selam kızlar
yine geciktim ama bir çok yerimden sivilce çıktı sanırım yine regli olucam çok düşünmemeye çalıştım buraya bile girmedim doğru düzgün ve şu k8 suyundan içiyorum 3 ay kullanmam lazımmış bir ayı geçti bakalım bir faydası dokunacak mı :44:
ınsallahh sızınde dılegınız yerıne gelır bırcokk arzuu eden kadınızmız gıbıı k8 neymıs onuda ılk kez duydumm
merhaba arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılmak istiyorum temmuzda hamilelik istiyorum sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum hemde bebişlerinizin haberlerini ve sevinçlerini paylaşmak isityorum:)
Hosgeldin canim aramiza insallah belirledigin ayda hamis olursun hayirlisi olsun ALLAH olmayan herkese nasip etsin
hoşbulduk canım inşallah allahım bebek isteyen herkese versin eminim çok güzel bir duygudur.
ben geldimmm
Selam canim görmemisin seni nasilsin bebis nasil?
Selam hosgeldinnasilsin?
iyiyim canım biraz mide bulantım vardı bugün azaldı.iştahımda yerine geliyor yavaş yavaş.bebişte iyidir umarım
sen nasılsın peki
ıyıyımm dun gece cıktımm hemen uyuya kaldımm yorulmusumm esımde arkamdan okumus yazıları bunlar ne boyle dıyor sabahh kalktıgımızdaaa bendee topluu hamılelık sıtesıı dedımm gulduu bırde bunlar eksıktıı dıyeeınsann esıyle paylasamadıgıı bırseyıı toplu konusup yardımlaısnca bır baska guzell oluyorrr
ben geldim kızlar....:79::80:
merhaba cnmmmmmmmmm nasılsıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?