Arkadaşlar merhaba bi konu açtım banada cevap verirmisiniz acaba kafam çok karışık
inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi
kaç haftalık bebeğin ve neden düşük olduğu belli mi cnm... benimki boş gebelikti ve doktorum müdahale için gün vermişti bir gün kala düşük yaptım ve adam ne dediyse harfiyen çıkmıştı... bir anda kanaman başlar dedi ve oldu...
nasıl yani şuanda düşük yapıyorum ne demek anlamadım ben yaaa?geçmiiş olsun canım.
Sağol canım benimki 4 haftalık olduğu için doktor kendiliğinden düşer dedi vede 5 gündür düşürmeye çalışıyorum...kan pıhtısı şeklinde parça düşüyor ama ne zaman biticek bilmiyorum...
4 haftalıktı adetime 5 gün kala öğrendim idrarda yaptığım testde ikinci çizgi silik çıkmıştı ve kan testi yaptırdım çıkmıştı ama sonra hafif hafif kahverengi kanamam oldu progestoron kullandım ama genede doktor bebek düşüyor dedi yani yerleşemeden düşüyor dedi vede öyle oldu 5 günden beri kanamam var doktor kendiliğinden düşer dedi eğer tamamen düşmezse kürtaj yapacakmışson ihtimal pazartesi tekrar kontrolüm var...
Bahar cımmm iyi akşamlarrrrrrrrr nasılsınnn?????????
Niçin eskisi gibi burada sohbetler yokkkkkkkkkkk
Merhabalar arkadaşlar.....İnşaallah yeni topiğimiz hepimize hayırlı,uğurlu gelir.İnşaallah hepimiz sağlıklı,sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Bilerek ay ismi vermiyorum......
Her ay hüsrana uğramak o listelerde hep kırmızı kalmak hoş değil.....
O yüzden bizim topiğimizin listesi devamlı....
Yani kimse kırmızı kalmıyor......
Topiğimizde annelerimiz bol moralli ve bol bebişli olsun İnşaallah.....
Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?
bu arada yarın kontrolümüz var kızlar renkli dopplere gircez yani bebeğimin iç organlarına bakılaccak...amniyosentezi temiz atlattık dua edin bizim içinde bu da temiz çıkarsa artık yola allahın izniyle sağlıklı devam etmek kalıcak inşallah
kızlar benim bebeğim çok hareketli maşallah o kadar güzelki bu duygu allah herkese nasip etsin bi an önce doğmasını istiyorum
bu arada doktorumu değiştirdim özelden devlete geçtim eski doktorumun hocasına gidiyorum şimdi amniyosentezi ona yaptırmıştım o kadar övdülerki doktoru bende ona geçtim bursada oturanlar varsa adını kesin duymuşlardır dr.ziya çetinin hayırlısı bakalım ....
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile20 haftalık
Bahar1212 hamile19 haftalık(erkek)
Nissam hamile18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile17 haftalık
Evanur hamile17 haftalık
Fsane21 hamile9 aylık
Tugbanur2008 hamile16 haftalık
Tuanafunda hamile16 haftalık
Rojda0819 hamile15 haftalık
Epsilonsigma hamile13 haftalık
Beklemede hamile8 haftalık
Kayyum hamile8 haftalık
AdaESILA hamile6 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile6 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile22 haftalık(kiz)(??)
Bahar1212 hamile19 haftalık(erkek)
Nissam hamile18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile17 haftalık
Evanur hamile17 haftalık
Fsane21 hamile9 aylık
Tugbanur2008 hamile16 haftalık
Tuanafunda hamile16 haftalık
Rojda0819 hamile15 haftalık
Epsilonsigma hamile13 haftalık
Beklemede hamile8 haftalık
Kayyum hamile8 haftalık
AdaESILA hamile6 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile6 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?