İnşallah cnm çok saolasın bugün bende başladım şu çörek otu bal tarçın olayına iyi gelen çok olmuş bakalım belki banada iyi gelir
HAyirlisi olsun canim sifa olur insallahh yinede kafani cok <yorma stres yaratma kafanda diye söylüyorum ALLAH EN KISA ZAMANDA TÜM OLMAYANLARA HAMILE KALMAYI NASIP ETSIN
İnşallah cnm bakalım deneyelim bakalım bugün bütün topiği okudum çörekotuyla ilgili çok kişi var kalan öyle bakalım banada şifa olcakmı
Ben hic duymadim canim bunu bende bi ara sogan suyu icmistim berbatti tadi 2 gün icebildim valla
belkide herseyi bosversen aklina takmasan herseyi daha kolay olur ama iste onuda biz yapamiyoruzki
ben evlenmeden önce duymuştum burda bunla ilgili bir topic var okudukça hayretler içinde kaldım tüm gün ara ara 100 sayfalık topiği okudum ve koşa koşa gidip aldım hemen bal çörekotu tarçını bugün başladım çünkü adetin ikinci günü başlıosun 12sine kadar sürüyor
ASIfirari takmamak mümkün olsa keşke ama bu karışım için o kadar şeyi okuduktan sonra nasıl yapmıyım sen söyle :)))))
Iyi yapmisin canim insallah senin derdinede derman olur dene bakalim zarari olmaz heralde simdiden bol sans diliyim sana sen yinede calismalarini sürdür
Anliyorum ben seni canim insan herseyi yapmak istiyor dene bakalim canim illa bi sonuc cikar yani bu arada adim biricik benim adimla hitap et istersen sanirim senin adinda gülsahti dogrumu??
Canim cikmam gerekiyor esim gelecekmis de masayi hazirlamam gerek sonra görüsürüz canim iyi aksamlar
İnşallah bakalım on gün bir kullanayım faydasını görürsem burda isteyen arkadaşlara tavsiye edicem bakalım ben bi kullanayım da
çalışmaları sık sık sürdürüyorum Allahtan kocam çok düşkün çocuk için iyi oluyor sanırım doğurmak kısmet olursa alıştırdım onu nasıl kaçarım bilmiyorum
Alemsin vallahi güldürdün beni bisey olmaz calisin iste bizde öyleydik bebis gelene kadar devam
günaydın kızlarr hayırlı cumalar Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın kızlarr hayırlı cumalar Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
Kızlar! Beni de ekleyin listeye bat 2 Ağustos!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?