ins.canim gecerrrr....
killanma bende de cok oldu ama onlar kaliyormus doktor oyle dediii...
ayyy canim bebislerin kismetiyle gelicek ve size cok iyi gelicek yeni eviniz ins...
bilmezmiyim canim hakatten o esyalari beklemek zor zatennn,hersey yenilenecek dimi mutfakta dahilllll...
alllah yardimcin olsun canimmmm
Bak sen bende sordum doktora gider onlar dogumdan sonra dedi trdeki doktorda öyle söyledi hatta bakalim hangisi dogru söylüyor ama gitmesse kötü yani göbüsüm kil doluvalla suan bile önümü göremiyorum ben afedersiniz söylemesi ayip ama temizligimi bile esim yapiyor simdien sagolsun
mutfk felanda alinacak canim evet insallah erken gelir
ins.gecer canim...
benimde goremedigim yerleri esim temizliyorrrrsagolsun eslerimizzzzzz...
canim bir 4 hafta suruyormussss gelmesiiii
evet bi yönden de haklısın esasında....
Canım bu arada senin dediğin ilaç vardı ya adını bi daha verir misin?
Internetten alınıyordu galiba?
HAkikaten sagolsunlar yani yoksa nasil olurdu kuaföre felanda hic gitmedim ben
biliyorum canim bazi yerlerde daha az sürüyomus heralde otto da felan bakalim zaman gösterecek
neyse kizlar ben simdi cikiyorum yemek yiycezdaha sonra göörüsüruz ihmal etmeyelim topigimizi görüsmek üzere
selam kızlarr:80:
benim kasık ağrılarım devam ediyo hala :44:
sizinde adetten 3-4 gün önce falan ağrılarınız olurmuydu:44:
selam kızlarr:80:
benim kasık ağrılarım devam ediyo hala :44:
sizinde adetten 3-4 gün önce falan ağrılarınız olurmuydu:44:
slm canim...
bende de olmustu,aynen adet sancilari gibiiii
evet canım oluyor....
Hatta ben de bütün gebelik belirtileri oluyor ve sonra adet oluyorum....
Mesela göğüsler ağrır hafifleyince de adet olursun ya benim ağrı geçeli 3 gün oluyor bu sefer hamileyim ondan geçti diye düşünebilir herkes ama ben adet oluyorum....
Yani ben gerçekten bi gün hamile olursam ( gülşah gibi ben de biraz umutsuzlanıyorum artık ama)hangi belirtileri yaşıcam çok merak ediyorum yani....
Uzaylı mıyım neyim ya....
Evet canım oluyor....
Hatta ben de bütün gebelik belirtileri oluyor ve sonra adet oluyorum....
Mesela göğüsler ağrır hafifleyince de adet olursun ya benim ağrı geçeli 3 gün oluyor bu sefer hamileyim ondan geçti diye düşünebilir herkes ama ben adet oluyorum....
Yani ben gerçekten bi gün hamile olursam ( gülşah gibi ben de biraz umutsuzlanıyorum artık ama)hangi belirtileri yaşıcam çok merak ediyorum yani....
Uzaylı mıyım neyim ya....
cnmm sadece cym-plus ı internetten çok etkili aldım diğerlerini sigortadan dr yazdı yalnız gelişi güzel dr yazmıyor.test sonucuna göre yazıyo reçetesiz eczaneden alınmıyor.evicap , pentox ve 1 tane daha vardı kuzum yaaa onu unuttum aklıma gelir ben seni ikaz ederim bunları ya z bir kenara, mutlaka keçi boynuzu kürü yalnız kırık olmasın kandırılma bilinçli al keçiboynuzlarını .reçelini alma sen her gün taze yap mutlaka sabah kahvaltısını yaptır mutlaka yumurta cnmm incir yağda beklet hersabah 1 tane işe giderken muz gönder . öğlen havuç suyu . Akşam yemekte salata mutlaka meyve.çok şükür bunların hemen sonucunu aldık dr zaten yavaş yavaş belşrtiler kendini belli eder dedi. Eşimde 1 ay sonra belirtileri hissettim dedi.haydi hayırlısı kuzum
bak kızdım ammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sadece bizim tedavi sizden önce başladı cnmm sizde başlayınca inşallah olacakkkbir daha duymayayımmmmm
neyse kizlar ben simdi cikiyorum yemek yiycezdaha sonra göörüsüruz ihmal etmeyelim topigimizi görüsmek üzere
kizlar bende simdilik cikiyorum,yemek yiyelim ..
gorusmek uzere,kendinize iyi bakin...:81::81:
Üzülme canim hayirlisi olsun insallah önümüzdeki ay icerisinde gelir bebis umudunu kaybetme biliyorum söylemesi kolay diyceksin ama bizde ayni yollardan gectik bu yüzden söylüyorum eminimki sende birgün yazacaksin bize hamileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?