Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

çıkamadım da heee :)) bakıyorum hala akış nasıl dıye benıdee ekleyın bakalım tablonuzaaa lısteye ne zmann gırebılecegımm merak ettımm sımdıı 7 mayıs adetımın ılk baslangıc gunu ıdıı nasıl seyredıcekk bu konu merak edıyorumm bır yandanda anlamaya calısyorumm

çok şükür iyi cnmm sadece okul bitsin istiyorumm ilk 3 ay önemli diyorlar yaaa bide çok sıkıldımmmm.

Senin nasıll bulantı felan varmıııı????????????bende yokkkk
bebiş nasılll

evet canim aynen oyle cok dikkat et bu donemi atlattinmi zoru gecmis oluyorsun..

yok simdilik bulantilarim yok cok sukur,bazen sabahlari olyuor oda hemen geciyor...

bebisimizde iyi teyzesi tsk.ederizzz

seninki ne alemde canim

evet canim aynen oyle cok dikkat et bu donemi atlattinmi zoru gecmis oluyorsun..

Yok simdilik bulantilarim yok cok sukur,bazen sabahlari olyuor oda hemen geciyor...

Bebisimizde iyi teyzesi tsk.ederizzz

Seninki ne alemde canim

iyi mercimeğin arkadaşıı badem iyi iseee ne mutluuuu. Benimki mercimek seninki biraz daha büyük yaaaa ona badem diyorlarmışşşş

yaaa bebişimmm öyle bir fısıltı var dimiiii yok kuzum yaaaa bizimm daha yazılılar haziran başııı uf puf diyorum başka bir şey demiyorumm cnm yaaaaa!!!!

Onun dışında nasılsınnnnn?????

Evet canım aynen öyle insan artık zaman çabuk geçse okullar kapansa artık diyor....

İyilik canım nolsun yaa....

Senden ne var ne yok?

Nasıl gidiyor hamilelik?

herkeseee iyii ve hayırlıı gecelerrrr diliyorumm ALLAHA EMANET OLUNNNN............

İyi geceler canım.....:79::80:

cok sükür canim yemek yiyim gelirim tekrar kizlar:79::79::79:

afiyet olsunn cnmmmm..

Arkadaşlarr benim prosedür işlerim vardıı işle ilgili hem onu yapıyorummhem sizleyiimmmm.. Her an kaçabilirimmm ona göreeee. Siz gece kuşularrr
Ben size fazla takılırsam mahvoluyorummm. Herşey güzeldee ertesi günnn mahvoluyorummmm.

Canım bence yarın bi kan testi yaptır....

1,5 hafta öncesi çok erken,varsa da çıkmaz ki....

Yani bi daha ki adet günün 5 haziran mı?

çıkamadım da heee :)) bakıyorum hala akış nasıl dıye benıdee ekleyın bakalım tablonuzaaa lısteye ne zmann gırebılecegımm merak ettımm sımdıı 7 mayıs adetımın ılk baslangıc gunu ıdıı nasıl seyredıcekk bu konu merak edıyorumm bır yandanda anlamaya calısyorumm

evet canım aynen öyle insan artık zaman çabuk geçse okullar kapansa artık diyor....

Iyilik canım nolsun yaa....

Senden ne var ne yok?

Nasıl gidiyor hamilelik?

Iyi geceler canım.....:79::80:

iyyim cnmm arkadaşıımmm.sağolasınn şimdilik herşey yolunda ama doktor dikkat et diyor 3 ayyy. Ben sana birşey diyecektiimmm. Benim eşimle senin eşinin ortakkk konusu vardıı yaaa. Sana söyledimmi bilmiyoruumm . Doktor ilaç verdii birdee çok tavsiye üzerine ilaç aldıkk. Eğer eşinin dinlenme süreci biitiyseee ilaçlarıı söyleyecektimm .çünküü eşim hala etkisi var diyoo cnmm böyle şeyler konuşulmaz deniliyo ama bu bilimsel birşey ve cnmm arkadaşımsınnn. Pis gıcık özel dokotra gittik biliyosun bizzz doktor olmaz tüp bebek dedii 2 side özel 2 de tanınmışşş. Beğenmeyiz ama arkadaşımın tavsiyesi ilr devlet doktoruna gittik olayı biliyorumm. O doktorları da biliyorum dedii. Tamamen parasall yormadann iş istiyorlar onlar dedi ve ilaç verdii 3 ayyy süre verdii

Tabi canım çok dikkat et kendine ilk 3 ay çok önemli.....

Ayyy canım söylesene kullandığınız ilaçları....

Bizim doktor antiibiyotik ve vitamin vermişti antibiyotik bitti kullanmıyacak daha.... Vitamine devam dedi ACEplus onu kullanıyor.....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 16 haftalık
Nissam hamile 14 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede

merhaba arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılmak istiyorum temmuzda hamilelik istiyorum sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum hemde bebişlerinizin haberlerini ve sevinçlerini paylaşmak isityorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…