Selam canim hosgeldin sende iyiyiz cok sükür esim geceye gecti yine canim sikiliyor iste sen nasilsin?
hosbulduk canin,bizde iyiyiz cok sukur tsk.ederiz...
benim esimde bugun evde tv izliyor bende nete takiliyommmm
nasil gidiyor canimmm
Cok sükür iyiyiz canim sicak ya bunaiyor insan uykumda gelmiyor aman tek olmuyor yahu
oyle yaaa buraninda sicagi oldumu bunaltici oluyor hic cekemiyor insan....
ayyy kiyamam yalnizmi kaldin,ikizlerin var yaaaaaaaaaa
evet canim hic cekilmiyor iste ikizlerim tabiki var ama onlarda uyudular sanirim
6 aylik oldular ya teyzesi bugün son aylara giriyoruz artik haftaya terminimiz var:81::81:
ayyy uyuyusnlar teyzesinin canlariiiii
evet ya zaman nasilda su gibi geciyor degilmi daha dun gibi geliyor bana
hadi hayirlisi bakalimmm
evet ya cok gelen olmuyor canim olanlarda topik degistirmisler normal yani ee nasilsin??
Ayy bide dogursaydik hayirlisiyla canim ya senin prenses ne alemde tekmeler atiyomu anneye
iyiyim cnm nasıl olayım babam rahatsız onunla uğraşıyoruz kürlere devam ediyorum ama çok stresteyim babamın mesanesi alıncak artık hayat boyu torbayla gezicek çok moralim bozuk
iyiyim cnm nasıl olayım babam rahatsız onunla uğraşıyoruz kürlere devam ediyorum ama çok stresteyim babamın mesanesi alıncak artık hayat boyu torbayla gezicek çok moralim bozuk
ayyy hic hatirlatma yaaa ben cok korkuyorum dogumdannnnn:26::26::26:
ayyy atmazmi teyzesi sabahlari ozellikleeeayy insan bir baska oluyor tekmeledikleri zaman
sende de oluyormu oyleeeesenin daha fazla oluyordur tekmeler ikizlerrrrrr yaa
Cok gecmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin kötünün kötüsü var ne yapalim hastalik sonucta ALLAH yardimcisi olsun
cok gecmis olsun canim,rabbim sifa versin...
kizlar benim kocis cagiriyor hadi yatalim diyeeee:79::79:
sizlere hayirli geceler,gorusmek uzereeee:79::79:
gyamancigim uzulme rabbim daha beterini gostermesin...
asicigim kendine ve yegenleimize iyi bak canimmmm
Allah razı olsun cnm tşkler. Allah beterinden korusun tabiki ama işte baba olunca içim acıyor babam çok tatlıdır derler ya herşey iyilerin başına gelir. Neyse Allah yardımcımız buna da şükür...
kizlar benim kocis cagiriyor hadi yatalim diyeeee:79::79:
sizlere hayirli geceler,gorusmek uzereeee:79::79:
gyamancigim uzulme rabbim daha beterini gostermesin...
asicigim kendine ve yegenleimize iyi bak canimmmm
Tabi canim candir sonucta benim babamda kac senedir sag tarafi felc canim en azindan cani sag diyoruz iste ALLAH kötüsünü vermesin insallahh
Bende bugün moral olsun diye onun konuştum. Ameliyat olmam diyordu dedim bizim için önemli olan sağlıklı ve yanımızda olman. Canın sağ olsunda olsun iççamaşırının içinde gizli bir torba olsun. kimse farketmiycek sonuçta ne hastalar var kolları yok bacakları yok çok şükür diyorum bakalım kandırdım galiba mecbur ameliyat olmak zorunda yoksa başka yerlere atlar tümörü Allah korusun..
Neyse yatıyorum cnm ben Allah rahatlık versin. Bebişlere iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?