hem bebek isteriz hem korkarız yaa...ama inanın bana doğumdan sonra korkacak bişey olmadığını göreceksiniz. ben bir gece önce korkudan uyuyamadım hatta epidural yapıldı gerginlikten tam uyuşmadım ve acı hissettim beni uyutmak zorunda kaldılar... hiç gerek olmadığını herşey bitince anladım... sakın bunları düşünmeyin güzel güzel doğurun bebişlerinizi kucağınıza alınca hepsi geride kalmış olacak ... bu arada aysucum listede hamiş yapmışın beni teşekkür ederim ... inşallah doktorumdan da güzel şeyler duyarım bu sefer listede kalmaya devam ederim...
hem bebek isteriz hem korkarız yaa...Ama inanın bana doğumdan sonra korkacak bişey olmadığını göreceksiniz. Ben bir gece önce korkudan uyuyamadım hatta epidural yapıldı gerginlikten tam uyuşmadım ve acı hissettim beni uyutmak zorunda kaldılar... Hiç gerek olmadığını herşey bitince anladım... Sakın bunları düşünmeyin güzel güzel doğurun bebişlerinizi Kucağınıza alınca hepsi geride kalmış olacak ... Bu arada aysucum listede hamiş yapmışın beni teşekkür ederim ... Inşallah doktorumdan da güzel şeyler duyarım bu sefer listede kalmaya devam ederim...
cnmm ya google da cym-plus yaz çkıyoo şimdi bir daha baktım bennnnnnnnn
teşekkür ederim inş hamileyimdir çok istiyorum bu ay ilk denememiz bakalım kısmet Allah herkese nasip etsin bu duyguyu 2buçuk yıllık evliyim artık istiyorum ama gerçekten hiç böle olmamıştım akıntım çok fazla karnımın altında acayip birşişlik inşşşşşHoşgeldin canım aramıza.... :79: :80:,
Ben değilim canım....
Ben de isteyenlerdenim senin gibi....
Listemizden görebilirsin hamilelerimizi....
Canım bence belirtiler için erken ama kişiden kişiye de değişebiliyor canım....
hem bebek isteriz hem korkarız yaa...ama inanın bana doğumdan sonra korkacak bişey olmadığını göreceksiniz. ben bir gece önce korkudan uyuyamadım hatta epidural yapıldı gerginlikten tam uyuşmadım ve acı hissettim beni uyutmak zorunda kaldılar... hiç gerek olmadığını herşey bitince anladım... sakın bunları düşünmeyin güzel güzel doğurun bebişlerinizi kucağınıza alınca hepsi geride kalmış olacak ... bu arada aysucum listede hamiş yapmışın beni teşekkür ederim ... inşallah doktorumdan da güzel şeyler duyarım bu sefer listede kalmaya devam ederim...
teşekkür ederim inş hamileyimdir çok istiyorum bu ay ilk denememiz bakalım kısmet Allah herkese nasip etsin bu duyguyu 2buçuk yıllık evliyim artık istiyorum ama gerçekten hiç böle olmamıştım akıntım çok fazla karnımın altında acayip birşişlik inşşşşş
seninki normal epidural doğummu sezeryanmıı anlatırmısın bana biraz cnmmm sınn
sezeryan yaptım ben ... En çok belden yapılan iğneden korkuyodum ama hiç öyle deilmiş korkacak bişi yokmuş yani... Doğumdan sonra da çok rahat geçti günlerim hiç yatmadım . Epiduralin etkisi geçer geçmez hastane koridorlarında geziyodum, yatanlarla dalga geçiyodum kalkın dolaşalım diye... Aradan 7 yıl geçti eh biraz daha yaşlandım bakalım aynı rahatlığı yaşayacak mıyım merak ediyom ... şu an 34 yaşındayım
Ben geldim kızlar....:79::80:
Bende geldim Aysucum
nasilsin bugün bak yine takip ettim seni
Hoşgeldin canım....:79::80:
Dur ayağımı sürüyeyim yine....
İyilik canım senden naber?
Hosbulduk dün esim bi rahat vermedi görüselim
bugünde disari cikti kendileri benim halim yok biseyler atistiriyorum öyle tatli yemeyen ben tatli yiyorum habire bugün dikkatimi cekti
dus alirken dizimin arkasina gelen yerlerde damarlar cok belirgin olmuslar sismis gibi diyebilirim cok degil ama yinede ürktüm azicik
Afiyet olsun canım....
Canım kilo alınca olurdu ama sen kilo da almamışın niye olmuş ki....
Hic bir fikrim yok canim maalesef onuda birak bacaklarimda selilüt gördüm cok yaglida yemem ama sanirim vucüt elden gitti benim:84:
Canım hormonlarla ilgilidir o zaman.....
Canın tatlı da çekmeye başlamış diğer bebek erkek mi ki yoksa....
Tek yumurta ya da çift yumurta ikizi mi söyledi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?