Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Evet canim ya biz erken yapip geldik bebisler icin ya sen gidicenmi bi yerlere plan yaptinizmi canim??
ramazan zor gececek bu yil anlasilan ALLAH yardimcimiz olsun

Biz de bi ara gideriz taile bakalım....

Evet ya ramazan baya zor geçecek bu sene ve önümüzdeki 3 sene....

İyice yaza geliyor artık.....

Tamam çok güzel bi mönü düşünmüşsün işte canım....

Tavukları fırına atarsan o zaman patatesleri kızart canım....

Çocuklar patates kızartmasını çok severler....

Yarina kadar degistirmessem güzel canim evet cocuklari düsünmek gerek
ya bakiyorumda bi bebek doguran insanlar bile erken dogum yapiyor artik cok korkuyorum herkes 30,35,37 olunca doguruyo bide bi bebek
nasil olur bende öyle olursa gelismezler diye cok korkuyorum ben

Biz de bi ara gideriz taile bakalım....

Evet ya ramazan baya zor geçecek bu sene ve önümüzdeki 3 sene....

İyice yaza geliyor artık.....

Git tabi nasil cikacak yorgunlugun acisi ramazana denk getirme ama beni susuzluk zorlar yemek degilde böyle basim dönüyor baylcak gibi oluyorum

Kız içini ferah tut sen,bak Gülben Ergen'inki ler de 7 aylık geldiler ama Maaşallah iyiler....

İnşaallah canım İnşaallah zamanında gelirler....

İçini ferah tut sen şimdiden dertlenme.....

Insallah canim zaten TRde kiler canimi siktilar ordayken neymis hic kilo almamisim karnim tek bebek kadar varmis söyleyen görümcem kac yas büyük benden bide
haksizda sayilmaz aslinda 76yla hamile kalmisim ben anne kartina baktim suan 78Daha orda kilo verdim onlarin yüzünden ama doktor hersey iiyi diyor aralarinda pek fark yokmus gram olarak esimde bana kiziyor yemek yemiyosun kilo veriyosun diye

Aman sen boşver takma kafana....

Bak ünlüler 6-8 kiloyla hamileliği tamamlıyorlar...

Bebekler sağlıklı gelişimleri yerindeyse kilo önemli değil....

Zaten normali 5 aydan sonra kilo almak....

Ama bizde hemen 4 aylık olunca kocaman bi göbekle hamilelik bekleniyor....

Son düzenleme:

Haklisin valla illa kapidan sigmayacan bunlarin yaninda kilo alsan cok almisin derler akil sir ermiyor bunlarin isine arkadasim
ne yapsan yaranamassin iste en iyisi bos vermek

Haklisin valla illa kapidan sigmayacan bunlarin yaninda kilo alsan cok almisin derler akil sir ermiyor bunlarin isine arkadasim
ne yapsan yaranamassin iste en iyisi bos vermek

Aman işte insanoğlu....

Dediğin gibi her zaman bi bahane var....

Dün gece burda 2 saat falan en başları okudum....

Senin ,baharın belirtilerinizi,ilk hamilelik haberlerinizi verişlerinizi....

Ne güzel ya bi yandan da bu topik günlük gibi biliyomusun o aklıma geldi....

Her duygular var burda....

Son düzenleme:
Asicigim sana en büyük tavsiyem bol su tüket ben kizima hamileligimin 6.ayinda doktor suyun azalmis erken dogum olabilir dedi ve bol su tüketmemi tavsiye etti hergün 3 litre su ictim ve kizim tam zamaninda geldi ....Suyun cok faydasi var inan....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 22 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 21 haftalık(erkek)
Nissam hamile 20 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 19 haftalık
Evanur hamile 19 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 18 haftalık
Tuanafunda hamile 18 haftalık
Rojda0819 hamile 17 haftalık
Epsilonsigma hamile 15 haftalık
Beklemede hamile 10 haftalık
Kayyum hamile 10 haftalık
AdaESILA hamile 8 haftalık
Arwen83 Hamile 8 haftalık
Saribeybi Hamile 4 haftalık
Mavusbebek 3 Haziran. Beklemede
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 4 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Gyaman 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Sevser 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede

Aman nerden aklina geldi canim sanirim 200.cü sayfada felandi onlar bi defa okudum bende agladim inanki ne cokmus o zaman arkadaslar
gercekten cok sey paylastik burda aci tatli

merhabalar.....asifirarı listede gördüm şimdi sarıbeybi hamile mi?yoksa başkası mı o....4 haftalık yazıyo...bize bi şey söylemedi..

Hosgeldin canim yoktun ne zamandir görüsemedik tavsiyen icin tesekkürler canim en iyi yaptigim sey o zaten normaldede cok severim cok icerim suyu suanda öyle bende hemen hemen 3 litreye yakin icerim suyu

ee nasilsin iyisin insallhh

merhabalar.....asifirarı listede gördüm şimdi sarıbeybi hamile mi?yoksa başkası mı o....4 haftalık yazıyo...bize bi şey söylemedi..

Selam apekim hosgeldin yok canim saribüyü dür o beybi degil öyle olsa yazardi bize tatlie gidiyormus insallah oralardan bebisle döner

sen nasilsin nerden yaziyon ulastinmi evine bakalim ??

Hosgeldin canim yoktun ne zamandir görüsemedik tavsiyen icin tesekkürler canim en iyi yaptigim sey o zaten normaldede cok severim cok icerim suyu suanda öyle bende hemen hemen 3 litreye yakin icerim suyu

ee nasilsin iyisin insallhh

Evet canim fazla giremiyorum ama her zaman dualarimdasiniz ben 06 Haziranda 4 haftalik hamile oldugumu ögrendim ama 27 Haziranda bebegimin gelisimi durdug icin kürtaj olmak zorunda kaldim ruhen vede bedenen kendimi toplamaya calisiyorum :::::::::::::

Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:

Canım teste hamile çıktı...

Ama geçen gün doktor kaliteli bi yumurtlama olmamış,adet olmanı bekle ya da adet söktürücü içersin demiş...

Anlamadım ben de sonlandıracak heralde gebeliği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…