Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 16 haftalık
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede

selam kızlar
yine geciktim ama bir çok yerimden sivilce çıktı sanırım yine regli olucam çok düşünmemeye çalıştım buraya bile girmedim doğru düzgün ve şu k8 suyundan içiyorum 3 ay kullanmam lazımmış bir ayı geçti bakalım bir faydası dokunacak mı :44:

ınsallahh sızınde dılegınız yerıne gelır bırcokk arzuu eden kadınızmız gıbıı k8 neymıs onuda ılk kez duydumm

ınsallahh sızınde dılegınız yerıne gelır bırcokk arzuu eden kadınızmız gıbıı k8 neymıs onuda ılk kez duydumm

amin cnm çok tşk ederim bende bilmiyordum bir arkadaşım regli düzensizliği için aktara gitmiş ve bunu görmüş aklına hemen ben gelmişim ve bana almış hemen netten araştırırsan öğrenirsin

karkim k8

Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.

Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir. yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır.

merhaba arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza katılmak istiyorum temmuzda hamilelik istiyorum sizlerin bilgilerinden yararlanmak istiyorum hemde bebişlerinizin haberlerini ve sevinçlerini paylaşmak isityorum:)

Hosgeldin canim aramiza insallah belirledigin ayda hamis olursun hayirlisi olsun ALLAH olmayan herkese nasip etsin

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 16 haftalık
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede

Selam hosgeldinnasilsin?

ıyıyımm dun gece cıktımm hemen uyuya kaldımm yorulmusumm esımde arkamdan okumus yazıları bunlar ne boyle dıyor sabahh kalktıgımızdaaa bendee topluu hamılelık sıtesıı dedımm gulduu bırde bunlar eksıktıı dıyee ınsann esıyle paylasamadıgıı bırseyıı toplu konusup yardımlaısnca bır baska guzell oluyorrr

iyiyim canım biraz mide bulantım vardı bugün azaldı.iştahımda yerine geliyor yavaş yavaş.bebişte iyidir umarım
sen nasılsın peki

olur canim bu haftalarda normal ohh ne güzel iste iyidir canim merak etme
bende hazirlik yapiyorum yolculuk icin iste yarin giremem belki azcik vakit gecireyim dedim

Sevindim iyi olduguna merakli oluyolar böyle benimkide catliyo meraktan ben söylemiyom okuyo snra tabi anlamiyo oda ya tabiki burda ki paylasim nerde var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…