Evet canım soğan kürü kistleri patlatıyormuş....
Çok geçmiş olsun canım....
Zannetmiyorumm canim sanirim o baskasi olsa benimde haberim olurdu oo dügünlerden geri kalmiyosun vallah hem giderim hem oynarim der gibi
cok sükür iyiyiz halen ev ariyoruz var ama ya cok yüksek ya cok dar öye iste
canım listeyi hazırlayan bebişim tahlilde hamile çıktı yazdı okumdın mı?şaşırdım inş..doğrudur..
Cok gecmis olsun canim ALLAH bi daha yasatmasin insallah tabi birazcik dinlen zor günler gecirmissin tekrar gecmis olsun
Apek bunu az önce yazmis beybi sanirim senin gördüsün baskasi canim
ama şuan bırakmak zorunda kaldım çünkü kistimin açılmasına sebep oldu aslında bu iyiye işaretmiş ama bende hiç akıntı olmuyor dolayısıyla iltihap toplamış atamıyorum yani şuan ağrımda başladı acil gözüküyor bana yine
az önce yazdığını bende okudum....anlamadım neyse çıkar kokusu yakındaççinş..hamiiledir..
Benimde kafam karisti canim ya Aysucum yazmis hamile diye baskasi degil yani yeni gördüm insallah öyledir o zaman hayirlisi olsun
sen herhangi bi tedavi falan görmüyosun degilmi suan?
bakalım inş..öyledir canım...yok 3 aydır tedavi falan görmüyorum..iğne ilaç yok....onlarsızda gelişiyo yumurtalarım ama biraz geç büyüyolar...bu ay zaten geçti bizden düğünler taşınma yerleşme derken çalışma falan olmaz herhalde...yerleştikten sonra devam ederim artık çalışmalara...
çok sağol canım benim allah kimseyi bebekle imtihan etmesin..inşallah güzel şeyler olcak bende yazcam buradan artık şimdi uzancam biraz allaha emanet olun..
Benimde kafam karisti canim ya Aysucum yazmis hamile diye baskasi degil yani yeni gördüm insallah öyledir o zaman hayirlisi olsun
sen herhangi bi tedavi falan görmüyosun degilmi suan?
HERKESE MERHABALAR bende dün dr gittim tahlilimi gösterdim..
kaliteli bi yumurtlama olmamış dedi...
adet olmayabilirsin söktürücü alır içersin dedi.ÜZÜLDÜM AMA ELDEN BİŞEY GELMİYOR BEKLEYECEĞİZ
Evet aysucum gördüm simdik hayirlisi olsun beybi icin
ALLAH kimseye tasiyamacagi yükü vermezmis canim insallah sabrin sonu selamet derler ya insallah iyi olduktan sonra bebisinde gelir
zaten bi evladin vardi yanlis bilmiyorsam insallah kardeside cok bekletmez
Evet canim 5 yasinda kizim var ...........Rabbim hepimizin evladlarini bagislasin.....
AMIN canim insallah bizede hayirli dogumlar nasip etsin RABBIM endiselerim var su ara erken gelirlermi diye düsünüyorum hep
Evet aysucum gördüm simdik hayirlisi olsun beybi icin
Cok kendini yoracak hareketler yapma ev isi felan bol su ic vede esinle bazi olaylara dikkat et cok SIK olmasin .....
Sayfa 1175'te de tahlilden bahsetmiş....
Kız yoksa başka tahlilmiydi ki o biz yanlış mı anladık ki....
Prolaktin falan mıydı ki..... :44:
Hiç kendi de bişey demedi ben listeye hamile diye ekleyince....
Sonraki mesajından da ben gebelik sonlanacak heralde diye düşündüm....
Hepinize iyi günler kizlar ben cikiyorum....
Aysucum sanirim kan testi ama cok düsük cikmis zaten 1.51 yazmis sonrada yumurtlama olmadi yazmis hamileyim dememis zaten sanirim listeyede dikkat etmedi bence :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?