Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

merhaba arkadaşlar;

19 mayıs tatili tam istediğim gibi oldu. adet olmadan atlattım. ama şimdi hç olmuyor. test negatif. offf ya ben hep haplarla mı adet olcam ya.
:2:

Canım kızçemmm hamişlik nasıl gidiyor bakim :)) ne zamandır rastlaşamıyoruz sana sormak istediğim birkaç soru var :)) görünce artık yanıtlarsın

Hatırlarsın ki benimde adet günüm epeyce geçmişti hamileyim sanıyorken kistlerden şüphelenir oldum nitekimde öyle oldu gerçi hoş doktora görünmedim ama yanıldığımı da sanmıyorum...Hani bi yazışmanda bahsetmiştin yumurtalar çatlamayınca kiste dönüşüyormuş benimde öyle oldu...Sormak istediğim soruya gelince ilk etapta doktora ne diyerek göründün ve tedavi sürecin nasıl oldu? testler ilaçlar vs....

Yazımı görüpte yanıtlarsan seviinirim..

Kendine ve bebişe iyibak görüşürüs...mcx..

merhaba arkadaşlar;

19 mayıs tatili tam istediğim gibi oldu. adet olmadan atlattım. ama şimdi hç olmuyor. test negatif. offf ya ben hep haplarla mı adet olcam ya.
:2:

merhaba cnm bir arkadaşım hapsız regli olamıyordu uzun yıllar doğumkontrol hapları içti regli olsun diye bende netten araştırmıştım bu hayıt çayını 3 ay kullandı ve şimdi bir kaç gün gecikmeyle oluyor artık süreklide soruyorum nasıl gidiyor regli durumları diye çok şükür oluyorum dedi denemediysen tavsiye ederim

teşekkür ederim canım. denemedim hayıt çayını. özel bi tarifi kullanım şekli var mı?

ben de bi araştırayım olmazsa...

teşekkür ederim canım. denemedim hayıt çayını. özel bi tarifi kullanım şekli var mı?

ben de bi araştırayım olmazsa...

rica ederim ben suyunu içiyordum oda çok etkili bana daha kolay geldiği için ama tadı biraz acıdır çayıda demleme şeklinde işte beş dk sıcak suda bekletip içiosun sabah akşam aktara sorarsan anlatır zaten

üzülme tatlım,tıp okadar çok ilerlediki neredeyse herşeyin bir çözümü var...Demekki hayırlısı böyleymiş ,,bol bol dua et güzelim..

dün bende biraz araştırdım. inşallah şifa bulurum. saolasın canım.

üzülme tatlım,tıp okadar çok ilerlediki neredeyse herşeyin bir çözümü var...Demekki hayırlısı böyleymiş ,,bol bol dua et güzelim..

evet canım tıp ilerledi ama sabırsız bir insan olduğum için içim içimi yiyor. artık nereye baksam bi hamile, yeni doğmuş çocuk kucağında... darısı isteyen herkesin başına... bakalım bu ay nolcak? hayırlısııı.....

bende geciktim ama korkuyorum test yapmaya çünkü sonu hep hüsran oluyor bazen gecikebiliyorum o yüzden hiç heveslenmiyorum yakın bir arkadaşım eşinden dolayı tüp bebek yapmışlardı olmuyordu benim için dua ederken tekrar hamile kaldı eşi bile hayret etmiş eminmisin hamile olduğuna diye Rabbim ne zaman kısmet edecek bilemiyoruz malesef hem sevindim hemde içim burkuldu elimizden gelen tek şey sabretmek ve dua etmek

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki güzelim bende aynı duyguları yaşıyorum...Napalım bizimde sınavımız bu,,sabretmek ve herşeye rağmen hamd etmek gerek..Rabbim hiçbir kullarına taşıyamayacağı yükü vermezmiş ... hem ben inanıyorum ki zaman gelecek bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız.....Unutma ki her zaman dua et ve yalnız olduğunu düşünme güzelim..

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 17 haftalık
Bahar1212 hamile 16 haftalık
Nissam hamile 15 haftalık
Nalan86 hamile 12 haftalık
Evanur hamile 12 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 10 haftalık
Tuanafunda hamile 9 haftalık
Rojda0819 hamile 8 haftalık
Epsilonsigma hamile 8 haftalık
Beklemede hamile 6 haftalık
Gul1182 2 Mayıs. Beklemede
Sevser 5 Mayıs. Beklemede
Makinist 8 Mayıs. Beklemede
Laleee 9 Mayıs. Beklemede
Kayyum hamile 5haftalık
AdaESILA hamile 5 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Screamaway 15 Mayıs. Beklemede
Hakem 17 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 20 Mayıs. Beklemede
Gyaman 22 Mayıs Beklemede
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Lagrima 2 Haziran. Beklemede
Haskena 2 Haziran. Beklemede
Sewimli54 3 Haziran. Beklemede
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede

Merhaba kizlar ben de bu foruma bi giriyorum bi cikiyorum
Bizde 5. ayimizdayiz hala bekliyoruz ama maalesef bu ay ben yumurtlayamamisim yani buay da daha basindan cöpe gitti .Benim prolaktin problemim var ve 2 aydir ilac kullaniyorum. Doktor ilk prolaktini düsürelim sonra baska tedaviler deneriz diyor. Bu ay aslinda cok umutluydum cünkü prolaktinim kesin düsmüstür die düsünüyordum ama bu ayda yumurtlayamamisim . Bugün kan sonucumu alicam bakalim prolaktinim düsmüsmü gerci zaten cok yüksek degildi ama sonucta hamilelige engellmis.

Sizinle ayni duygulari paylasiyorum beklemek cok zor gercekten.Ve elinde yapacak hicbirseyin olmamasi. Birde üzüldügüm diger nokta esim de kontrol edildi ve onun sonuclari cok iyi sükür Allah ima. Ama gecici kisir olan benim ve bu beni daha da fazla üzüyor kendimi eksikmis gibi hissediyorum. Sanirim zaman gittikce üstüme daha cok agirlik biniyor ve sonunda hic o güzel haberi alamamaktan korkuyorum. Allah hepimize sabir versin ve bu sabrin sonu kocaman bir mutluluk olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…