Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 20 haftalık(erkek)
Nissam hamile 18 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 17 haftalık
Evanur hamile 17 haftalık
Fsane21 hamile 9 aylık
Tugbanur2008 hamile 16 haftalık
Tuanafunda hamile 16 haftalık
Rojda0819 hamile 15 haftalık
Epsilonsigma hamile 13 haftalık
Beklemede hamile 8 haftalık
Kayyum hamile 8 haftalık
AdaESILA hamile 6 haftalık
Arwen83 Hamile 7 haftalık
Haskena Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
Makinist 6 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede

Kız o zaman ben folik asite başlayalı 18 ay oldu....

Zaten o yüzden çok kilo aldım ben....

İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda bana da nasip eder de ben de bulantı yaşamam...

ace plus verdi canım onu kullanıyor....sen neler kullandırdın?

Ayy kız ama o sohbetlerle de stresimizi atıyorduk heralde....

Yoksa o tempoya nasıl dayanmışız bilemiyorum yani....

cnmm ya şimdi kontrol a gidin inan bebişim en iyi doktorlara gittik ama hepsi tüp bebek dedi . Devletin sigorta dr uu onlar hep para tuzağııı 1 yılll deneyinn bu ilaçları ve (benim için diyoo hazırladığım kürlerii))bakın hiç beklemediğiniz zaman bebek haberi alabirsiniz dedi.

Ayy İnşaallah canım ya....

Neler kullandın ve eşine neler kullandırdın sen?

kız o zaman ben folik asite başlayalı 18 ay oldu....

Zaten o yüzden çok kilo aldım ben....

Inşaallah allah'ım en kısa zamanda bana da nasip eder de ben de bulantı yaşamam...

aminn cnmmm..

Ama bitanecim inan folik asit kilo yapmıyoo yaaaa!!!o bizim stresten yediklerimizden kuzummm .

Sen kullanmaya devam et cnmm bak doktor izin versin size tamam desin hiç beklemediğin zaman olacak benim gibii inan

ayy inşaallah canım ya....

Neler kullandın ve eşine neler kullandırdın sen?

cnmmm cımm

sabah asla kahvaltısız çıkartmadım evden mutlaka zeytin peynir domates yumurta çok önemli her sabah 1 tane e vitamini var saf yağın içine koyduğum 2 tane incir. Keçi boynuzu 1 bardak
işe giderken mutlaka azar azar badem fındık ve mutlaka 1 muz 2 tane havuç
akşam mutlaka etle ilgili yemek salata keçi boynuzu kürüü ve meyveler

sabah akşam evicap bu vitamin . Sabah akşamm ???? Mutlaka ismine bakayım şimdi unuttum ilacııı.mutlaka sorrr bana

3 öğün bu ilacı çok övdülerrrr çok ama çok internetten aldımm cym-plus içirdimm. 3 ay olmadan bebiş geldi eşim gergindi ama sende hazırlıklı ol.incitme hiç onuu .

Ben de keçiboynuzu kürü yaptım....

Şimdilerde de keçi boynuzu pekmezi yedirmeye çalışıyorum ama 1 tatlı kaşığını zor yediriyorum yaa...

Ama bence asıl etkili olan bu destek vitamin ilaçları...

Cym-plus eczanelerde var mı?

keçi boynuzzunu küçümseme yalnız pekmez ısıya çok çok girdiği için dr lar çok fazla önermiyor. Ben 7 8 tame güzel kçei boynuzunu
6 7 dakika kaynattığım suya atıp 5 6 dakika bekledikten sonra altını kapatıyorum 20 dakika sonra suyunu büyük bardağa koyuyordum ılıyınca dolaba koyuyordum eşim ancak soğukken içiyordu tadı güzel değil kuzumm.

Cym -plus ı internetten alıyorsun eczanede yokk. Ama kuzum eşinle tatlı konuş bizi anlat bizdede biliyosun senin problem vardıı.

Dr lar çağın hastalığı diyorlar sterstenmiş inanılmazsa da öyleymiş araştırmalara göre 5 yıl sonra her 10 erkekten 5 i bunu yaşayacakmışşş.erkeklerde sperm azlığı başlamış

Anladım canım....Siparişi nerden verdin internetten?

Evet canım baş olay stres....

anladım canım....siparişi nerden verdin internetten?

Evet canım baş olay stres....

evet cnmm hatta bak hemen cym-plus yaz gerçek kullanan insanların duygularını da okuu. Bu arada sana dr umuzun verdiği ilaçlarıda yazarım onlar reçete ile alınıyor. Ve ucuz bu pahalı ama ben bu 4 ilaca ve keçi boynuzunu asla unutmam sperm sayısı çok düşüktü 3 testtede eşimde .cnm dedim yaa 3. Ayda şükür güzel haber gelir sizede yarabbim ama eşin bu yolda dürüst olmalı bu ilaçları mutlaka içmeli kürleri uygulamalı. Benim eşim allah razı olsun 1 kez birşey demedi. O iğrenç şlaçları ve kürlerii inaç inanç inanç ve uygulama başka birşey demiyorum güzelime dua ediyorumm. Bak sende bana dua edersinn.

Amin canım işallah... Bende 1 hafta önce düşük yaptım bende nazara inanırım eğer tekrar hamile kalırsam bende aynı senin gibi düşünüyorum kimseye belli etmiycem kalp atışını görene kadar Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde doğurmanı nasip etsin...

Gecmis olsun canim yorma kendini cok dinlenmene bak
bizde iyiyiz cok sükür yemek yedik bebislerimlen iste oynuyolar artik teyzesi
daha erken ya ben bile bakmadim hic yasayip görsem daha iyi

Tamam canım sen doktorunuzun verdiği ilaçları da yaz....

Dediğin cym-plus'a da bi bakayım....

İnşaallah canım yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…