Evet ama ben okudum biraz hüzünlendim ama sonra mutlu oldum çünkü şimdi çoğu hamile....
Selam apekim hosgeldin yok canim saribüyü dür o beybi degil öyle olsa yazardi bize tatlie gidiyormus insallah oralardan bebisle döner
sen nasilsin nerden yaziyon ulastinmi evine bakalim ??
Evet canim fazla giremiyorum ama her zaman dualarimdasiniz ben 06 Haziranda 4 haftalik hamile oldugumu ögrendim ama 27 Haziranda bebegimin gelisimi durdug icin kürtaj olmak zorunda kaldim ruhen vede bedenen kendimi toplamaya calisiyorum :::::::::::::
bende bebek istiyorum hemde çok..biraz sağlık problemlemim var atlatayım anne olcam inşallah..
bende bebek istiyorum hemde çok..biraz sağlık problemlemim var atlatayım anne olcam inşallah..
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım teste hamile çıktı...
Ama geçen gün doktor kaliteli bi yumurtlama olmamış,adet olmanı bekle ya da adet söktürücü içersin demiş...
Anlamadım ben de sonlandıracak heralde gebeliği....
Evet canim ilk basta olan arkadaslar sanirim onlarda tabi bende insallah RABBIM SANADA OLMAYAN HERKESEDE NASIP ETSIN insallahh
Çok geçmiş olsun canım tekrardan....
Allah en kısa zamanda hepimize hamilelik ve sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin İnşaallah.....
Geçmiş olsun canım problem ne?
Sen ne zamandır istiyorsun canım?[/QUOTE
hoşbulduk öncelikle..bende polikistik over var ayrıca sağ yumurtalıkta anekoik kist çıktı.soğan kürüne başlamıştım bugün tam bir hafta oldu dün gece korkunç bir sancıyla acile gittim kistim çatlamış ve iltihap dağılmış neredeyse ameliyata alıncaktım ama sonra şimdilk tehlikeli birşey yok deyip taburcu oldum..bebeği bu sorunları öğrenince yapmaya karar verdim korunmayı bıraktım bakalım neler yaşıycam
Canım teste hamile çıktı...
Ama geçen gün doktor kaliteli bi yumurtlama olmamış,adet olmanı bekle ya da adet söktürücü içersin demiş...
Anlamadım ben de sonlandıracak heralde gebeliği....
slm canım...yok saribeybi biraz üst sayfaya çık orda yazıyo.....neyse sevindim bi anda onun adına....
iyim canım henüz gitmedik..ankara ve eskişehirde düğünler var oralara gidelim çıksın aradan öyle gideriz dedik...
sen nasılsın?
Evet canim fazla giremiyorum ama her zaman dualarimdasiniz ben 06 Haziranda 4 haftalik hamile oldugumu ögrendim ama 27 Haziranda bebegimin gelisimi durdug icin kürtaj olmak zorunda kaldim ruhen vede bedenen kendimi toplamaya calisiyorum :::::::::::::
Kızlar mrb
inşallah bizlerde bi gün bu belirtileri yaşar paylaşırız...
Bugün benim işte son günüm...
Izne ayrılıyorum abimin düğünü var..
Bu kadar sık yazamayabilirim yoğun bi yolculuk olucak...
Iyi bakın kendinize...
hoşbulduk öncelikle..bende polikistik over var ayrıca sağ yumurtalıkta anekoik kist çıktı.soğan kürüne başlamıştım bugün tam bir hafta oldu dün gece korkunç bir sancıyla acile gittim kistim çatlamış ve iltihap dağılmış neredeyse ameliyata alıncaktım ama sonra şimdilk tehlikeli birşey yok deyip taburcu oldum..bebeği bu sorunları öğrenince yapmaya karar verdim korunmayı bıraktım bakalım neler yaşıycam
Sabish Hosgeldin...............Burasi ugurlu bir topik buna inan ...............En kisa zamanda saglikli bir bebekle müjdelenirsin insaAllah....
Çok geçmiş olsun canım...
Soğan kürüne başlamakla iyi yapmışın canım,kistlere iyi geliyor diyorlar....
İnşaallah burda hep beraber sağlıklı hamilelikler yaşarız ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alıp büyütürüz.....
ama şuan bırakmak zorunda kaldım çünkü kistimin açılmasına sebep oldu aslında bu iyiye işaretmiş ama bende hiç akıntı olmuyor dolayısıyla iltihap toplamış atamıyorum yani şuan ağrımda başladı acil gözüküyor bana yine
Sagol ASICIGIM zaman her yaranin ilaci bende zamanla iyilesecem insaAllah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?