inşallah canım. ben bu aydan sonra ara verecektim. çünkü çok bunalmıştım artık. çok şükür ki oldu.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
Amin cnm çok tşk ederim. Senin de inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
herkese günaydııııııııın....
hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.....
inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi
Bence çok erken yapmışsın adet günün bence mutlaka geçmesi lazım iki üç gün. İnşallah hamilesindir ama hayal kırıklığına uğramanı istemem...
inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi
değilsem de üzülmem ama merakıma da engel olamıyorum cnm. benim bir çocuğum var bu ikinci olacak kısmetse.... darısı olmayanların başına inşallah .. allah tez zamanda sizlere versin
bana bi akıl varn kızlar başka belirtm yok sizce bu belirtimi 2 gün önce test yaptım erken ama dayanamadm yaptım negatifti
Evet cnm sevinebilirsin benceama şuan bebeğin yerleşmeye çalışıyor olmalı kendini fazla yorma 1 hafta kadar dinlen en azından bebek tutunabilsin ama sen istersen genede bi kan testi ver.ikinci çizgi silikse hamilesin ama çok erken bir gebelik bende yapmıştım adetime 5 gün kala 2.çizgi silik çıkmıştı kan testindede çıkmıştı ama kendimi yordum galiba bebeğim düştü yani şuanda düşük yapıyorum sen dikkatli ol ben sana bunları yazıyorum çünkü 10 gündür uğraşıyorum ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin...
Evet cnm sevinebilirsin benceama şuan bebeğin yerleşmeye çalışıyor olmalı kendini fazla yorma 1 hafta kadar dinlen en azından bebek tutunabilsin ama sen istersen genede bi kan testi ver.ikinci çizgi silikse hamilesin ama çok erken bir gebelik bende yapmıştım adetime 5 gün kala 2.çizgi silik çıkmıştı kan testindede çıkmıştı ama kendimi yordum galiba bebeğim düştü yani şuanda düşük yapıyorum sen dikkatli ol ben sana bunları yazıyorum çünkü 10 gündür uğraşıyorum ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin...
bana bi akıl varn kızlar başka belirtm yok sizce bu belirtimi 2 gün önce test yaptım erken ama dayanamadm yaptım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?