evde dinleniyorum cnmm sennnnnnnnnnnnnnn??????????
ben de canım....
Yeni kahvaltı yaptım işte....
Ben geldim kızlar....:79::80:
selam bebişim çok heyecanlıyım rahim filmi çektirdim bu ay bakalım bekliyorum hala regli olmadım geçen ay 35. günde oldum regli 30 ile 35 günde oluyorum 33.günüm bugün inşallah bu kez olur film çekilen ay şansım yüksekmiş o yüzden biraz ümitliyim
Ayy hadi İnşaallah canım ya...
Kanallarını açtığı için mi canım?
ordaki kadın dedi beni hazırlarken azda olsa yapışıklık varsa tıkanıklık falan açıyomuş olmasa bile oraya ilaç sıkıldıı için kanallar normalinden daha açık durumda olurmuş ilk üç ay şansın çok yüksek dedi burdada bakıorum öyle ama işte regli olcakmışım gibi karnım kasılıyo biliyosun ki hamile kalıncada benzer şeyler oluyor of ne zor şu beklemek
Selam herkese biz geldik
Hoşgeldiniz....:79::80::79:
Ne var ne yok nasılsınız?
İyi canım o zaman hadi İnşaallah....
Evet ya belirtiler aynı olduğundan insan napacağını bilemiyor....
Ben de hele her ay bütün belirtiler oluyor....
Eşim iyileşm sürecinde biliyosun....
Ama ben bu süreçte bile bu belirtileri yaşadım...
O yüzden ben hiç bilemiyorum yani hamile olunca hangi belirtiler yaşayacağımı.....
valla canım herkesin belirtileri farklı o yüzden anlayamaz insan ancak çok belirgin şeyler olcak ki o zaman tamam en güzeli gününü geçirip kan testi yaptırmak hep boşa ümitler oluyor çünkü bir arkadaşım ayda nerdeyse üç dört kez test yapıyor daha günü gelmeden bile allahtan ben öyle değilim bekliorum nasılsa beklemekten zarar gelmez öbür türlü sinirleri yıpranıyor insanın
tez zamanda hamile kalırsın inşallah cnm Allah yardımcın olsun...
Iyiyiz canim cok sükür yemek yapiyodumda bakiyim dedim
Sen nasilsin??esimde kac gündür ev ariyor yok istedigimiz gibi off
valla canım herkesin belirtileri farklı o yüzden anlayamaz insan ancak çok belirgin şeyler olcak ki o zaman tamam en güzeli gününü geçirip kan testi yaptırmak hep boşa ümitler oluyor çünkü bir arkadaşım ayda nerdeyse üç dört kez test yapıyor daha günü gelmeden bile allahtan ben öyle değilim bekliorum nasılsa beklemekten zarar gelmez öbür türlü sinirleri yıpranıyor insanın
İyilik canım nolsun....
Evi neden değiştiriyorsunuz canım?
Selam gyaman nasilsin ne zamandir rastlasamadik senle ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?