Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 20 haftalık
Bahar1212 hamile 19 haftalık(erkek)
Nissam hamile 18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 17 haftalık
Evanur hamile 17 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 16 haftalık
Tuanafunda hamile 16 haftalık
Rojda0819 hamile 15 haftalık
Epsilonsigma hamile 13 haftalık
Beklemede hamile 8 haftalık
Kayyum hamile 8 haftalık
AdaESILA hamile 6 haftalık
Ozgur80 12 Mayıs. Beklemede
Sislicamm 19 Mayıs. Beklemede
Arwen83 Hamile 6 haftalık
Bianka 29 Mayıs Beklemede
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Utkueslem 17 Haziran. Beklemede
Saribuyu 25 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Gul1182 30 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede

inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi

Bence çok erken yapmışsın adet günün bence mutlaka geçmesi lazım iki üç gün. İnşallah hamilesindir ama hayal kırıklığına uğramanı istemem...

Bence çok erken yapmışsın adet günün bence mutlaka geçmesi lazım iki üç gün. İnşallah hamilesindir ama hayal kırıklığına uğramanı istemem...

değilsem de üzülmem ama merakıma da engel olamıyorum cnm. benim bir çocuğum var bu ikinci olacak kısmetse.... darısı olmayanların başına inşallah .. allah tez zamanda sizlere versin

inşallaahhhhh ... çok sabırsızım bekleyemedim az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı :18: adetime daha var 7 gün ..... sizce ne anlama geliyo sevineyim mi

hadi hayırlısı canım inşallah.... biraz erken ama bazı bayanların testleri adet öncesi erken sonuç verebiliyo diye hatırlıyorum.

değilsem de üzülmem ama merakıma da engel olamıyorum cnm. benim bir çocuğum var bu ikinci olacak kısmetse.... darısı olmayanların başına inşallah .. allah tez zamanda sizlere versin

Amin cnm tşkler. Çok yakın bir arkadaşım eşide sorunluydu tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Daha iki yaşında bebeği kendi kendine hamile kaldı. Sen en azından bir çocuk doğurmuşsun merak etme Rabbim yine verir çok düşünme takma kafaya vardır zamanı. En azından o duyguyu yaşamışsın ne mutlu sana..!

Evet cnm sevinebilirsin bence ama şuan bebeğin yerleşmeye çalışıyor olmalı kendini fazla yorma 1 hafta kadar dinlen en azından bebek tutunabilsin ama sen istersen genede bi kan testi ver.ikinci çizgi silikse hamilesin ama çok erken bir gebelik bende yapmıştım adetime 5 gün kala 2.çizgi silik çıkmıştı kan testindede çıkmıştı ama kendimi yordum galiba bebeğim düştü yani şuanda düşük yapıyorum sen dikkatli ol ben sana bunları yazıyorum çünkü 10 gündür uğraşıyorum ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin...

slm kızlar ya sol tarafımda bişey sıkıştırıyomş gibi agrı vardı dünden beri bugün sola geçti sizce belirtimi bata 7 gün var

bana bi akıl varn kızlar başka belirtm yok sizce bu belirtimi 2 gün önce test yaptım erken ama dayanamadm yaptım negatifti

valla cnm heveslendirmek istemem ama benimde en büyük belirtim sol kasığımda batma idi resmen orda bişey olduğunu anlıyordum umarım bu mutluluğu yaşarsın allah nasip eder inşallah

nasıl yani şuanda düşük yapıyorum ne demek anlamadım ben yaaa?geçmiiş olsun canım.

geçmiş olsun cnm yaaa çok üzüldüm. ama kendini suçlama yorgunluk vs. gibi şeylerden düşük olsaydı ben oğlumu düşürürdüm ben ona hamileyken ağaca da tırmandım köye gidip eşşeğe de bindim üzme kendini hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... ben de düşük yaptım üç ay önce şu anda neler yaşadığını tahmin edebiliyorum...

kaç haftalık bebeğin ve neden düşük olduğu belli mi cnm... benimki boş gebelikti ve doktorum müdahale için gün vermişti bir gün kala düşük yaptım ve adam ne dediyse harfiyen çıkmıştı... bir anda kanaman başlar dedi ve oldu...

bana bi akıl varn kızlar başka belirtm yok sizce bu belirtimi 2 gün önce test yaptım erken ama dayanamadm yaptım negatifti

biraz daha sabret bekle dicem ama sen de benim gibisin galiba biraz sabırsız... en azından bende stres yok sen de sakin ol ve istersen kan testi yaptır kesin sonuç belli olur cnm... inşallah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…