Tesekkür ederim canim insalah Amin sende kendine iyi bak insallah ben gelmeden bebisin gelir Hayirli geceler:79::79::79:
Tesekkür ederim canim insalah Amin sende kendine iyi bak insallah ben gelmeden bebisin gelir Hayirli geceler:79::79::79:
merhaba arkadaşlar;
19 mayıs tatili tam istediğim gibi oldu. adet olmadan atlattım. ama şimdi hç olmuyor. test negatif. offf ya ben hep haplarla mı adet olcam ya.
:2:
merhaba arkadaşlar;
19 mayıs tatili tam istediğim gibi oldu. adet olmadan atlattım. ama şimdi hç olmuyor. test negatif. offf ya ben hep haplarla mı adet olcam ya.
:2:
Kan testi yaptırdın mı peki ?
merhaba cnm bir arkadaşım hapsız regli olamıyordu uzun yıllar doğumkontrol hapları içti regli olsun diye bende netten araştırmıştım bu hayıt çayını 3 ay kullandı ve şimdi bir kaç gün gecikmeyle oluyor artık süreklide soruyorum nasıl gidiyor regli durumları diye çok şükür oluyorum dedi denemediysen tavsiye ederim
teşekkür ederim canım. denemedim hayıt çayını. özel bi tarifi kullanım şekli var mı?
ben de bi araştırayım olmazsa...
yaptırmadım canım. oturduğum yerde yapılmıyo. haftasonu dr a gitcez. tahlil yatırcaz. negatif çıkcak. farlutal vercek ondan sonra olcak. her ay bu yaniondan sonrada iğneli bir tedavi başlıcak. hayırlısı...
rica ederim ben suyunu içiyordum oda çok etkili bana daha kolay geldiği için ama tadı biraz acıdır çayıda demleme şeklinde işte beş dk sıcak suda bekletip içiosun sabah akşam aktara sorarsan anlatır zaten
üzülme tatlım,tıp okadar çok ilerlediki neredeyse herşeyin bir çözümü var...Demekki hayırlısı böyleymiş ,,bol bol dua et güzelim..
dün bende biraz araştırdım. inşallah şifa bulurum. saolasın canım.
evet canım tıp ilerledi ama sabırsız bir insan olduğum için içim içimi yiyor. artık nereye baksam bi hamile, yeni doğmuş çocuk kucağında... darısı isteyen herkesin başına... bakalım bu ay nolcak? hayırlısııı.....
evet canım tıp ilerledi ama sabırsız bir insan olduğum için içim içimi yiyor. artık nereye baksam bi hamile, yeni doğmuş çocuk kucağında... darısı isteyen herkesin başına... bakalım bu ay nolcak? hayırlısııı.....
inşallah canım çok isterim keşke sayemde birine bir faydam dokunsa hayır duanı alsam bana yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?