Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

canım ben kontrol oldum doktora bende herşeyin normal olduğunu söyledi bende sadece tiroid vardı ama oda en sonki kontrolümde herşey normaldi ilaç bile vermedi
şuan bizim yeni daha 3. denememiz eşim doktora gitse bakarlarmı yoksa 6 ay 1 yıl bekleyin falan derlermiki eğer bi sorun varsa zaman kaybetmek istemem

Bende öyle olmustu canim kendi fikrimi yazdim o kadar ee nasilsin bakalim bebis ne alemde??

cnm özele gidersende devlete de gitsen 6 ay yada 3 ay zaman veriyorlar ondan sonra test yapıoyorlar. Eğer eşinede kontrol istiyorsan 5 6 ay oldu demelisin doktora ki test yapılsın eşine ilk başta spermiyogram testi mutlaka yaptır eğer sperm sayısın da problem yoksa sabırlı olunn benim arkadaşımm 8 ay sürekli istedi görev gibi uyguladı olmadıı hiçde problem yoktu erteledikleri ay duygusal bir anlarında hamile kaldııı şimdi bebiş 6 aylıkk

ay maşşallah bebişeee
sağol canım bilgilerin için o testi mutlaka yaptıralım

bende öyle olmustu canim kendi fikrimi yazdim o kadar ee nasilsin bakalim bebis ne alemde??

bugün kontrolumuz vardı cnmm bebişimm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh uyuyor sağolsun doktorum uğraştı uğraştı ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!keyfi yerinde kalkmıyor. Dr um da cnmm benimmm diyokii benimde annem sen olsan bende kalkmam keyfime bakarım diyooo. Cnmm yaaa çok duygulandım ağladımmm dr um da duygulandııııııııııııı. Herşey yolunda şükürrr.

cnm şu ovulasyon testi varya anca onlarla olur biraz pahalı ama onlardan kullanıyorlar ben hiç kullanmadım 35 günde bir oluyorum ben hemen 14.gün başlıyorum gün aşırı yapmaya çünkü benimde dengesiz regli zamanım o yüzden mesela geçen ay ben beş altı gün geciktim çok inanmıştım ama olmadı yine kırmızıları gördüm bence sen kaç günde bir oluyosun bilmiorum ama 14.gün başla gün aşırı yapmaya regline yakın zamana kadar yap istersen benim gibi yap sende şu bal tarçın çörekotu kürünü çok kalan olmuş onunla reglinin 2.günü başlıosun 12sine kadar yapıosun on gün hem yumurtaları çoğaltıyor hemde çatlatıyor dün başladım bende bakalım hayırlısı aylarca uğraşan bir kürle kalan çok var o topiği okur okumaz başladım bende

Öylemi cok sevindim canim masallah bebisede bulmus sicak yeri uyur tabiyaramazduygulanman normal canim ben bile halen gördügümde duygulaniyorum dogal olarak benimkilerde iyide kiz olan daha hareketli digeri pek hareket etmiyor korkutuyor beni ya kontrolume de daha var ne yapsam bilemedim

bende 29-30 günde bir falan oluyorum aynen geçen ayda ben geçiktim 4 gün falan çok umutlanmıştım o topiğe bi göz atayım bende .soğan kürü deneyecektim onunla ilgilide olumlu şeyler yazmışlar ama o uğraştırıcı biraz
bunu deneyim barii bakıyımde bi umut fayda eder belki

valla ben dün ara ara bütün topiği okudum çok umut oldu bana valla. tamda ikinci günüydü benim koşa koşa gittim aldım. hemen başladım yapmaya ay inşallah sende de tutarda bir hayır duanı alırım

Canım soğan kürü benim anladığım kadarıyla kistin varsa yada akıntın ona iyi geliyor bu bal tarçın çörekotuda yumurtlaman için bide yanında hayıt tohumu alıp içicem buralarda bulamadım çorluya çıkınca alıcam onuda oda regliyi düzenlemeye yarıyor.

valla ben dün ara ara bütün topiği okudum çok umut oldu bana valla. tamda ikinci günüydü benim koşa koşa gittim aldım. hemen başladım yapmaya ay inşallah sende de tutarda bir hayır duanı alırım

ayyyy canım inşallahhh ALLAH gönlümüze göre versin

bende başka bi topiğe baktımda bende kist yaprı demiş ama bu karışım

Son düzenleme:

hayıt tohumunu nasıl yapıyosun canım normal kaynatıp günde kaç kere içiyosun

ayyyy canım inşallahhh ALLAH gönlümüze göre versin

bende başka bi topiğe baktımda bende kist yaprı demiş ama bu karışım

bende klomen kulladım kiste dönüşüyordu az kalsın bubünyeye göre değişik 100 kişiden beş kişide çıkması kist olması onun işe yaramayacağını göstermez ilaçlarda kist yapıyor. doğru kullanmakta önemli çok yemiyceksin 2.günü başlıycan 12.güne kadar sabah bir çay kaşığı alıyorum ben akşam yatarksen bir çay kaşığı kaseye yapıp yiyen var dozunda kullancaksın. Topiği baştan sona okursan ne kadar çok faydası olan olmuş görürsün

hayıt tohumunu nasıl yapıyosun canım normal kaynatıp günde kaç kere içiyosun

bir arkadaşım vardı benim ilaçsız regli olamıyordu nette araştırıp ona söylemiştim 3 ay düzenli kullandı sabah akşam bir kupa yaptı kendine sonra ara ara içmiş artık ilaçsız günü gününe regli oluyor o yüzden inancım var bu çaya o yüzden söledim düzene soksun diye bende bulur bulmaz başlıycam içmeye bu zamana kadar neden içmedim ona yanıyorum

bakıyorum şimdi
çay kaşığımı alıyosun canım
yemek kaşığıda yazmışlarda bi yerdede yanlış yapmayım

korkma cnmm yaa genlerle ilgili 5 parmağın 5 i birmiii. Sen bizden çok daha su iç bak cnmmm dr sürekli döndü durdu meyvesuyu ve suuu dedi ona göre tek eksiğimmmm suymuş benimmmm

bakıyorum şimdi
çay kaşığımı alıyosun canım
yemek kaşığıda yazmışlarda bi yerdede yanlış yapmayım

sabah aç karnına kendine iki tatlı kaşığı bal bir çay kaşığı çörekotu bir çay kaşığı tarcın koy karıştır macun kıvamında yap sabah yarısını akşam yarısın iç ama çörekotunu ez mutlaka ezemezsen ezilmişinden al

anladım sağol canım günü gününe olabilmek için bende başlayabilirim çünkü böyle bi kaç günlük aksaklık olunca yaptığın hesaplarda boşa çıkıyo işte kaçırıyoruz belki yumurtlama günlerini

inanmak çok önemli yaparken dua et hayırlı evlatlar versin Rabbim diye. unutma 12.gün bırak yani toplamında on gün iç topiğide baştan sona okumanı tavsiye ederim yapanların tecrübeleri sana yardımcı olacaktır. İnşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…