Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 20 haftalık
Bahar1212 hamile 19 haftalık(erkek)
Nissam hamile 18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 17 haftalık
Evanur hamile 17 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 16 haftalık
Tuanafunda hamile 16 haftalık
Rojda0819 hamile 15 haftalık
Epsilonsigma hamile 13 haftalık
Beklemede hamile 8 haftalık
Kayyum hamile 8 haftalık
AdaESILA hamile 6 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 6 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede

inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi

Canım daha çok erken ama yerleşme çabuk olmuş olabilir....

Bence hemen yarın bi kan testi yaptır derim....

Hadi hayırlısı İnşaallah....

4 haftalıktı adetime 5 gün kala öğrendim idrarda yaptığım testde ikinci çizgi silik çıkmıştı ve kan testi yaptırdım çıkmıştı ama sonra hafif hafif kahverengi kanamam oldu progestoron kullandım ama genede doktor bebek düşüyor dedi yani yerleşemeden düşüyor dedi vede öyle oldu 5 günden beri kanamam var doktor kendiliğinden düşer dedi eğer tamamen düşmezse kürtaj yapacakmış son ihtimal pazartesi tekrar kontrolüm var...

Son düzenleme:
nasıl yani şuanda düşük yapıyorum ne demek anlamadım ben yaaa?geçmiiş olsun canım.

Sağol canım benimki 4 haftalık olduğu için doktor kendiliğinden düşer dedi vede 5 gündür düşürmeye çalışıyorum...kan pıhtısı şeklinde parça düşüyor ama ne zaman biticek bilmiyorum...

bende hamıle kalmak ıstıyorum ama zamanı var sanırım tedavı uzun surecek gıbı

Çok geçmiş olsun canım....

Hayırlısıyla İnşaallah yine hamile kalırsın....

Bahar cımmm iyi akşamlarrrrrrrrr nasılsınnn?????????

Niçin eskisi gibi burada sohbetler yokkkkkkkkkkk

sağol cnm iyiyim sen nasılsın?
evet ya bende çok üzülüyorum eskisi gibi sohbet kalmadı eskiden yazmaya yetişemezdim bide geceleri hepimiz aynı saatlerde buluşuyoduk artık kimseyle denkte gelemiyorum aslında bi çeki düzen vermemiz lazım topiğimize belli saatlerde eskisi gibi buluşmak lazım

Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?

bu arada yarın kontrolümüz var kızlar renkli dopplere gircez yani bebeğimin iç organlarına bakılaccak...amniyosentezi temiz atlattık dua edin bizim içinde bu da temiz çıkarsa artık yola allahın izniyle sağlıklı devam etmek kalıcak inşallah
kızlar benim bebeğim çok hareketli maşallah o kadar güzelki bu duygu allah herkese nasip etsin bi an önce doğmasını istiyorum
bu arada doktorumu değiştirdim özelden devlete geçtim eski doktorumun hocasına gidiyorum şimdi amniyosentezi ona yaptırmıştım o kadar övdülerki doktoru bende ona geçtim bursada oturanlar varsa adını kesin duymuşlardır dr.ziya çetinin hayırlısı bakalım ....

merhaba cnm bu saydığın belirtiler hamilelik belirtisi ama dediğin gibi psikolojik de olabilir. kendini emin olmadan hamile olduğuna inandırma sonra deilsen çok üzülürsün. en iyisi biraz daha bekle adetin birkaç gün dahe geçsin test yap... ya da o kadar bekleyemm dersen kanda baktır kesin sonuç çıkar.. allah gönlüne göre versin inşallah yakın zamanda hamiş olursun

inşallah güzel haberlerin devamını bekliyoruz...

Selam arkadaslarim nasilsiniz uzun bi tatilden sonra cok sükür sorunsuz bi sekilde araniza geri geldik hepinizi özledim tatil cok iyiydi ama insan geri gelirken üzülüyor iste ne yapalim o kadarida yeter bize artik nasip olursa seneye diyelim
herneyse bebislerimde iyiler cuma günü kontrolüm var burada tabiki Türkiyede gittim doktora cok sükür iyi dedi ve cinsiyet olarakta bi tane kizim göründü kizcem kendini acmis ama kardesi icerde sikismis yavrum o yüzden soru isareti dedi doktor bakalim belki cuma gösterir kendini hayirlisi olsun ama benim icimden 2 tane kizce geciyor artiksaglikli olsunda hic farketmiyor bi sürü alisveris yaptim ikizlerime dogumdan sonraki giysileri hazir artik daha alicaktimda yer yoktu...göbüsüm daha belirgin hale geldi hic kimse eklememis yanliz görmek isterdim bu arada daha yeni yeni oynamaya basladilar ama hangisi bilmiyorum bende sabahlari sanki midem de hissediyorum basini herneyse artik geldik görüsmek üzere hanimlar :79::79::79:

Asifirari hamile 22 haftalık(kiz)(??)
Bahar1212 hamile 19 haftalık(erkek)
Fsane21 hamile 9 aylık
Kayyum hamile 8 haftalık

hastalandım canm listeden çıkartabilirsin beni biliyorum çıkarmama konusunda açıklama yaptın ama ben çıkmak istiyorum moralim iyiden iyicene kötüleşti doktora da gidemedik eşimin yoğunluğu yüzünden artık gideceğimizde sanmıyorumm,,kendime gelene dek hatta hamile olana dek bu siteye de girmicem artık öyle bir karar aldım cnm....

herbirinize tek tek tşk ediyorummm inşşş tez zamanda mevlam daha çok bekletmeden meleklerinize kavuşabilirsiniz...SAğlıcakla ve bebekle kalın..

kızlar şükürler olsun buda bitti ayrıntılı ultrasonda bütün iç organlarına bakıldı herşey çok güzel sağlıklı çok şükür ama elleriyle yüzünü kapatmış uyuyodu doktor çok uğraştı uyandırmak için ama inat etti
resmen gözlerini elleriyle kapatmış öylee kaldı bi resim bile veremedi adamcağız neyse buna şükür sağlığı yerinde olsunda herşeye razıyım

asicim dönmene çok sevindim bak ben sana hep demiştim hatırlıyomusun senin kızın olcak diye içime doğdu hayırlısı olsun cnm tez zamanda diğerininide öğrenirsiniz umarım teyzoşlarıma ve kendine iyi bak cnm

Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 20 haftalık(erkek)
Fsane21 hamile 9 aylık
Kayyum hamile 8 haftalık

benide listeye koyarmısınız ben yeniyim 27 haziran adt tarihim

arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır görüşemedik bat. değişti 10 temmuz aslında umudum yok eşim ameliyat oldu doktor 6 ay,1 yıl birşey beklemeyin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…