Daha yeni baslamislardir canim oynamaya benimkilerde öyleydi basta simdi masallh yani öyle tabi saglik önemli bende baya olusacak sanirim bu catlaklar aman
ne olacak yani artik alisacagim yani benim öyle lekelerim yok canim hatta herkes bebisler yaramis dahada güzel olmusun diyorlar
ev bulduk canim sanirim esim kiralayacakti bugün kilo aldinmi bakalim tatilde ben ayni kiloyla geri geldim hatta 79 u giderken dönerken simdi 78
ama bebisler iyi cok sükür gram olarakta pek fark yok aralarinda
ayyy canım ya çok yorma kendini ama...
Bebek kısmetiyle gelir derler bak göreceksin eliniz bollaşacak....
kızlar çatlaklar için kakao yağından bahsetmişiniz... ama kokusu çok ağır alanlar pek kullanamadan kenara atıyolar... ben oğlumda nıvea bebe yağı kullanmıştım zaten cildim yağlı fazla çatlamadım (hala bikini giyebiliyorum) çatlak olacaksa fazla önüne geçilmiyor doğumdan sonra rengi açılıyor ama izleri kalıyor... olsuuuuun bebişlerimiz sağlıklı olsun biz çatlayalım olsun varsın
aysucum haftamı sormuşsun doktorum 7 buçuk dedi yazabilirsin listeye... bana göre daha 6 ama nasıl oluyo anlamadım yaneyse
evet canim zaten ancak önümüzdeki ay ancak geceriz eve tadilat varmis azicik ee burda esyalar hemen gelmiyor hersey yeni alincak mutfak felan isim cok aslinda
canim keske benimde catlaklarim olsaydi yuz olunca insanin psikolojisi bozuluyor.
doktor dogumdan sonra gecer dedi ama bilmiyorum bakalim baktikca sinir oluyorummmm....
benimde cok sukur bebeis iyi turkiyedeykende gittim doktora üclü testini felan yaptirdim heryey normal guzel cikti...
burda gecen gun gittik hersey yolunda dedi doktorumuz...
evet canim 2,5 kilo aldim turkiyedeee...
ayyyy canim yeni evinizde rabbim bebislerinizle saglikla huzurla oturmayi nasip eder ins.............
amin cnmmm diline sağlıkk.inşallahh cnmm. Biliyosun benim durumum ????? O nedenle bu günleri değerlendiriyorum ara ara bu paralarla elzemleri alıyorum öyle saçmalamıyorumm.
amin cnmmm diline sağlıkk.inşallahh cnmm. Biliyosun benim durumum ????? O nedenle bu günleri değerlendiriyorum ara ara bu paralarla elzemleri alıyorum öyle saçmalamıyorumm.
canim keske benimde catlaklarim olsaydi yuz olunca insanin psikolojisi bozuluyor.
doktor dogumdan sonra gecer dedi ama bilmiyorum bakalim baktikca sinir oluyorummmm....
benimde cok sukur bebeis iyi turkiyedeykende gittim doktora üclü testini felan yaptirdim heryey normal guzel cikti...
burda gecen gun gittik hersey yolunda dedi doktorumuz...
evet canim 2,5 kilo aldim turkiyedeee...
ayyyy canim yeni evinizde rabbim bebislerinizle saglikla huzurla oturmayi nasip eder ins.............
cnm yüzündeki lekelerin artmaması için güneş kremi kullanıyor musun... bulutlu havada bile koruma faktörü yüksek güneş kremi kullanmak gerekiyo... doğumdan sonra kaybolur zaten sıkma bunun için canını
hadi hayırlısı cnmmm.çocuk odası ışık görüyor dimmii cnmm
Korkma canim gidiyor o lekeler ablamdada olurdu ama dogumdan sonra gidiyor merak etme bende kil cok oldu göbegimde nedense
ne güzel hersey normal kizcende iyi daha ne olsun cok almamisin canim iyi bence
Sagol canim insallah yeni ev iyi gelir bize daha yerlesmesi felan off biliyosun burda kolay olmuyor esyalar gec geliyor ne bilim iste
yok canim gunes yagi felan kullanmiyorum.....
korkuyorum yuzume farkli birseylerde kullanmaktan kalici olur diye yada lekeler cogalir diyeee
ins.canim dogumdan sonra kaybolur yoksa ben simdiden kafama takmaya basladim bunuuuu
senin hamileleik nasil geciyor canimmmm
bana doktorum söylemişti koruma faktörü en az 30 olan koruyucu kullan diye ben sürekli kullanıyorum zaten çillerim var biraz ve yazın artıyo diye... benim hamilelik gayet iyi ara sıra hafif bulantım var sadece ama iştahıma hiç engel deil sürekli bişeyler yemek istiyorumyakında kapılardan geçemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?