çok şükür iyi cnmm sadece okul bitsin istiyorumm ilk 3 ay önemli diyorlar yaaa bide çok sıkıldımmmm.
Senin nasıll bulantı felan varmıııı????????????bende yokkkk
bebiş nasılll
iyiyim cnmmmm sadece sıkıldımmm yılın sonu geliyor yaaa bıkkınlıkkk. Sen nasılsınnn annişşşş
evet canim aynen oyle cok dikkat et bu donemi atlattinmi zoru gecmis oluyorsun..
Yok simdilik bulantilarim yok cok sukur,bazen sabahlari olyuor oda hemen geciyor...
Bebisimizde iyi teyzesi tsk.ederizzz
Seninki ne alemde canim
yaaa bebişimmm öyle bir fısıltı var dimiiii yok kuzum yaaaa bizimm daha yazılılar haziran başııı uf puf diyorum başka bir şey demiyorumm cnm yaaaaa!!!!
Onun dışında nasılsınnnnn?????
herkeseee iyii ve hayırlıı gecelerrrr diliyorumm ALLAHA EMANET OLUNNNN............
cok sükür canim yemek yiyim gelirim tekrar kizlar:79::79::79:
slmm kızlarr benimdee sizee birr sorumm olucakk 21 nisanda adet gördüm normldee 19 mayısta olmam lazımdıı amaa olmadıı 1,5 haftaa öncee doktorr gebelikk testii yaptıı süphelendiği içinn amaa hiçbişeyy cıkmadıı tekrar yaptırsammı acabaa lütfenn cvpp verinn
çıkamadım da heee :)) bakıyorum hala akış nasıl dıye benıdee ekleyın bakalım tablonuzaaa lısteye ne zmann gırebılecegımm merak ettımm sımdıı 7 mayıs adetımın ılk baslangıc gunu ıdıı nasıl seyredıcekk bu konu merak edıyorumm bır yandanda anlamaya calısyorumm
iyi mercimeğin arkadaşıı badem iyi iseee ne mutluuuu. Benimki mercimek seninki biraz daha büyük yaaaa ona badem diyorlarmışşşş
evet canım aynen öyle insan artık zaman çabuk geçse okullar kapansa artık diyor....
Iyilik canım nolsun yaa....
Senden ne var ne yok?
Nasıl gidiyor hamilelik?
Iyi geceler canım.....:79::80:
Bebişimmm eşinnn şimdi iyimiiii cnmmmm.
allah'a şükür iyi canım....
Iyileşme sürecinde işte....
2 yada 3 hazıran 26 yada 27 gun suruyor
iyyim cnmm arkadaşıımmm.sağolasınn şimdilik herşey yolunda ama doktor dikkat et diyor 3 ayyy. Ben sana birşey diyecektiimmm. Benim eşimle senin eşinin ortakkk konusu vardıı yaaa. Sana söyledimmi bilmiyoruumm . Doktor ilaç verdii birdee çok tavsiye üzerine ilaç aldıkk. Eğer eşinin dinlenme süreci biitiyseee ilaçlarıı söyleyecektimm .çünküü eşim hala etkisi var diyoo cnmm böyle şeyler konuşulmaz deniliyo ama bu bilimsel birşey ve cnmm arkadaşımsınnn. Pis gıcık özel dokotra gittik biliyosun bizzz doktor olmaz tüp bebek dedii 2 side özel 2 de tanınmışşş. Beğenmeyiz ama arkadaşımın tavsiyesi ilr devlet doktoruna gittik olayı biliyorumm. O doktorları da biliyorum dedii. Tamamen parasall yormadann iş istiyorlar onlar dedi ve ilaç verdii 3 ayyy süre verdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?