kızlar şükürler olsun buda bittiayrıntılı ultrasonda bütün iç organlarına bakıldı herşey çok güzel sağlıklı çok şükür ama elleriyle yüzünü kapatmış uyuyodu doktor çok uğraştı uyandırmak için ama inat etti
resmen gözlerini elleriyle kapatmış öylee kaldı bi resim bile veremedi adamcağız neyse buna şükür sağlığı yerinde olsunda herşeye razıyım
asicim dönmene çok sevindim bak ben sana hep demiştim hatırlıyomusun senin kızın olcak diye içime doğdu hayırlısı olsun cnm tez zamanda diğerininide öğrenirsiniz umarım teyzoşlarıma ve kendine iyi bak cnm
Mrb Arkadaşlar ben 25 yaşındayım, en son adet tarihim 27 mayıs,3 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran( psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hamileliğin belirtilerini yaşıyorum gibi. aşırı derecede uykuya yönelimim var, sabahları midem bulanıyor ama kusmam yok, 5-6 günden beri kasıklarımda hareket hissseyiyroum.... normalde reglim en geç 3 gün öncesinden olurdu,geçen ay 10 gün önce oldum, şimdi ise 7 günüm var... hamile olan arkadaşlar bilgi vereibilirmi acaba hamileyken adet olacakmış gibi belirtiler yaşadılar mı????? hamile olabilirmiyim lütfenn bilgi verirmisinizz?
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır görüşemedik bat. değişti 10 temmuz aslında umudum yok eşim ameliyat oldu doktor 6 ay,1 yıl birşey beklemeyin dedi.
Selam arkadaslarim nasilsiniz uzun bi tatilden sonra cok sükür sorunsuz bi sekilde araniza geri geldik hepinizi özledim tatil cok iyiydi ama insan geri gelirken üzülüyor iste ne yapalim o kadarida yeter bize artik nasip olursa seneye diyelim
herneyse bebislerimdeiyiler cuma günü kontrolüm var burada tabiki Türkiyede gittim doktora cok sükür iyi dedi ve cinsiyet olarakta bi tane kizim göründü kizcem kendini acmis ama kardesi icerde sikismis yavrum o yüzden soru isareti dedi doktor bakalim belki cuma gösterir kendini hayirlisi olsun ama benim icimden 2 tane kizce geciyor artik saglikli olsunda hic farketmiyor bi sürü alisveris yaptim ikizlerime dogumdan sonraki giysileri hazir artik daha alicaktimda yer yoktu...göbüsüm daha belirgin hale geldi hic kimse eklememis yanliz görmek isterdim bu arada daha yeni yeni oynamaya basladilar ama hangisi bilmiyorum bende sabahlari sanki midem de hissediyorum basini herneyse artik geldik görüsmek üzere hanimlar :79::79::79:
Bebişimmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn??????????özledim seniiiiiiiiii
hastalandım canm listeden çıkartabilirsin beni biliyorum çıkarmama konusunda açıklama yaptın ama ben çıkmak istiyorum moralim iyiden iyicene kötüleşti doktora da gidemedik eşimin yoğunluğu yüzündenartık gideceğimizde sanmıyorumm,,kendime gelene dek hatta hamile olana dek bu siteye de girmicem artık öyle bir karar aldım cnm....
herbirinize tek tek tşk ediyorummm inşşş tez zamanda mevlam daha çok bekletmeden meleklerinize kavuşabilirsiniz...SAğlıcakla ve bebekle kalın..
iyiyim canım,sen nasılsın?
Ben de özledim yaa.....
şükür okullar tatil oldu da girebildim gündüz normal bi vakitte.....:81:
evet yaaaaaaaaaaaaa!!şaşırdım seni görünce cnmmm.
Nasılsın bakalım,hamilelik nasıl gidiyor?
Selam kayyumcum nasilsin?ne var ne yok hersey yolundami?evet yaaaaaaaaaaaaa!!şaşırdım seni görünce cnmmm.
Selam Aysucum nasilsin ??görüsemiyoruz artik liste dolu ama ugrayan pek yok nedense
topla su kizlarida bi sohbet edelim özledim valla herkesi neyse kendine iyi bak:80::80:
İyiyim canım,ben de özledim sohbeti bundan sonra yaparız heralde artık,ama kızlara da bağlı....
Ben uğramayınca sen topluyodun sen de olmayınca millet dağılmış gitmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?