Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 24 haftalık(kız)(?)
Bahar1212 hamile 22 haftalık(erkek)
Nissam hamile 21 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 20 haftalık
Evanur hamile 20 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 19 haftalık
Tuanafunda hamile 19 haftalık
Rojda0819 hamile 18 haftalık
Epsilonsigma hamile 16 haftalık
Beklemede hamile 13 haftalık
Kayyum hamile 12 haftalık
AdaESILA hamile 10 haftalık
Arwen83 Hamile 10 haftalık
Nurdansalim Hamile 7 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 7 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 1 Temmuz. Beklemede
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Paristebirgece 10 Temmuz. Beklemede
Byzg 11 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Hakem 13 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk 2 Ağustos. Beklemede
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede

oyle yaaa buraninda sicagi oldumu bunaltici oluyor hic cekemiyor insan....

ayyy kiyamam yalnizmi kaldin ,ikizlerin var yaaaaaaaaaa

evet canim hic cekilmiyor iste ikizlerim tabiki var ama onlarda uyudular sanirim
6 aylik oldular ya teyzesi bugün son aylara giriyoruz artik haftaya terminimiz var:81::81:

evet canim hic cekilmiyor iste ikizlerim tabiki var ama onlarda uyudular sanirim
6 aylik oldular ya teyzesi bugün son aylara giriyoruz artik haftaya terminimiz var:81::81:

ayyy uyuyusnlar teyzesinin canlariiiii

evet ya zaman nasilda su gibi geciyor degilmi daha dun gibi geliyor bana

hadi hayirlisi bakalimmm

evet ya cok gelen olmuyor canim olanlarda topik degistirmisler normal yani ee nasilsin??

iyiyim cnm nasıl olayım babam rahatsız onunla uğraşıyoruz kürlere devam ediyorum ama çok stresteyim babamın mesanesi alıncak artık hayat boyu torbayla gezicek çok moralim bozuk

Ayy bide dogursaydik hayirlisiyla canim ya senin prenses ne alemde tekmeler atiyomu anneye

ayyy hic hatirlatma yaaa ben cok korkuyorum dogumdannnnn:26::26::26:

ayyy atmazmi teyzesi sabahlari ozellikleeeayy insan bir baska oluyor tekmeledikleri zaman

sende de oluyormu oyleeeesenin daha fazla oluyordur tekmeler ikizlerrrrrr yaa

iyiyim cnm nasıl olayım babam rahatsız onunla uğraşıyoruz kürlere devam ediyorum ama çok stresteyim babamın mesanesi alıncak artık hayat boyu torbayla gezicek çok moralim bozuk

Cok gecmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin kötünün kötüsü var ne yapalim hastalik sonucta ALLAH yardimcisi olsun

ayyy hic hatirlatma yaaa ben cok korkuyorum dogumdannnnn:26::26::26:

ayyy atmazmi teyzesi sabahlari ozellikleeeayy insan bir baska oluyor tekmeledikleri zaman

sende de oluyormu oyleeeesenin daha fazla oluyordur tekmeler ikizlerrrrrr yaa

Korkma canim ALLAH onunda kolayligini verir saglikla gelsinler insallahh bakalim artik nasil olcaksa dogumumuz MASALLAH prensese sabahlari daha aktif demekki
benimkiler kiz daha hareketlide diger bebisde bazen oynuyor heralde diyorum kavga ediyolar cok tuhaf bi duygu gercekten disardan bile izleniyor hareketleri cok mutlu oluyorum esimde dinliyor elini felan koyuyor ona cok tepki vermiyolar

Cok gecmis olsun canim ALLAH acil sifalar versin kötünün kötüsü var ne yapalim hastalik sonucta ALLAH yardimcisi olsun

Allah razı olsun cnm tşkler. Allah beterinden korusun tabiki ama işte baba olunca içim acıyor babam çok tatlıdır derler ya herşey iyilerin başına gelir. Neyse Allah yardımcımız buna da şükür...

kizlar benim kocis cagiriyor hadi yatalim diyeeee:79::79:

sizlere hayirli geceler,gorusmek uzereeee:79::79:

gyamancigim uzulme rabbim daha beterini gostermesin...

asicigim kendine ve yegenleimize iyi bak canimmmm

Amin cnm Allah rahatlık versin. İyi geceler...

Allah razı olsun cnm tşkler. Allah beterinden korusun tabiki ama işte baba olunca içim acıyor babam çok tatlıdır derler ya herşey iyilerin başına gelir. Neyse Allah yardımcımız buna da şükür...

Tabi canim candir sonucta benim babamda kac senedir sag tarafi felc canim en azindan cani sag diyoruz iste ALLAH kötüsünü vermesin insallahh

Iyi geceler canim sende kendine ve bebise iyi bak :79::79::79:

Tabi canim candir sonucta benim babamda kac senedir sag tarafi felc canim en azindan cani sag diyoruz iste ALLAH kötüsünü vermesin insallahh

Bende bugün moral olsun diye onun konuştum. Ameliyat olmam diyordu dedim bizim için önemli olan sağlıklı ve yanımızda olman. Canın sağ olsunda olsun iççamaşırının içinde gizli bir torba olsun. kimse farketmiycek sonuçta ne hastalar var kolları yok bacakları yok çok şükür diyorum bakalım kandırdım galiba mecbur ameliyat olmak zorunda yoksa başka yerlere atlar tümörü Allah korusun..
Neyse yatıyorum cnm ben Allah rahatlık versin. Bebişlere iyi bak

Hersey saglik icin canim simdiden gecmis olsun sifalar dilerim babana hayirli geceler canim sende kendine iyibak ALLAH rahatlik versin:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…