Evimiz kücük canim bebisler gelmeden degistirmemiz gerek yoksa sikisiriz 60metrekare suanki ev aslinda TRye gelmeden olcakti ama denk gelmedi iste
simdi bakiyoruz hem balkonlu istiyor esim hemde bahceli oluyor burda bide 4.cü kat olmayacak burasi öyle asansörde yok zor oluyor iste
benim de yarin dis doktoruna gitmem gerek dolgu yapilacak dedi doktor nasil olur bilmiyorum ne zaman iyilesir cok acirmi bilgin vrmi bu konuda??
selam cnm valla ne olsun işte bu ay film çektirdim temiz çıktı ve ordaki kadın şansın yüksek üç ay dedi o yüzden heyecan yaptım :) hormon testlerimide yaptırıcam bu ay regli olursam bakalım sonra tekrar doktor yolu gözükücek ev yaptırıyoruz eşim eve geçince başla doktora dedi oda zaten bir kaç ayı bulur sen iyimisin yazmasamda okuyorum yazdıklarınızı moral oluyor bana hamişleri duyunca
Ayy evet canım ya acil değiştirmeniz lazım o zaman....
Sen de son aylarında asansörsüz zor çıkarsın zaten 4. kata...
Canım dolgu çok acımıyor....
kızlar merhaba bugün progesteron testi yaptırdım ve sonuç 19.6 çıktı.prolaktin ise 66.22 çıktı bilen varmı ne demek.doktorlar hiç açıklama yapmıyor.dostineks diye bir ilaç verdi..
kızlar merhaba bugün progesteron testi yaptırdım ve sonuç 19.6 çıktı.prolaktin ise 66.22 çıktı bilen varmı ne demek.doktorlar hiç açıklama yapmıyor.dostineks diye bir ilaç verdi..
Insallah buluruz canim ya esim hergün bakiyor ama hayirlisi artik
korkuyodum bende dolgudan bakalim kac tanesi dolgu olacak 6 tane cürügüm varmis meger ilk defa bu sene cektim agrisini
yine de teşekkür ederim kızlar çok üzgünüm şu an ben aslında başka topikteyim ama arkadaşlar yok kime soracağımı bilemedim ve test yaptırdı doktor adetime 1 hafta var gebelikte yok.sonuçlarda yüksek dedi anlamıyorum da.
Bulursunuz İnşaallah hemen canım gönlünüze göre bi ev....
Bir an önce hallet canım çürüklerini,zaten hamilelikte de bebekler kalsiyumu aldıkları için çürükler artabiliyormş canım....
Canım bence içini ferah tut,doktorun ilaç da vermiş içersin düzelir canım....
Sen ne zamandır bebek istiyorsun canım?
Sagol canim insallah.Duymustum hamileyken olabiliyomus böyle dis problemi yarin bi olsun bakalim sol tarafla yiyorum yemegimi ya acaip sizliyo bisey deyince bile
hic agzimda bos durmuyorki yine aciktim ben bide sanki disime inat bu ara hep tatli istiyor canim
yine de teşekkür ederim kızlar çok üzgünüm şu an ben aslında başka topikteyim ama arkadaşlar yok kime soracağımı bilemedim ve test yaptırdı doktor adetime 1 hafta var gebelikte yok.sonuçlarda yüksek dedi anlamıyorum da.
canım 2 yıllık evliyim 9 ay doğum kontrol hapı kullandm 1senedir çok istiyorum ama olmadı çok üzülüyorum özellikle bu ay çok umutluydum bugün doktor sonuçlar yüksek çıkmış gebelik olabilir deyince çok heyecanlandım ama sonuç olumsuz olunca dünya başıma yıkıldı her ay olduğu gibi.çok kafaya takıyorum olmuyor.
Ayy bilirim çok kötü olur sızısı....
Ayy hele o tatlılar iyice sızlatır...
İnan dolgu acısı bu sızılardan daha az hemen yaptır çekinme canım....
sizi gördümmmmmmm BEBEİŞİMMMMM ASİ CİMM GELDİMM NASILSINIZZZZZZZZZ??????????????
sizi gördümmmmmmm BEBEİŞİMMMMM ASİ CİMM GELDİMM NASILSINIZZZZZZZZZ??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?