eşimle ayrıyız.Yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.
Başka bir memlekette ablamın yanındayım şu an.İş arıyorum çocuk da var ne yapacağımı bilmiyorum.
okadar çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.

Belki ailemin desteği olsa bu kadar zorlanmam ama malesef destek çıkan da yok.Haksız gördüklerinden değilde yük olacağımdan dır veya da benim sorumluluğumu alamak istemiyorlardır.Bilemiyorum
tek bildiğim şey çoook ama çoook yalnızım.En yakın arkadaşım da evlendi başka bir memlekette....

Offff çoook yalnızım arkadaşlar çoooook:

Son düzenleme:

Iyiyiz canim cok sükür hersey yolunda benim bebislerde iyiler sanirim oyun oynuyolar icerde
haftaya Trdeyiz zaten okumusundur orda bakicaz bana göre hava hosta esim merakli bilemiyorum

kizda olur erkekte herkes merak icinde zaten cift yumurta ikizleriymis canim hem kiz hem erkek olabilir yani aman dedigin gibi iyi olsunlarda benimleler nede olsa o kadar güzelki onlari tasimak böyle bebek yagi sürüyorum karnima hergün sanki hissediyolar nasil pit pit yapiyolar görsen gözlerim doluyor böyle iste yine cok konustum bak arada gel görüselim ama ben bu haftadan sonra yokum 5 hafta kalicaz TRde firsat bulamam girmeye görüsürüz canim bebisede kendinede iyi bak:79::79::79:

Inan üzüldüm canim ne yasadigini tabiki bilemem ama hersey olacagina varir sonucta güclü olmak

durumundasin cünkü bi yavrun var senin umarim hersey düzelir esinle arani düzeltirsin Ailen hakkinda yorum yapamak istemiyorum ama yanliz basina hayat kolay degil ALLAH yardimcin olsun

özgürcüm Allah yardımcın olsun güçlü olamaya çalış yavrun ve kendin için elinden geleni yap hiçkimseden fayda yok bu devirde.zor bir dönem geçiriyorsun belliki bol bol dua et olurmu

asıfirari kızçem nasılsın tr yeye gidiyormuşun hadi gözün aydın git iyice bir dejarş ol bomba gib gel geri öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…