slmmmm arkadaşlarrr bir süredirr yoktmmm size bişey sormakk istyormmm ben 2yıllık evliymm birbuçuk yıldırda bebek istyorzz yaşım ise 24 bugün eşimle tüp bebek yaptrmaya karar verdik ve kendi çapımda araştrma yapıyormm aranızda yaptran varmı zorlu ve korkutuçu bi süreçmidirr maliyeti nekadardırr buarada bursada oturyormm benn bir kerede aşılama yaptrdmm ama sonuçç negatiff çıktıı herhangi bi hastalığımm yada problemimizde yokk ama deli gibi bebek istiyoruz
Geç döllenme olmadıysa çıkar canım....
Sabredemiyorsan baktır istersen....
slmmmm arkadaşlarrr bir süredirr yoktmmm size bişey sormakk istyormmm ben 2yıllık evliymm birbuçuk yıldırda bebek istyorzz yaşım ise 24 bugün eşimle tüp bebek yaptrmaya karar verdik ve kendi çapımda araştrma yapıyormm aranızda yaptran varmı zorlu ve korkutuçu bi süreçmidirr maliyeti nekadardırr buarada bursada oturyormm benn bir kerede aşılama yaptrdmm ama sonuçç negatiff çıktıı herhangi bi hastalığımm yada problemimizde yokk ama deli gibi bebek istiyoruz
idrar testinde çıkmadı adete en az3 gün var bakalımcumaya kadar beklicem olmazsa son anda yaptıracam
Hosbulduk nasilsiniz bakalim ??
Hoşgeldin canım aramıza....:79::80:
Canım eşin gözüktü mü doktora?
evet bitanemm gözüktü onunda herhangi birr problemi yokkk dedilerrr özel bi hastanede eşimde bende kontrolden geçtikk sadeçe benimm adet düzensizlğimm varr idrar yolu intihabımm vardı onunn içindee ilaçlarr kullandmm doktrmm bittğini söylemişti intihabımm ama hala düzensizz adetimmm
evet bitanemm gözüktü onunda herhangi birr problemi yokkk dedilerrr özel bi hastanede eşimde bende kontrolden geçtikk sadeçe benimm adet düzensizlğimm varr idrar yolu intihabımm vardı onunn içindee ilaçlarr kullandmm doktrmm bittğini söylemişti intihabımm ama hala düzensizz adetimmm
Hosgeldin aramiza üzülme ama daha yeni evlisin zaten yasimizda ayni seninle her hangi bi sorunda yok neden biraz daha sabir etmiyosun canim
benim bilgim yok canim bu konuda maalesef ALLAH yardimcin olsun
İyilik bildiğin gibi işte canım....
Senden ne var ne yok?
Baktınız mı bugün eve?
canım hayıtsuyu kullansana çayını yada suyunu adet düzensizliğine birebir çok yakın bir dostum ilaçsız regli olamıyordu onun sayesinde artık düzenli 3 ay kullandı ve ara arada hala içer
haklısınn bitanemmm ama şuaralarr etrafımdaki herkezz hamileee dayananıyormmm artıkkk yoksaa pisikolojik tedaviye kadarr gitçekk gibi görünyoo benimm halim çanımm
Seni anliyorum canim bende 3 senelik evliyim Bu sene nasip oldu Hamile kalmak RABBIM OL DEYINCE OLUYOR ISTE tedavi gördüm 1bubuk yil kolay olmadi hic inanki
ne suyu bitanemm nerdenn alabilirimm
aktarlarda var cnm zaten aktara sorarsan sana anlatır regli düzensizliği için tohumunu alırsan çayını yap günde iki kez sabah akşam iç inan bana çok iyi gelcek fakat üç ay bırakma hiç yada suyu oluyor onun yemeklerden önce ölçeği var içiyosun biraz acıdır ama bebek için herşeye değer internettende araştır istersen
adı tamm olarakk ne haytımmm?
haklısın çanımmm umarımm rabbim isteyen herkeze nasip ederrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?